Vítejte ufonky :-)
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (56)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Adriana jo,řepu můžeš dát. Jen s těma malinama bych asi počkala, aby se neosypala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maliny jsem dávala velmi brzo. Mixovala jsem je do bílé Holandie spolu s banánem - nepřekonatelné ![]()
Vzhledem k tomu, že moje teta, která má nyní 25 letou dceru, se divila, že malému už v pěti měsících nevařím svíčkovou, že oni to tak dělali a to podle tehdejšího výživového doporučení a její dcera žije a je zdravá jako řípa, tak bych se té řepy také nebála. Nic se nesmí hrotit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana Řepu v pohodě. Nebála bych se ani malin, ale nevím, nevím, jesti jí nebudou vadit ty semínka. A myslím, že se jí zatím nic nepřejí. Zatím nezná žádné jiné chutě, tak nemůže vybírat. ![]()
Jenom malý poznatek. Moje tchýně dává k dobru svoji matku, která byla alergická na jahody. Doktor jí před dávnými lety poradil, ať je smíchá s mléčným výrobkem, dělala to tak a nikdy jí nic nebylo. Dcerce jsem jahody jako malé dávala s tvarohem, nidky neměla žádnou reakci. Samozřejmě nevím, jestli by nějak reagovala na jahody bez tvarohu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za rady
, zejtra jí řepu dám s jablíčkem. Dneska jsem riskla maliny a dobrý. Semínka tam neměla, maliny se stačili rozvařit na břečku, takže mi semínka zůstali zasekaný v děrovačce
.Mělo to jen maličko malinovou chut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ukulina
Myslíš ty maliny s jablíčkama? Já se taky modlím aby zbylo na maminku, ale nezbyde nikdy. Vždy ochutnávám jestli to nemá horký, mňám. Normálně ten otesan
sní tři jablíčka, hrst borůvek třeba a pár dětských sušenek. Nechápu kam se jí to do toho bříška vejde
. A to ještě houká jako že by si ještě dala
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana ja u male zkousela ovoce hodne rychle a v pohode
a je fajn, ze tak pekne papa
ja ted na male pozoruju, ze ty deti fakt poznaji, co je dobre, poctive a zdrave, od chvile, co nekupujeme pecivo, uz skoro nenechava chleba na taliri a to klidne i suchy, i na vyvaru, co jsem se pokousela onehdy delat bez hnusu to slo znat a ze chutnal priserne, protoze jsem nemela moc kosti a dala jsem tam bobkovy list a takove, abych necim vyvazila tu chut bujonu
a ona to jedla jako diva ![]()
- Citovat
- Upravit
Jinak zdravim ostatni maminky
je mi 24let, mam rocni dcerku a muze, ktery se tezko srovnava s pokukovanim po eckach na obalu, asi 2 mesice latkuju, ale asi ne tak uplne kvuli ekologii, jak kvuli zadecku nasi male
a kolem Vanoc jsem si zacala pohravat s myslenkou zdraveho jidla, zatim jsem tedy novacek, ale snad od vas vse okoukam co nejdriv
ted jsem se dala do pestovani kvasku…moje prvni tri vytvory nic moc
ale nevzdavam to
jist se daly, predtim jsem parkrat chlebik koupila ve zdrave vyzive a moc nam chutnal ![]()
- Citovat
- Upravit
Budu mezi vama mozna dost extrem. Vyrustala jsem v potravinarske a zemedelske rodine, pamatuju si zacatky vsech nejvetsich drijaku v potravinach, takze dnes jsou u nas doma skoro ciste jen bio vyrobky ci vlastni ze zahrady. latkujeme, mala je od skoronarozeni na nocniku(ale s plinama), od 11m si zacala rikat sama o nocnik. Neockujeme, pokud je treba, tak je pouzita homeoprofylaxe. Pohybuju se dal v potravinarstvi, tak sem takovy exot, ktery rad rype, aby si kazdy obhajil sve chemicke veci
Ale zase to neberu vazne, protoze si k tomu kazdy musi dozrat sam svyma problemama, ktete mu ukazi, ze je treba zmenit urcite veci v zivote ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArankaA nedovedu si predstavit bezplenkovou matodu u mesicniho miminka…vim, ze plinu maji jen pro jistotu, ze maminky na miminku poznaji, kdyz se mu chce curat i kakat…ja se sbazila malou pozorovat a poznam to az tak kolem toho roku jak mela
fakt si to nedovedu predstavit, co projevovala tvoje mala, jak se ji chtelo?
- Citovat
- Upravit
Homeocosi je homeo profylaxe. Jsou to napotencovane nemoci. Jakoby homeopatikum dane nemoci( laicky receno, nejsem homeopat). Podava se to v urcitych davkach a casem a telu to zvysuje imunitu v urcitych okruzich a potom dokaze s tou danou nemoci bojocat. Takze bud nevypukne vubec nebo v minimalnim meritku…a taky propuknout muze. Zavysi na plno vecech. Je to jakoby homeo ockovani namisto klasickeho ockovani.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArankaA tak to zni zajimave…a slysim to poprve…homeopatii znam v tech malych kulickach, co berem, jak na nas neco leze, mam obvodni i detskou lekarku, co se tim zabyvaji, ale chodime k nim chvili, ja tam byla 2× a mala zatim s nemoci taky asi 2× mozna vic
- Citovat
- Upravit
Návštěvy uživatelů
- Naťula95 , 24.9.25 05:46
- MrsNorris , 5.8.22 15:03
- Sheryll , 20.11.21 20:47
- oggyvm , 8.6.21 15:36
- Petr_B84 , 8.1.21 15:40
- Aspera , 11.12.20 22:44
- ELIbeta , 9.2.20 13:04
- viajeen , 6.1.19 23:23
- hermínahadickova , 28.2.18 07:57
- LaraA , 10.12.17 01:02
- lailaCZ , 2.10.17 09:33
- Strmulka , 30.6.17 20:42
- EscapistV , 20.6.17 23:05
- Heduna , 17.6.17 14:56
- Klopotkova , 13.5.17 21:51
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Koupě bytu s předzahrádkou
- 1.6.26 08:04
- jkra
- 8
Doučování z matematiky
- 1.6.26 07:01
- Matematikajednoduše
- 1
První auto Ford fiesta
- 1.6.26 07:39
- arinecka
- 4
Odstranění nosní mandle u deti
- 1.6.26 07:16
- Velryba černá
- 5
Ozdravovna Bedřichov kdo byl?
- 31.5.26 21:15
- Anonym K
- 1
Intimní fotografie mužů vs žen
- 31.5.26 21:54
- M_Vladim
- 3
Velký vietnamský obchod s oblečením v Praze?
- 1.6.26 07:31
- luckaa85
- 6
Jak moc je běžné, že člověk prostě nemá...
- 1.6.26 07:29
- luckaa85
- 39
Přechod z Xados na Aerius?
- 31.5.26 19:19
- Doctus
- 3
Cestování ve vícečetném těhotenství, vaše...
- 31.5.26 22:32
- Markéta188
- 6
Nové příspěvky
Odběr krve na imunologii
- 1.6.26 08:11
- Anonymní
- 1
Milenky sem nová diskuze
- 1.6.26 08:09
- Luxusnixicht
- 108874
Koupě bytu s předzahrádkou
- 1.6.26 08:06
- nozu
- 10
Přijímačky na osmileté gymnázium 2023
- Schnapi
- 11388
Potřebuji radu, manžel mi ubližuje, kam...
- Marsst
- 20
Bojíte se války na Ukrajině?
- 1.6.26 07:59
- Zumpa
- 75739
Co dělat dál s dítětem?
- 1.6.26 07:58
- Eva2610
- 204
Peeling pleti a následné akné, co s tím?
- 1.6.26 07:56
- Anonymní
- 10
Nemáme rádi léto
- 1.6.26 07:52
- inkakřivák
- 9457
První auto Ford fiesta
- 1.6.26 07:39
- arinecka
- 4