Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50166
6.11.13 23:38
@Adriana píše:
Naučila jsem se vařit z rozporcovaných kuřat vývary a ty vyvařit a zamrazit. Na to vřele doporučuju kelímky od Avent myslím Via.

Taky nejradši kupuju kuře, které si sama můžu naporcovat. Jinak maso v hyper/super beru vyjímečně, radši chodím do řeznictví, kde je maso kvalinější a i cenově nižší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 23:38

@MUFICE
My máme teda neskutečně tvrdou vodu(malej na flaškách je to hodně vidět :zed: )a ty tablety z denk mit jsou lepší jak Somat i Finish. Ta eko řada se stromečkem, je na ní nápis Nature. Zkus to, krabka stojí stovku a je jich tam asi 30. Vřele doporučuju. Nenechává tolik skvrny od vodního kamene na umytým nádobí jako Finish a Somat. Doufám že budeš spokejená a nenaštvala si se :kytka: :mrgreen:
Leštidla a soli k těm tabletám nekupuju a skleničky jsou jak zrcadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:39
@Adriana píše:
Napadli mi pleny Pampers Active baby, opravdu vydrží 12 h a neprotečou. Aspon u nás :think:.

Tyhle pleny nám zrovna nevyhovovaly, vadila mi ta šílená vůně :poblion: Kupovala jsem Huggies a pak Tesco zelené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:42
@Adriana píše:
@MUFICE
My máme teda neskutečně tvrdou vodu(malej na flaškách je to hodně vidět :zed: )a ty tablety z denk mit jsou lepší jak Somat i Finish. Ta eko řada se stromečkem, je na ní nápis Nature. Zkus to, krabka stojí stovku a je jich tam asi 30. Vřele doporučuju. Nenechává tolik skvrny od vodního kamene na umytým nádobí jako Finish a Somat. Doufám že budeš spokejená a nenaštvala si se :kytka: :mrgreen:
Leštidla a soli k těm tabletám nekupuju a skleničky jsou jak zrcadlo :mrgreen:

Až tam půjdu, tak je vyzkouším a když budou fungovat, tak i ušetřím. Nevím, jaké jsem měla tenkrát :think: Vím, že ty lidlovské toho taky moc neumyly, ty jsou tak na měkkou vodu. Sůl by se měla do myčky dávat pravidelně, tvrdil mi to známý, co pracuje jako instalatér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:44
@Adriana píše:
@MUFICE
Leštidla a soli k těm tabletám nekupuju a skleničky jsou jak zrcadlo :mrgreen:

My máme skleničky občas takové ušmudlané, když dochází leštidlo a to je pak můžu mýt znova :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 23:44

@MUFICE
No zase kdybych kupovala kuřata za pade z Tesca mám prsa jak Pamela :mrgreen:..
Vtip!!
To radši budu o hladu než koupit tohle…Jsem štastná za trhy v Plzni a že třeba dodavatele kuřat známe, je fajn a když napíšeme kuřata, krůty a husy máme. Schová nám je :oops: :mrgreen: nebo i přiveze domů. Bohužel končí a jak to bude dál, nevím. Takže nakupujeme ve velkým, já vývaruju a muž vykošťuje(školu na to má :mrgreen: )
Hovězí, telecí se tam dá sehnat v super kvalitě, ne bio, ale rozdíl v chuti je :*
Já už se zase těším na sobotu :srdce:, lov na potravu na trhách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:47
@Adriana píše:
@MUFICE
No zase kdybych kupovala kuřata za pade z Tesca mám prsa jak Pamela :mrgreen:..
Vtip!!
To radši budu o hladu než koupit tohle…Jsem štastná za trhy v Plzni a že třeba dodavatele kuřat známe, je fajn a když napíšeme kuřata, krůty a husy máme. Schová nám je :oops: :mrgreen: nebo i přiveze domů. Bohužel končí a jak to bude dál, nevím. Takže nakupujeme ve velkým, já vývaruju a muž vykošťuje(školu na to má :mrgreen: )
Hovězí, telecí se tam dá sehnat v super kvalitě, ne bio, ale rozdíl v chuti je :*
Já už se zase těším na sobotu :srdce:, lov na potravu na trhách :mrgreen:

Taky by se mi hodil nějaký kvalitní dodavatel masa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 23:47

@MUFICE
Tesco zelené jsem koupila jen jednou, jsou tvrdý jak podešev…Teda koupila jsem je tak před dvěma měsíci, tak nevím
Sůl do myčky nedávám :think:, sakra, ale meje super. Zkus ty Denk mit a doufám, že budeš spokojená :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 23:48

@MUFICE
Odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:48
@Adriana píše:
@MUFICE
Tesco zelené jsem koupila jen jednou, jsou tvrdý jak podešev…Teda koupila jsem je tak před dvěma měsíci, tak nevím
Sůl do myčky nedávám :think:, sakra, ale meje super. Zkus ty Denk mit a doufám, že budeš spokojená :kytka:

A nemá DM i nějaký ten prášek do myčky, chtěla bych ho vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:49
@Adriana píše:
@MUFICE
Odkud jsi?

Praha-Zličín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 23:54

@MUFICE
Praha???Težká závist!!!Řeznictví Kšána!!!Nikdy jsem tam nebyla, je to můj sen tam jet nakoupit!!!Nebo do Prahy zaváží myslím maso domů nebo jak se to jmenuje. Jinak Zličín je „kousek“ do Plzně, zajed sem, dám žhavé tipy a ev zajistím kuřata :mrgreen:. Ty jov Praze bydlet :srdce:, kecám u nás na vsi je asi o trochu líp, jen ta dostupnost je horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 23:54

@MUFICE
O prášku do myčky nevím, my používáme je tablety :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:56
@Adriana píše:
@MUFICE
Praha???Težká závist!!!Řeznictví Kšána!!!Nikdy jsem tam nebyla, je to můj sen tam jet nakoupit!!!Nebo do Prahy zaváží myslím maso domů nebo jak se to jmenuje. Jinak Zličín je „kousek“ do Plzně, zajed sem, dám žhavé tipy a ev zajistím kuřata :mrgreen:. Ty jov Praze bydlet :srdce:, kecám u nás na vsi je asi o trochu líp, jen ta dostupnost je horší :mrgreen:

Podle mě není nic moc závidět :mrgreen: Co je na tom řeznictví tak vyjímečného? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:56
@Adriana píše:
@MUFICE
O prášku do myčky nevím, my používáme je tablety :think:

¨Dobrá, tak zkusím ty tablety, díky za tip :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit