Vítejte ufonky :-)

• Otevřená skupina

Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15225
1.11.13 09:18

@Mafina5 Mám koupenou tu ochucenou - chilli a česnek. V polívce to nepoznám, jen trošku tu příchuť, ale asi jen já jakožto kuchařka, ostatní strávníci nic. :) Do smetanových polívek a omáček je ještě jedna speciální, tu zatím nemám. Ještě jsem v nadšení koupila tu na sladké, jednou jsem z ní dělala palačinky a dobrý. Jen se mi zdá, že jako náhrada vajec je to pro nás zbytečně drahé a vůbec zbytečné. Takže budu používat na to zahušťování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.11.13 20:22

ROSTLINNÉ TUKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
5.11.13 20:25

@MUFICE mazec uz mam zkouknuto a teda zlata stela co? ne vse reklamovane, drahe a hodne chvalene v televizi je dobre pro nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.11.13 21:58
@DanielkaC píše:
@MUFICE mazec uz mam zkouknuto a teda zlata stela co? ne vse reklamovane, drahe a hodne chvalene v televizi je dobre pro nas

Tyhle tuky nekupujeme vůbec, akorát občas Heru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.11.13 23:22

Tak jsem se na odkaz koukla a opět jsem se vytočila :cert:!D test mám, ale na ty rostlinný tuky jsem nekoukala, nebyl čas. To si dělají srandu, že se většina vyrábí z palmovýho oleje :pocitac:. Já nekoupím ńic, kde palmový olej je..fuj :poblion:.
Jinak to Creme Bonjour mají ty zmetci u nás mezi máslama a ted čtu že je to směsnej tuk :cert:. Ještě že kupujeme máslo od farmáře nebo pokud z nouze v super tak jedině irský..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
5.11.13 23:28
@DanielkaC píše:
@MUFICE mazec uz mam zkouknuto a teda zlata stela co? ne vse reklamovane, drahe a hodne chvalene v televizi je dobre pro nas

Opak je pravdou, skoro vše na co je reklama v telce je kekel :poblion:. Příklad třeba Skittles(barviva),Bohemia chips(spousta soli, glutamát),žvejky(sladidla a spousta dalšího),Babišovo dobrotky(glutamát, odpadní separát apod),Paula, kostíci, Rama a spousta dalšího. Když vynechám jídlo tak třeba kosmetika :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
5.11.13 23:31
@Adriana píše:
Opak je pravdou, skoro vše na co je reklama v telce je kekel :poblion:. Příklad třeba Skittles(barviva),Bohemia chips(spousta soli, glutamát),žvejky(sladidla a spousta dalšího),Babišovo dobrotky(glutamát, odpadní separát apod),Paula, kostíci, Rama a spousta dalšího. Když vynechám jídlo tak třeba kosmetika :cert:

To je fakt, ze reklamy jsou vetsinou na ty nejvetsi sajrajty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
6.11.13 12:48

No čeho je potřeba se zbavit poněvadž to nejde na odbyt, tomu se udělá řádná reklama :( co mě vyloženě sere ( teď pardon za ten výraz ) je že u nás ve školce je cpou dětem, vyměnili je za máslo :( to mi hlava nebere :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 21:56

Holky, schválně napište vec na kterou běží reklama a ta věc je poživatelná, stravitelná, nedostanete z ní raka nebo jinej moribundus a nelže… Klidně i z kosmetiky…
Mě ted nic moc nenapadá :mrgreen:, popřemýšlím :think: a pak napíšu(možná :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 22:36

@Adriana Napadají mě akorát čistící prostředky na WC a tablety do myčky. Z jídla jsem si vzpomněla na tu smetanu, co používám do vaření :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 23:14

@MUFICE
Nechci rejpat :mrgreen:, ale jaký prostředky do myčky? My používáme z DM Denk mit bez fosftátů a můžu říct, že jsou lepší jak inzerovaný v reklamách a navíc tam nejsou fosfáty :mrgreen:.Opravdu nerejpám :kytka:.
Jedinou smetanu kterou koupím normálně je v krabičce bílo-červený s krávou. Je to jen smetana a bez éček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
6.11.13 23:32

Napadli mi pleny Pampers Active baby, opravdu vydrží 12 h a neprotečou. Aspon u nás :think:.
Jinak si opravdu nevzpomenu na reklamu, která by splňovala požadavky :mrgreen:.
Na věci který kupujeme reklama není :think:, divné :mrgreen:.
Pro příklad a opravte mě pokud na to reklama je: Alverde kosmetika-antiperspiranty sprcháče šampony, pro mimi Welleda-kojenecká koupel, dekn mit-tablety do myčky, frosh (žába)-tekuté mýdlo, Babylove utěráčky na zadek…
Z jídla Baby bell, archivní sýr, majonézu ve vaničce, máslo z Irska…Teda než jsem vypotila to jídlo tak mi to dalo zabrat. Moc toho v super nekupujeme :think:.Třeba párky, šunka, klobása, chléb, salám se tam prostě koupit nedá. Teda co zrušili E-ree řadu výrobků. A četly jste o rohlíkách z cca 30 éčkama? Taky nářez :cert:. Maso taky nekupujeme v super, chodíme na trhy :dance:. Naučila jsem se vařit z rozporcovaných kuřat vývary a ty vyvařit a zamrazit. Na to vřele doporučuju kelímky od Avent myslím Via.
Ted když to čtu, tak nechápu proč do super jezdíme :think:, asi pro hajzlpapír, to ještě farmáři nedělají :mrgreen:.
Jo a pro ty z Plzně, Angus na trhách prodává Demi Glace :srdce:, super luxusní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:32
@Adriana píše:
@MUFICE
Nechci rejpat :mrgreen:, ale jaký prostředky do myčky? My používáme z DM Denk mit bez fosftátů a můžu říct, že jsou lepší jak inzerovaný v reklamách a navíc tam nejsou fosfáty :mrgreen:.Opravdu nerejpám :kytka:.
Jedinou smetanu kterou koupím normálně je v krabičce bílo-červený s krávou. Je to jen smetana a bez éček.

Do myčky kupuju tablety Somat nebo Finish, podle toho, co je v akci. Máme tvrdou vodu a ty levnější mi bohužel nádobí neumyjí, to šlo tak v minulém bytě, kde byla dobrá voda. Sůl a leštidlo kupuju v Lidlu nebo v DM, to funguje normálně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:33

@Adriana Ta smetana je myslím z Kunína, taková žlutá v kelímku, mají jí všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
6.11.13 23:35

Ještě mě napadl prací prášek, používám Persil nebo Ariel, nejraději německé výroby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny