Vítejte ufonky :-)
- Otevřená skupina
Pro všechny maminky, co přemýšlí nad tím, co jedí jejich rodinky...
Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)
- Fotoalbum (56)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Mafina5 Mám koupenou tu ochucenou - chilli a česnek. V polívce to nepoznám, jen trošku tu příchuť, ale asi jen já jakožto kuchařka, ostatní strávníci nic.
Do smetanových polívek a omáček je ještě jedna speciální, tu zatím nemám. Ještě jsem v nadšení koupila tu na sladké, jednou jsem z ní dělala palačinky a dobrý. Jen se mi zdá, že jako náhrada vajec je to pro nás zbytečně drahé a vůbec zbytečné. Takže budu používat na to zahušťování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE mazec uz mam zkouknuto a teda zlata stela co? ne vse reklamovane, drahe a hodne chvalene v televizi je dobre pro nas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielkaC píše:
@MUFICE mazec uz mam zkouknuto a teda zlata stela co? ne vse reklamovane, drahe a hodne chvalene v televizi je dobre pro nas
Tyhle tuky nekupujeme vůbec, akorát občas Heru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem se na odkaz koukla a opět jsem se vytočila
!D test mám, ale na ty rostlinný tuky jsem nekoukala, nebyl čas. To si dělají srandu, že se většina vyrábí z palmovýho oleje
. Já nekoupím ńic, kde palmový olej je..fuj
.
Jinak to Creme Bonjour mají ty zmetci u nás mezi máslama a ted čtu že je to směsnej tuk
. Ještě že kupujeme máslo od farmáře nebo pokud z nouze v super tak jedině irský..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielkaC píše:
Opak je pravdou, skoro vše na co je reklama v telce je kekel
. Příklad třeba Skittles(barviva),Bohemia chips(spousta soli, glutamát),žvejky(sladidla a spousta dalšího),Babišovo dobrotky(glutamát, odpadní separát apod),Paula, kostíci, Rama a spousta dalšího. Když vynechám jídlo tak třeba kosmetika ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana píše:
Opak je pravdou, skoro vše na co je reklama v telce je kekel. Příklad třeba Skittles(barviva),Bohemia chips(spousta soli, glutamát),žvejky(sladidla a spousta dalšího),Babišovo dobrotky(glutamát, odpadní separát apod),Paula, kostíci, Rama a spousta dalšího. Když vynechám jídlo tak třeba kosmetika
To je fakt, ze reklamy jsou vetsinou na ty nejvetsi sajrajty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No čeho je potřeba se zbavit poněvadž to nejde na odbyt, tomu se udělá řádná reklama
co mě vyloženě sere ( teď pardon za ten výraz ) je že u nás ve školce je cpou dětem, vyměnili je za máslo
to mi hlava nebere :/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, schválně napište vec na kterou běží reklama a ta věc je poživatelná, stravitelná, nedostanete z ní raka nebo jinej moribundus a nelže… Klidně i z kosmetiky…
Mě ted nic moc nenapadá
, popřemýšlím
a pak napíšu(možná
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana Napadají mě akorát čistící prostředky na WC a tablety do myčky. Z jídla jsem si vzpomněla na tu smetanu, co používám do vaření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MUFICE
Nechci rejpat
, ale jaký prostředky do myčky? My používáme z DM Denk mit bez fosftátů a můžu říct, že jsou lepší jak inzerovaný v reklamách a navíc tam nejsou fosfáty
.Opravdu nerejpám
.
Jedinou smetanu kterou koupím normálně je v krabičce bílo-červený s krávou. Je to jen smetana a bez éček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napadli mi pleny Pampers Active baby, opravdu vydrží 12 h a neprotečou. Aspon u nás
.
Jinak si opravdu nevzpomenu na reklamu, která by splňovala požadavky
.
Na věci který kupujeme reklama není
, divné
.
Pro příklad a opravte mě pokud na to reklama je: Alverde kosmetika-antiperspiranty sprcháče šampony, pro mimi Welleda-kojenecká koupel, dekn mit-tablety do myčky, frosh (žába)-tekuté mýdlo, Babylove utěráčky na zadek…
Z jídla Baby bell, archivní sýr, majonézu ve vaničce, máslo z Irska…Teda než jsem vypotila to jídlo tak mi to dalo zabrat. Moc toho v super nekupujeme
.Třeba párky, šunka, klobása, chléb, salám se tam prostě koupit nedá. Teda co zrušili E-ree řadu výrobků. A četly jste o rohlíkách z cca 30 éčkama? Taky nářez
. Maso taky nekupujeme v super, chodíme na trhy
. Naučila jsem se vařit z rozporcovaných kuřat vývary a ty vyvařit a zamrazit. Na to vřele doporučuju kelímky od Avent myslím Via.
Ted když to čtu, tak nechápu proč do super jezdíme
, asi pro hajzlpapír, to ještě farmáři nedělají
.
Jo a pro ty z Plzně, Angus na trhách prodává Demi Glace
, super luxusní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana píše:
@MUFICE
Nechci rejpat, ale jaký prostředky do myčky? My používáme z DM Denk mit bez fosftátů a můžu říct, že jsou lepší jak inzerovaný v reklamách a navíc tam nejsou fosfáty
.Opravdu nerejpám
.
Jedinou smetanu kterou koupím normálně je v krabičce bílo-červený s krávou. Je to jen smetana a bez éček.
Do myčky kupuju tablety Somat nebo Finish, podle toho, co je v akci. Máme tvrdou vodu a ty levnější mi bohužel nádobí neumyjí, to šlo tak v minulém bytě, kde byla dobrá voda. Sůl a leštidlo kupuju v Lidlu nebo v DM, to funguje normálně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adriana Ta smetana je myslím z Kunína, taková žlutá v kelímku, mají jí všude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadl prací prášek, používám Persil nebo Ariel, nejraději německé výroby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Návštěvy uživatelů
- Naťula95 , 24.9.25 05:46
- MrsNorris , 5.8.22 15:03
- Sheryll , 20.11.21 20:47
- oggyvm , 8.6.21 15:36
- Petr_B84 , 8.1.21 15:40
- Aspera , 11.12.20 22:44
- ELIbeta , 9.2.20 13:04
- viajeen , 6.1.19 23:23
- hermínahadickova , 28.2.18 07:57
- LaraA , 10.12.17 01:02
- lailaCZ , 2.10.17 09:33
- Strmulka , 30.6.17 20:42
- EscapistV , 20.6.17 23:05
- Heduna , 17.6.17 14:56
- Klopotkova , 13.5.17 21:51
Moderátor skupiny
Členové skupiny
Nové diskuze
Slíbený náborový vojenský příspěvek?
- 4.6.26 02:20
- Anonymní
- 1
Botox na pysku je v hitu?
- 3.6.26 23:54
- Černá Madonna
- 2
Bersi chutná Vám? Po letech sem ochutnal...
- 3.6.26 23:58
- Michelle_M
- 2
Jezení papíru
- 3.6.26 21:57
- Klmarik
- 2
Vadí dlouhodobé škrcení varlat?
- 3.6.26 23:42
- Černá Madonna
- 9
Jenda nebo Honza
- 4.6.26 00:13
- Anonymní
- 21
Svědění hlavy u desetileté.
- 3.6.26 22:42
- LadyTommy
- 14
Rozhodně si neužívám období malých dětí....
- 4.6.26 00:01
- carola
- 24
Práce osobní asistentky u lidí s...
- 4.6.26 00:18
- Anonymní
- 2
Upřímnost u psychologa: Zkušenost se...
- 3.6.26 23:35
- Salome123
- 22
Nové příspěvky
Ženy, změníte názor jako matky?
- 4.6.26 04:47
- Andelskej_Satan
- 80
Knihy podle abecedy
- 4.6.26 04:31
- Plmo
- 10291
Značky podle abecedy
- 4.6.26 04:30
- Plmo
- 672
IVF - ET/KET 2026
- 4.6.26 04:28
- lenník1992
- 4870
Milenky sem nová diskuze
- 4.6.26 03:10
- Luxusnixicht
- 109783
Potřebuji radu, manžel mi ubližuje, kam...
- 4.6.26 02:57
- Snazimeseomimino
- 23
Odmítnutí povinného očkování
- 4.6.26 02:50
- My Melody
- 223
Slíbený náborový vojenský příspěvek?
- 4.6.26 02:20
- Anonymní
- 1
Názvy ulic podle abecedy