Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U Vlašína na Veveří jsem byla akorát kdysi jednou při prvním těhotenství na UTZ ve 20. týdnu, takže to ti neporadím. Já jsem teď chodila do rizikové poradny k doktorce Gerychové ve FN Bohunice na gynekologicko porodnickou kliniku. Příjemná paní, nemůžu si na nic stěžovat.
Vlašín je nejlepší - je to odborník na vývojové vady, mrkne a vidí
Určitě bych šla k němu. Taky nám spolehlivě určil pohlaví a neznám nikoho, u koho by se spletl. S Helliosem nemám dobré zkušenosti. Po vyšetřeních, které mi provedli, mi pan primář sdělil, že nemůžu mít děti přirozenou cestou a musím na umělý oplodnění. A to už jsem čekala první
Takže trochu továrna na prachy
Za mě určitě Vlašín ![]()
No nechci ti dělat iluze s Gerychovou mám tu čest a na moje nevydařené miminko mi zahlásila na revizi:počkejte si 1 rok a budte ráda za 2 zdravé děti, tak upřímně takový jednáná jsem od ní nečekala byl to porod předčasný. TAkže právě Bohunic se hci určitě vyhnout uvažovala jsem o milosrdných a nebo Helliosu.
Ale zas ten Vlašín mně hlodá je nejlepší.
A na pohotovst můžu skočit kamkkoliv
no a ten můj mi tvrdil že berou až tak od 15týdne což tedy nená pravda a já od něj nechci screening chci ho přímo do Vlašína a ona mně už bojednala na pondělí že probereme celou moji kartu a bude nás náležitě hlídat ![]()
Ferda moc děkuji za názor mrzí mně že při potížích tam není od vede poradnu pouze v pondělí Hellios asi každý den, ale zas je pro mně priorita aby mně vidět ten stejný lékař nechci žádný střídaní a on je fakt špička. A první dceru mi proklepl a byla zdravá a u druhé jsem měla svého gyndaře a ten jeho screening zda je OK trvá 1 týden a ještě ho dělá vnitrně tak to teda fakt ne. A volala jsem tam zavčas chci pouze Vlašína na screening a nebyl problém k nim chodit přímo k němu do poradny už to tam mám i psané předčasný porod ![]()
Ak v Helliosu nebere Bílková. Volala jsem tam a objednání bych měla tak 10/11 tak to je síla takže to nic
zkusím si ještě zavolat k těm milosrdným jak se to tam dělá. A pak to vymyslím přes noc.
Moc děkuji za názory, kamarádka mi taky říká běž k Vlašínovi. Tak už to tak nechám. Nebot Hellios nic a ten můj to je pořád samá dovolená a hlavně, by mně stejně předal jinam a screening bych ráda z Prenatalu.
Tak jsem zvědavá na jeho přístup na oc se vše bude ptát a jak to tam bude vypadat. ![]()
Ja tam byla pred 14 dny a pristup super, Vlasin je velice sympatickej starsi doktor ![]()
Ty k němu chodíš do poradny nebo jen na screening? trochu měn štve, že poradnu má v 18hodin už si sháním hlídání, kamarádka od vedle se nabídla ![]()
Ne do poradny ne, byla jsem tam v 1trimestru na screening, me ho doporucila moje gyndarka a kamosky co s jim maji zkusenosti…pry je kapacita a zatim co rekl byla pravda, tak proc ho nezkusit ![]()
Holky ja jedu zítra taky za dr. Vlašinem už sem u nem byla taky v 1.tehotenství a nemužu si ho vynachválit
jenom se chci zeptat jak to tam ted chodí mam si donest papuče? nebo už se tam chodí po chodbe jak? dekuju moc ![]()
@Hana89 píše:
Holky ja jedu zítra taky za dr. Vlašinem už sem u nem byla taky v 1.tehotenství a nemužu si ho vynachválitjenom se chci zeptat jak to tam ted chodí mam si donest papuče? nebo už se tam chodí po chodbe jak? dekuju moc
ahojky, jj vem si papuče, nějaké tam sice mají, ale raději svoje ![]()
já tam jdu za 14dní ![]()
ať je vše ok ![]()
Ivy:kdy tam přesně jdeš?:)
ale ty jdeš ráno co?
Já tam byla dnes:
pro jistotu ohledně informací na téma výtok
pozval mně pro jistotu je vše v pořádku a byla tam maminka a má nějakou vadu, možná na srdci? poslali ji z bohunic a dodala ji. Zda pan lékař řekne, že je to OK žádné další testy už nebudou ![]()
je to profesionál takto o něm to řeka ![]()
dnes byl tak dobře naložený nebo nevím na naše dítě řekl, že to je spokojený dítě a dal mi foto zadarmo
to nemusel já bych si ji zaplatila já byla ráda, že mně vysvětlit to co mi můj bývaly genekolog nevysvětlil co mně furt cpal tetraborikem a vlašín řekl pouze 1× týdně víc ne.
Tak za 12dnů tam jdu už aby to bylo ![]()
@Marry11 ahojky, jdu 4.12. v 8 hod na 1.screening, včera jsem byla u mojí mudr a zatím je vše v pořádku a podle utz jsem 10+5
, chodím k ní po 14 dnech, hlídá si mě a jsem ráda, jsem klidnější
.
Ty tam chodíš do rizikové poradny??
Mám takový dotaz.
Možná pár lidi má zkušenosti s panem doktorem Vlašínem v Prenatalu. Vede i rizikové poradny, jsem k němu objednaná, jen tedy jsem zjistila, že pouze v pondělí a při problémech pouze nemocnice jako krvácení a tak dále. Už jsme k němu objednaná i na screening v prvním trimestru.
Pak vedou rizikovou poradnu dále třeba Hellios ten asi by přijal pacienta i kdyby zrovna doktorka tam neordinovala?
Tak pro jakého doktora byste se rozhodly. Ale zase Vlašín je vyhlášený pro rizikové případy.
Můj gynekolog tvrdil, že berou do rizikové poradny až tak v 15týdnu, ale za zeptání jsem si říkala nic nedám. Minulé těhu nám špatně dopadlo hodně se špatným koncem a tam neviděli, žádný námytek a mám si vzít s sebou celou svoji kartu

díky za názory