Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojte, maminky, prosim poradte. Moje mala ma silene suche vlasky vzadu na tylu. Da se na to pouzit nejaky specialni pripravek, nebo se musime spolehat jen na olejicek. To zas jsou vlasky mastne a u 14 mesicni slecny to zas neni krasne. Moc dekuju
Ahoj, já bych řekla, že je to normální, ale spraví se to. Co jsem si všimla, tak to má hodně dětí ve věku tvé dcerky. Adam to taky tak měl. A řekla bych že do 18m. (pak už nevím) určitě, jenže on byl a je na kraťoučko. Asi postupným zastřihováním vlásků to zmizí, odroste
Máš hezkou holčičku i tak ![]()
Ahoj,
ja bych to nicim nemazala. Mozna spis nejaky kondicioner na suche vlasy.
Dcera ma to same, akorat je kudrnata a vypada to jako chemlon. Fakt strasne. Mesic pouzivame kondicioner a vlasy vydrzi aspon dva, tri dny v peknem stavu a vypadaji lepe…
Terik
jo, jo, máme to samé, akorát že u kluka
a stříhat mu ty jeho nádherné krouceninky chci až v létě (možná
)
Holce se to spravilo samo, jak vlasy rostly a houstly, ubývalo problémů. My teď řešíme spíše kondicionéry na rozčesatelnost ![]()
Prave ze ona je taky kudrnata. Ona ma ve predu vlasy rovne a vzadu jak naschval kudrnate.
No ja ji jo trosku namazala olejickem. Tak aby nebyla mastna a je to lepsi. Ale nemuzu se dockataz se to spraví a bude jeste vetsi kocka.