Vlasová kosmetika Zenz Organic

27
19.7.21 21:07

Vlasová kosmetika Zenz Organic

Ahoj holky :kytka:,

nemáte někdo zkušenosti s vlasovou kosmetikou Zenz Organic? Konkrétně se mi líbí třeba šampon na jemné a mastné vlasy. Mám od porodu hrozné vlasy a chci se zeptat, zda má cenu investovat?

Děkuji moc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34
4.8.21 16:16

Ahoj,
nemůžu říct, že bych měla úplně velké zkušenosti s kosmetikou zenz :think: používám ji teprve měsíc :oops: :D konkrétně šampón 07 deep wood + kondicioner sweet sense 05 to vše na doporučení mé kadeřnice u které jsem při první návštěvě absolvovala čištění vlasů pomocí malibu C. Za dobu co doma používám zenz mám vlasy každopádně,,hezčí” vypadají zdravěji nebo se s nimi cítím prostě lépe :D.
Vlasy mi tedy padají stále stejně, ale produkty používám krátce takže je ještě brzy dělat závěry a čekat zázraky po tak dlouhé době kdy jsem vlasům nedávala moc kvalitní péči ( časté barvení drogérkou málo zastříhávané konečky atd..) :roll: :oops:.
Ke kadeřnici jsem šla po dlouhé době aby mi s vlasy něco provedla ( měla jsem je taky šilené :oops: :oops: ) a ona mi doporučila minimálně měsíc,,léčení” kosmetikou zenz než si něco troufne s vlasy provést. Takže jsem zvědavá sama jak moc to mým vlasům do budoucna pomůže, ale zatím jsem spokojená. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
26.7.25 04:33

Já ji zkusila na doporučení Terezy z Tenpocit. Musím říct, že už po 3 použitích mám vlasy hebčí a krásné jako nikdy. Má mít šetrné složení, které nevytváří nerozpustné nánosy ve vlasech. Jsou tak bezva, až mě to štve, protože ta cena je šílená 8o Ideálně pokud by se mi povedlo najít někoho s podobným typem vlasů, s kým bych se dělila o nákupy po litrech přímo od výrobce (notinu nevěřím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
1.8.25 20:24

Já mám gel, je lehce tužící + chrání při fénování. Myslím že číslo 11 a 12. Jeden je bez parfemace, jeden orange. Kupovala jsem pro pubošku, kterou svědí hlava po kdejakém přípravku. Tenhle nic, je super, používám taky. Ještě máme vosk a taky dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí