Vlastní nebo darovaná vajíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
165
22.6.23 14:38

@maya238 Ahoj, jak jsi, prosím, dopadla?☺️ Máš mimčo z DV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.23 15:32

Ja mam syna z DV. Je mu 1,5 roku a tyhle tyhle diskuse o moralnosti/nemoralnosti. Biologickem/nebiologickem rodicovstvi, „kvalite“ darkyn apod. me nechavaj uz uplne chladnou. Sla jsem do DV hned na prvni cyklus IVF, jelikoz pri zjisteni AMH 0,01 se mi nechtelo podstupovat dalsi martyrimum cekani, doufani a o stimulaci ani nemluve. ANO cena za kterou to darkyne delaji, je neumerna zdravotnim rizikum, ale ANO nikdo je do toho nasilim nenuti. Meli jsme zazadano i o adopci, jelikoz jsem velmi racionalni clovek, tak jsem chtela mit „obe moznosti“. Manzel si pral alespon jedno „vlastni“ dite, ale i v adopci me podporoval. Ale zpetne musim rict, ze po tehotenstvi a porodu bych uz do adopce nesla. Proste to dite je moje a je moje hned. Pri adopci je ta adpatace prece jen slozitejsi. Takhle od transferu zazivate vse. Tehotenstvi bylo uplne v pohode. Porod se trochu zvrtnul v akutni CS, ale vsichni zijem a jsme zdravi. A cim je starsi, tim vic a vic je to muj nejlepsi kamos. A dokonce mi prijde, ze ma stejnou povahu a navyky jako ja. Ovlivnujeme ty deti proste nasim chovanim a zvyky, genetika neni vse. Jak ho miluje manzel o tom ani nemusim mluvit. :srdce: Takze zrovna rozmyslime, kdy dame sanci jeste 2ma zmrazenym emryum. Za me, jestli s tim ma nekdo moralni nebo jiny problem, tak to nedelejte. Jestli jste s tim psychicky v pohode, nevahejte. Lepsi nez se X let trapit stimulacemi s vlastnimi vajicky. O tom, ze je syn z DV vi muj gynekolog, pediatricka, rodina a blizci pratele. Casem to rekneme i jemu. Nevidime duvod s tim delat nejake drama. Vim, ze muj nazor na to je pro mnoho lidi kotroverzni, ale s zadnou vyslovene negativni reakci okoli, jsem se nikdy nesetkala. Takze hodne stesti vsem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
1.7.23 10:05

@beata_love prosimte a kolik je ti let ze mas amh 0,01?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.23 00:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení