Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě pomohlo kloktat olej řepkový. Sice ze začatku hnus si zvyknout na tu pachut, ale pak už v pohodě. Tak jak si člověk říká že to děla pro své zdraví tak v tomhle si říkej že to dělaš pro své dlouhé vlasy, ale taky i pro zdravé. Vlasy rostly tak až byli lidé v okolí v šoku jak vlasy rychle porostly
@MáškaMarie33 například hairburst a pak nějaký přípravek z lékárny
@smajlik345 moc dekuju určitě vyzkoušim ![]()
Ja jsem nikdy nemela vlasy delsi nez pod lopatky. Holt kazdemu dorostou vlasy jen do urcite delky pak se rust zastaví a vlas vypadne.
Mně taky nikdy nedorostly dál,než pod lopatky. Až v těhotenství,to rostly opravdu třikrát rychleji. Teď,9 měsíců po porodu a s jedním zastřižením konečků mám vlasy téměř do pasu. Ale už je musím nechat zastřihnout,protože jsou prostě přerostlé a nejdou upravit,jak bych chtěla.
Děkuju všem, vyzkouším a uvidím
pokud to nepůjde, tak to nepůjde ..
To mas dobre a me zase vlasy rostou jak silene
. Mam je skoro az po zadek a kdybych je nestrihala, tak je mam az na zem mozna
. Ja mam spise problem vymyslet porad nejake ucesy. ![]()
@Borůvka1990 píše:
Kofein. Dostatek kofeinové kávy.
Fakt?
už chápu proč mi rostou tak rychle.Jsem kafemaniak.
@Maky311 mně napadá ricinový olej, já ho používám na řasy a zdá se mi, že je mám po něm delší a hustší
@Anna766 píše:
Fakt?už chápu proč mi rostou tak rychle.Jsem kafemaniak.
Vítej v klubu ![]()
Ahoj
potřebuju radu
mám opravdu krátký vlasy (nejdelší tak zhruba 15cm) ale chtěla bych si je zase nechat nárůst. Ideál pi ramena, problém je že jsem netpělivý člověk
potřebuju tedy nějaký rady jak urychlit růst vlasů pokud možno nějaké jednoduché domácí recepty
moc děkuji předem za odpovědi