Vlasy a délka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
31.8.18 03:28

Ahoj :D potřebuju radu :oops: mám opravdu krátký vlasy (nejdelší tak zhruba 15cm) ale chtěla bych si je zase nechat nárůst. Ideál pi ramena, problém je že jsem netpělivý člověk :,( potřebuju tedy nějaký rady jak urychlit růst vlasů pokud možno nějaké jednoduché domácí recepty :) :D :lol: :srdce: moc děkuji předem za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
31.8.18 08:00

@V.k.i ten co jsem psala kloktat olej - řepkový. sestra mě neviděla měsíc a když mě viděla tak byla v šoku že mám tak dlouhé vlasy

• Citovat
  • Upravit
304
4.9.18 08:03
@smajlik345 píše:
@V.k.i ten co jsem psala kloktat olej - řepkový. sestra mě neviděla měsíc a když mě viděla tak byla v šoku že mám tak dlouhé vlasy

Počkejte, to vážne pomůže, když kloktáte olej, vyrostou vám vlasy?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
4.9.18 08:22
@Rozinka24 píše:
Počkejte, to vážne pomůže, když kloktáte olej, vyrostou vám vlasy?? 8o

ano pomůže mě to pomohlo a najdete na internetu dalších spoustu příspěvku od lidí kterým to pomohlo. Jen přežít ze začatku tu pachut v puse

• Citovat
  • Upravit
418
5.9.18 00:01
@Maky311 píše:
@blink zajímavé jak to máme každá jinak :D to chápu no

Jo kazdy jsme jiny a je to fakt zajimave jake jsou rozdily :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
6.9.18 09:34
@smajlik345 píše:
ano pomůže mě to pomohlo a najdete na internetu dalších spoustu příspěvku od lidí kterým to pomohlo. Jen přežít ze začatku tu pachut v puse

Děkuji :) a nevíte jak dlouho se má kloktat olejem? Myslím jak dlouho ho mít v puse. A pak taky za jak dlouho se to projeví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.9.18 10:54
@Rozinka24 píše:
Děkuji :) a nevíte jak dlouho se má kloktat olejem? Myslím jak dlouho ho mít v puse. A pak taky za jak dlouho se to projeví?

někde jsem četla že 15 min. Krom toho že podporujete růst vlasu tak vyplivnutím olejem z těla odchazí i bakterie. Ale já to nikdy 15 minut nevydržela kloktala jsem tak dlouho dokud mě nezačlo natahovat z toho takže asi 2 minuty :-D výsledky podle segry do toho měsíce, ale já si na sobě začla všímat během chvilky že mám nějak moc krátkých vlasů které mi překaží. Do gumičky jsem je ještě dát nemohla a vletavali mi neustále do oči :-D

• Citovat
  • Upravit
304
6.9.18 14:18
@smajlik345 píše:
někde jsem četla že 15 min. Krom toho že podporujete růst vlasu tak vyplivnutím olejem z těla odchazí i bakterie. Ale já to nikdy 15 minut nevydržela kloktala jsem tak dlouho dokud mě nezačlo natahovat z toho takže asi 2 minuty :-D výsledky podle segry do toho měsíce, ale já si na sobě začla všímat během chvilky že mám nějak moc krátkých vlasů které mi překaží. Do gumičky jsem je ještě dát nemohla a vletavali mi neustále do oči :-D

Díky moc :) Uvidím, kolik minut vydržím já :D Jestli do toho teda půjdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová