Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
potřebuju radu
mám opravdu krátký vlasy (nejdelší tak zhruba 15cm) ale chtěla bych si je zase nechat nárůst. Ideál pi ramena, problém je že jsem netpělivý člověk
potřebuju tedy nějaký rady jak urychlit růst vlasů pokud možno nějaké jednoduché domácí recepty
moc děkuji předem za odpovědi
@V.k.i ten co jsem psala kloktat olej - řepkový. sestra mě neviděla měsíc a když mě viděla tak byla v šoku že mám tak dlouhé vlasy
@smajlik345 píše:
@V.k.i ten co jsem psala kloktat olej - řepkový. sestra mě neviděla měsíc a když mě viděla tak byla v šoku že mám tak dlouhé vlasy
Počkejte, to vážne pomůže, když kloktáte olej, vyrostou vám vlasy?? ![]()
@Rozinka24 píše:
Počkejte, to vážne pomůže, když kloktáte olej, vyrostou vám vlasy??
ano pomůže mě to pomohlo a najdete na internetu dalších spoustu příspěvku od lidí kterým to pomohlo. Jen přežít ze začatku tu pachut v puse
@Maky311 píše:
@blink zajímavé jak to máme každá jinakto chápu no
Jo kazdy jsme jiny a je to fakt zajimave jake jsou rozdily ![]()
@smajlik345 píše:
ano pomůže mě to pomohlo a najdete na internetu dalších spoustu příspěvku od lidí kterým to pomohlo. Jen přežít ze začatku tu pachut v puse
Děkuji
a nevíte jak dlouho se má kloktat olejem? Myslím jak dlouho ho mít v puse. A pak taky za jak dlouho se to projeví?
@Rozinka24 píše:
Děkujia nevíte jak dlouho se má kloktat olejem? Myslím jak dlouho ho mít v puse. A pak taky za jak dlouho se to projeví?
někde jsem četla že 15 min. Krom toho že podporujete růst vlasu tak vyplivnutím olejem z těla odchazí i bakterie. Ale já to nikdy 15 minut nevydržela kloktala jsem tak dlouho dokud mě nezačlo natahovat z toho takže asi 2 minuty
výsledky podle segry do toho měsíce, ale já si na sobě začla všímat během chvilky že mám nějak moc krátkých vlasů které mi překaží. Do gumičky jsem je ještě dát nemohla a vletavali mi neustále do oči ![]()
@smajlik345 píše:
někde jsem četla že 15 min. Krom toho že podporujete růst vlasu tak vyplivnutím olejem z těla odchazí i bakterie. Ale já to nikdy 15 minut nevydržela kloktala jsem tak dlouho dokud mě nezačlo natahovat z toho takže asi 2 minutyvýsledky podle segry do toho měsíce, ale já si na sobě začla všímat během chvilky že mám nějak moc krátkých vlasů které mi překaží. Do gumičky jsem je ještě dát nemohla a vletavali mi neustále do oči
Díky moc
Uvidím, kolik minut vydržím já
Jestli do toho teda půjdu ![]()