Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Tak hlavně ona to má blbě udělaný, jsou jí vidět z boku spoje, když si vlasy prohrábne. Svých má asi málo, no blbý všechno
Vždyť tam má 5 chlupů, když už si chceš ničit svoje vlasy náplety, tak si nech naplést pořádný vlasy a ne rousy
Myslíte že špatne jsou ty tenké konce, ty tenké ocásky dole?
@Anonymní píše: Více
no ono jde o to, že kdykoliv jí vidím tak vypadá jak kdyby měla tu hlavu týden neumytou, má to splihlý, vlasy unavený, prostě rousy no, nejde o ocásky ale o to jak to působí, alespon na mě
Za tohle dát desítky tisíc
. Ani omylem. Vlasy vypadají amatérské, nepěkné.
Mam podobné dlouhy a kdybych s nima nic nedělala tak podobně neupraveny (nemam teda napleteny) a nejlepsi je si je natočit (používám natáčky na noc). Jinak to vypadá děsně neupraveně.
Záleží na kvalitě vlasů, které ti napletou a taky jak se o vlasy budeš starat. Já mám prodloužené vlasy cca měsíc metodou Bond a žádné takovéto tenké konečky nemám. Po umytí si vlasy natocím kulmou nebo pouzivam natacky na noc.
Jestli si chces nechat prodlouzit vlasy, urcite bez do toho, pokud svoje nemas huste a kvalitni. Jen si najdi opravdu šikovnou kadernici a metodu prodlouzeni, ktera ti bude vyhovovat.
@Anonymní píše: Více
Máš moc krásné vlasy, zato Agáta to má jak vyždímaný mop ![]()
@Paoloska píše: Více
Moc dekuju, ale takhle vypadají jen po použití natáček, jinak vypadají taky trochu jako rousy ![]()
Za mě Agátiny vlasy nevypadají zdravě a určitě bych si na hlavě nenechala vyrobit nic, co by vypadalo takhle. To raději kratší třeba na ramena, ale zdravě vypadající. A celkově mi přijde, že prodlužování vlasů je nesmysl. Nechala bych dorůst svoje a v mezičase bych se o ně starala.
Chci si nechat naplést vlasy v tomto stylu a délce. Ale váhám, protože mi v této délce připadají ty konce jako cancourky
Váš názor?