Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj, mám vlasy pod prsa a hrozně bych je chtěla dlouhé až k zadku
vlasy nebarvím, ale žehlim je pro mě dost obtížné si je přestat žehlit, když jsou před žehlením hrozné, ale asi musím, co?
Četla jsem, že pomáhá biosil plus, msm, donna hair, revalid… Dá se brát víc věcí najednou, nebo to nejde? a s čím máte zkušenost a pomohlo Vám to a jak rychle?
![]()
A nebo nejaký přípravek na narovnání vlasů? nejlepe bez sulfátu a parabelu. ![]()
Ty jo, ta žehlička je největší svinstvo.
Já bych to svým vlasům teda neudělala, v tomhle případě, že máš vlasy ošklivé před vyžehlením ( asi krepaté a suché? ) už moc vytamínama nezachráníš, jelikož vždy se ti uzdraví jen ta část odrostů, které ovšem za pár měsíců budou vypadat úplně stejně, jako ty zničené, neb se tou žehličkou naprosto vysuší. Já bych udělala jediné, pokud nechceš stříhat, tak bych investovala do keratinu a zašla ke kadeřnici, ale já jsem ten typ, že raši pěkný vlasy po ramena, než ošklivý až pod zadek, já mám vlasy přírodní, nebarvené, nežehlené a každý mi je chválí, sice už to po 2 dětech není úplně ta bujná kštice, ale také jsem si prošla obdobím, když vlasy vypadaly jako smeták, ostříhala jsem a začala jsem na novo. Tehdy jsem se melírovala atd. Dneska vím, že nejkrásnější vlasy jsou ty přírodní. ![]()
Ahoj ![]()
Ohledně vlasů máme stejný problém.
Já mám taky nebarvené vlasy a dokonce jsem si vlasy nikdy nebarvila, ale vlasy si pravidelně žehlím, protože po umytí je mám takové roztřepené - napůl kudrnaté a rovné.
Zkusila jsem, už opravdu spoustu léku a výživ jako jsou biosil, zinek atd..
Ale bohužel nic mi z toho nezabralo. Jenom jedny tablety a to od Revitalonu mi pomohl, ale furt to není ono. Spíše mi díky toho Revitalonu, začli růst krasné a pevné nehty, ale zároven jsem k tomu použivala i lak s hedvábím tak bohužel nedokážu s jistotou říct jestli to bylo těmi prášky. ![]()
Je pravda, že i vlasy vypadají po tom Revitalonu zdravější, ale jak říkám furt to není ono ![]()
Co říkáte třeba na brazilský keratin ten jsem chtěla zkusit, ale nevím.
Možná zkusím ten šampon aspon ![]()
Ale bohužel prášky mi nikdy moc nepomohly ![]()