Vlčí hlad a následné nechutenství

4523
7.10.18 19:30

Ahoj, já jsem zrovna dnes skoro nic nejedla, nemám chuť ani hlad. Těšila jsem se na můj oblíbený oběd, dala jsem si dvě lžičky a pak se mi z toho udělalo špatně. Toto znám z těhotenství, ale teď těhotná nejsem. Beru ATB, ale ve vedlejších účincích nic podobného není, tak taky netuším, co to je. Snad to brzy přejde, jíst musím, že… Jiné příčiny mě nenapadaji, takže pokid nejsi těhotná nebo nebereš nějaké léky, které by to mohly způsobovat, tak ti vlastně neporadím, jen se přidám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2611
7.10.18 19:30

U mě tak probíhá klasicky PMS. Mám dva dny vlčí hlad, kdy sním fakt vše na co přijdu. Třetí den mám nechutenství a brečím :oops: . Čtvrtý den to dostanu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14047
7.10.18 19:37

Teoreticky být těhotná můžu, ale pouze teoreticky, děti mám z ivf.
Antb nemám. Každopádně se moje tělo chová nestandartne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
7.10.18 20:12

A nemáš třeba alergii na nějaké potraviny? Údajně se může stát, že tělo se takto samo brání tomu, abys snedla něco, co nesnese. Ale zkušenost s tím nemám. A k tomu teoretickemu těhotenství zkus test, 5 dní lred MS by už něco ukázat měl. Jinak fakt nevím a taky by mě to zajímalo. Já jsem dnes snedla jen šunku a ananas :) a ne, těhotná být nemůžu, jsem přesně uprostřed cyklu a mám telisko. Tak by mě taky zajímalo, co to má znamenat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí