Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Děkuju všem moc. Jazyk mi nenatekl a neumřela jsemkaždkopádně nedávno jsem v rámci preventivky byla na odběrech krve i moči, měla jsem akorát lehce zvýšené crp (protože jsem opět byla nastydlá). Dr o tom ví, že jsem pořád na hromadě, ale nikdy mi nic vážného nezjistí a připisuje to tomu, že mám školkové dítě. To je pravda, opravdu od něj vše chytám, pak to nestihnu doléčit a chytnu třeba něco z klimatizace atd. Asi nejím úplně zdravě, ale utrácím majlant za všemožné vitamíny, doplňky stravy… uvědomuju si, že největší problém je psychika. Práci mám asi trošku stresující, ale zároveň skvělou, vychází mi ve všem vstříc, skvělý kolektiv a velmi dobré finance.
Hlavní důvod mé špatné psychiky je smrt mého partnera. Už jsou to tři roky, ale nemůžu se s tím smířit. Ani kvůli sobě, ani kvůli dítěti, které nemá tátu. Je mi strašně líto, že nemáme to co jiné rodiny a zároveň cítím i stud. Já vím, není se za co stydět, ale cizí lidé na prvni dobrou neví, co se stalo, vidí jen samotnou mámu s dítětem. Řešení to nemá a bohužel se bojím, že tohle ani čas nezpraví.
Je mi lito co se stalo
![]()