Vlezlá známá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
204
12.11.20 20:51
@Anonymní píše:
Tak pardon ale o tomhle ta diskuze vůbec není, jestli to chceš řešit tak si založ nějakou svojí.

Zakladatelko, tady už se k tvému dotazu asi nic nedovíš. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2775
12.11.20 20:52

Tak jasně že když ti začne vypisovat člověk, kterého sotva znáš, je to divný. Párkrát bych řekla, že nemám čas a chodila s ní jen když by se mi chtělo.
Mě přijde ale hrozně divný, že její dcerka utíká k tobě a volá na tebe mama mama. To by mě na celé situaci vadilo nejvíc a přišlo by mi to snad až podezřelé. A ještě když jí maminka odvádí, tak pláč. Možná má jen ráda společnost a s maminkou se nudí.
A dost ti rozumím, moje dcera ještě teď, skoro v 8 letech nesnáší, když projevím laskavost k nějaké její kamarádce, nedej bože k neteři…dříve vždy okamžitě přiběhla a začala mi to vyčítat, že jsem přece její máma! Neteř jí s tím i docela ráda provokovala a schválně se ke mě tulila nebo mě brala za ruku. Malá byla pak pěkně naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 20:55
@SlečnaDahlia píše:
Nezvládli. Jenže ty se tváříš, jako by ti někdo jiný (nebo ona) držel na krku nůž, ať to děláš, ať s ní chodíš ven, ať s ní trávíš čas. Přitom ten, kdo o tomhle plně a svobodně rozhoduje, jsi ty, ty a jenom ty. Když nechci, tak zkrátka nejdu na procházku s někým, s kým nechci, s kým mi není příjemně, koho vlastně neznám a znát více nechci. Ona chce, ty ne. Ona se chová tak, že chce, ty se ale taky chováš tak, jakože chceš. Jaké chování od ní teda čekáš? Jo, není jednoduchý tohle někomu otevřeně říct, zvlášť, když si s ním už nějakou dobu takhle vycházíš a přetvařuješ se. Ber to jako daň za to, že jsi to neřekla dříve. K dospělosti patří i říkaní nepříjemných věcí jiným lidem když už ne do očí, tak aspoň tou textovkou.

Vážně? Já jí znám 4 dny. Co jsem čekala? Už jsem to psala že si semtam napíšeme, zajdeme na tu procházku ale ne každý den. Že se budeme poznávat postupně a nějak přirozeně a ne že mi na první procházce,, vysype'' všechno o sobě a čeká že já pak řeknu všechno o sobě jí. Teď mi řekni kdy jsem jí to měla říct.

• Citovat
  • Upravit
12.11.20 20:57
@Serpentini píše:
Ježiš, já to taky nevěděla :oops: :oops:

Tak aspoň vidíš, jak je užitečné chodit na EM ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.11.20 21:00

@Serpentini Tak ono to dá samo, slečna je svobodná a bezdětná, když má dítě tak je divně jí říkat slečna :nevim: Ač není vdaná je to prostě paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.20 21:00
@Anonymní píše:
Vážně? Já jí znám 4 dny. Co jsem čekala? Už jsem to psala že si semtam napíšeme, zajdeme na tu procházku ale ne každý den. Že se budeme poznávat postupně a nějak přirozeně a ne že mi na první procházce,, vysype'' všechno o sobě a čeká že já pak řeknu všechno o sobě jí. Teď mi řekni kdy jsem jí to měla říct.

Znáš ji 4 dny a už jsi z toho nesvá? Tak to neber tak vážně. Příště ji napiš, že raději trávíš čas jen s dcerou, ať se nezlobí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 21:02
@safina píše:
Tak jasně že když ti začne vypisovat člověk, kterého sotva znáš, je to divný. Párkrát bych řekla, že nemám čas a chodila s ní jen když by se mi chtělo.
Mě přijde ale hrozně divný, že její dcerka utíká k tobě a volá na tebe mama mama. To by mě na celé situaci vadilo nejvíc a přišlo by mi to snad až podezřelé. A ještě když jí maminka odvádí, tak pláč. Možná má jen ráda společnost a s maminkou se nudí.
A dost ti rozumím, moje dcera ještě teď, skoro v 8 letech nesnáší, když projevím laskavost k nějaké její kamarádce, nedej bože k neteři…dříve vždy okamžitě přiběhla a začala mi to vyčítat, že jsem přece její máma! Neteř jí s tím i docela ráda provokovala a schválně se ke mě tulila nebo mě brala za ruku. Malá byla pak pěkně naštvaná.

To naše malá není právě normálně takhle zárlivá, třeba má bratránka skoro stejně starého a to jí vůbec nevadí když se s ním pomazlím. Nebo má i 2 kamarádky na hřišti, tak těm můžu taky pomoct na prolézačce nebo si s nima povídat. Ale to je asi tím že je zná, tuhle holčičku jsme viděli po druhé a už naší malé odtrhávala ruku, aby se mě nedržela, tak jí to asi zaskočilo, stejně jako mě.

• Citovat
  • Upravit
14313
12.11.20 21:03

@Lucynka_v Tak řekni že slečna už nejsi že máš děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148611
12.11.20 21:03
@Annabela11 píše:
@Serpentini Tak ono to dá samo, slečna je svobodná a bezdětná, když má dítě tak je divně jí říkat slečna :nevim: Ač není vdaná je to prostě paní.
Jedna dávná kolegyně měla děti a nebyla vdaná,žila s nimi bez chlapa a ta si zakládala na tom že je slečna,každému to říkala .Lidé jsou různí.Dnes už je několikanásobná babča a JE pořád SLEČNA :P
@Anonymní píše:
Vážně? Já jí znám 4 dny. Co jsem čekala? Už jsem to psala že si semtam napíšeme, zajdeme na tu procházku ale ne každý den. Že se budeme poznávat postupně a nějak přirozeně a ne že mi na první procházce,, vysype'' všechno o sobě a čeká že já pak řeknu všechno o sobě jí. Teď mi řekni kdy jsem jí to měla říct.

Tak chodit na procházky jinudy a opravdu si dát do telefonu jiné číslo a to neprozrazovat ji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.11.20 21:07

@Anna766 Asi si tak připadala mladší když to vyžadovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
12.11.20 21:07

Myslím, že když jí to řeknete slušně, klidným hlasem, tak to přijme. Že jste spíš samotářská a introvertní a musíte se nutit do nepřirozených poloh. Že ji třeba nechcete úplně odstřihnout, ale příjemná frekvence na společnou procházku je pro Vás jednou za 2 týdny. A poproste ji, ať Vás zkusí pochopit a dá Vam teď prostor, že se jí sama ozvete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.11.20 21:11
@DoktorkaZorkaHorká píše:
Znáš ji 4 dny a už jsi z toho nesvá? Tak to neber tak vážně. Příště ji napiš, že raději trávíš čas jen s dcerou, ať se nezlobí…

Nene napsala jsem to špatně, známe se asi 5 dní. První den jsme se viděli jen před tím jejich domkem, druhý den zase před domkem a to už mi nabídla to tykání a šla s malou kousek s náma se projít a vyprávěla mi o tom porodu. A od té doby mi celé 2 dny psala, tak jsem kývla na tu procházku. Včera jsem kývla na tu procházku abych jí hned nesoudila. A dneska mi od rána zase psala ale dnes jsme šli na návštěvu k tetě, tak jsem jí to napsala a ona mi napsala že to nevadí, že půjdeme zítra. Jako hotovou věc, nezeptala se jestli se mi to hodí, ještě jsem jí na to ani neodepsala. Jinak jak jsem psala, bydlíme na vesnici, budem se potkávat, tak nechci aby jsme na sebe byli zbytečně naštvaný.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
12.11.20 21:13
@Anonymní píše:
To naše malá není právě normálně takhle zárlivá, třeba má bratránka skoro stejně starého a to jí vůbec nevadí když se s ním pomazlím. Nebo má i 2 kamarádky na hřišti, tak těm můžu taky pomoct na prolézačce nebo si s nima povídat. Ale to je asi tím že je zná, tuhle holčičku jsme viděli po druhé a už naší malé odtrhávala ruku, aby se mě nedržela, tak jí to asi zaskočilo, stejně jako mě.

Já bych si ji v mobilu blokla. A když by chtěla jít na procházku tak ji říct teď nemůžu, ale třeba ve středu v tolik a v tolik šla. Možná pochopí, že čas spolu trávit ano, ale ne každý den

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.11.20 21:20
@Dicentra27 píše:
Myslím, že když jí to řeknete slušně, klidným hlasem, tak to přijme. Že jste spíš samotářská a introvertní a musíte se nutit do nepřirozených poloh. Že ji třeba nechcete úplně odstřihnout, ale příjemná frekvence na společnou procházku je pro Vás jednou za 2 týdny. A poproste ji, ať Vás zkusí pochopit a dá Vam teď prostor, že se jí sama ozvete. :kytka:

Děkuju to je dobrá. Já si občas sama říkám že jsem divná ale když se s tím snažím něco udělat, tak to dopadne takhle. Už jiná prostě nebudu, chráním si své soukromí, jsem spokojená a klidná jen v kruhu lidí, které opravdu dobře znám a seznamování je pro mě obtížné. Uznávám že jsem tohle neodhadla a tak trochu jsem se nechala dobrovolně,,zatlačit do kouta''

• Citovat
  • Upravit
148611
12.11.20 21:22
@Annabela11 píše:
@Anna766 Asi si tak připadala mladší když to vyžadovala…

To ne, prostě si vysloveně zakládala na tom, že není vdaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová