Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelko,
rekni ji to tak, jak uz tu nekdo napsal - slusne a klidne ji vysvetli, ze jsi samotarsky typ a introvert a caste kontaktovani a schazeni moc nemusis a nedela ti to dobre. Ze tim nemyslis to, aby kontakt prestrihla, ale ze se omlouvas, nicmene zvladnes nejake prochazky jednou za cas a ze vypisovani po telefonu nesnasis..:)
Myslim, ze prumerne inteligentni clovek to pochopi.
Pokud se urazi, tak je to kravka, co za to nestoji.
Jinak to, ze ti hned vykladala o porodu atd - ja jsem taky hodne extravertni typ cloveka a jsem schopna se s nekym novym, se kterym se seznamim, bavit o osobnich vecech hned, nicmene chapu, ze ne kazdy je takovy a je dobre delat kompromisy
![]()
Vse je jen o komunikaci.
EDIT - ted ctu, ze jsi to uz vyresila, super! Jinak doporucuji se naucit byt trochu asertivni, ono se to hodi do budoucna. A pokud ti bude stejne vypisovat a bude te to obtezovat, tak si jeji cislo blokni, to uz pak pochopi snad i nejvetsi blbec, ze nemas zajem..
@Silverine247 píše:
Trefne by to bylo pouze v pripade, ze by to souviselo s otazkou Zakladatelky, takhle to bylo spis trapne. Poradit neumim (krome toho, ze si za to muze sama - klasika tady), tak si aspon pohonim triko.
Jinak Zakladatelko jsem rada, zes to takhle rozsekla a nesnizila se k blokacim apod. Ono je to tezke odhadnout, co te ceka, kdyz das nekomu cislo, ja automaticky nepredpokladam, ze se timto upisuju ke kazdodennimu celodennimu vypisovani. Taky by mi to lezlo na nervy. Opravdu nemusis odepisovat ze slusnosti. A az treba zase napise, ze kdy pujdete na prochazku, tak ji klidne rekni, ze dneska pujdete s malou samy, ze jsi bez energie a potrebujes vypnout a co treba za par dni. Hlavne se nepremahej k nicemu, co je ti neprijemne, usijes na sebe boudu. Fakt nemusis nikomu delat animatora, protoze se nedokaze zabavit sam.
Diky za koment.. Reagovala na mě, ale ani se mi s ní dal nechtělo diskutovat, nikam by to nevedlo. Já tohle téma založit a ony mi to tu takhle plevelit, tak je pošlu do zadele..
Hezky den
Trefne by to bylo pouze v pripade, ze by to souviselo s otazkou Zakladatelky, takhle to bylo spis trapne. Poradit neumim (krome toho, ze si za to muze sama - klasika tady), tak si aspon pohonim triko.

Jinak Zakladatelko jsem rada, zes to takhle rozsekla a nesnizila se k blokacim apod. Ono je to tezke odhadnout, co te ceka, kdyz das nekomu cislo, ja automaticky nepredpokladam, ze se timto upisuju ke kazdodennimu celodennimu vypisovani. Taky by mi to lezlo na nervy. Opravdu nemusis odepisovat ze slusnosti. A az treba zase napise, ze kdy pujdete na prochazku, tak ji klidne rekni, ze dneska pujdete s malou samy, ze jsi bez energie a potrebujes vypnout a co treba za par dni. Hlavne se nepremahej k nicemu, co je ti neprijemne, usijes na sebe boudu. Fakt nemusis nikomu delat animatora, protoze se nedokaze zabavit sam.