Vlhčené ubrousky 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1433
9.1.17 10:35

Nejlepší a nejlevnější - nastříhaný perlan v dóze v emulzi voda + olejíček. (Vyhneš se tím plácání jedovaté chemie na mimino, ušetříš a ubrouskový jednorázový komfort zůstane stejný)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4315
9.1.17 10:38

Už 3 roky kupuji bílé z DM. Vyhovují nejvíc. Nesmrdí, nejsou mokré a jsou pevné. Linteo oranžové hrůza, prvních pár ubrousků z balení se dá, ale ke konci jsou mokré a teče z toho pěna. Špatné nebyly ani Nivea modré, ty jsem ale měla jen jedny. Druhorozenou plánuji umývat pod vodou nebo perlanem. Ale ubrousky se doma neztratí, záchod, prach a mastnotu umyjí bezkonkurenčně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
9.1.17 10:40

Tak tady alespoň vidíte, jakejma srač…a musejí být napuštěný, když to vyčistí všechno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
9.1.17 10:45

Kupuji Baby love z DM, dceři nevadí žádné. Mě se udělala vyrážka po Linteo a to jsem si venku s nima utřela jen tvář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
9.1.17 10:49

@Ladybird146

Proto jsem tu psala tu Biodermu. Ale asi se hledí jen na cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
9.1.17 10:52
@bublinek píše:
já myslela, že jsme jediná. Ale po zjištění, že to vyčistí skoro vše, je to :palec:

Viď? :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.1.17 10:53
@bublinek píše:
já myslela, že jsme jediná. Ale po zjištění, že to vyčistí skoro vše, je to :palec:

Ne ne, nejsi, taky používám hlavně na úklid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
9.1.17 10:54

Ty z dm mi prijdou nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
9.1.17 10:55
@Ladybird146 píše:
Tak tady alespoň vidíte, jakejma srač…a musejí být napuštěný, když to vyčistí všechno :think:

Taky si rikam. Proto pisi, ze syna oplachuji vodou a ubrousky mam na uklid.

Dobry jeste muze byt nastrihany perlan s olejickem na detsky zadecek, ale to nemam vyzkousene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.1.17 10:56
@pedigka píše:
Taky si rikam. Proto pisi, ze syna oplachuji vodou a ubrousky mam na uklid.Dobry jeste muze byt nastrihany perlan s olejickem na detsky zadecek, ale to nemam vyzkousene.

Já ano, pro mě nejlepší :palec: Ale na cesty ty vlhčený ubrousky beru na milost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
9.1.17 11:02
@alenka84 píše:
Já ano, pro mě nejlepší :palec: Ale na cesty ty vlhčený ubrousky beru na milost.

Taky v terenu beru vlh. ubr. na milost.
Prosim te, jak funguje ten perlan s olejickem? Perlan nastriham a ten olejicek se s necim redi kazdy den a da do rozprasovace? Proc se musi vecer nespotrebovany olejicek vylit? Nebo to mam popletene? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.1.17 11:08
@pedigka píše:
Taky v terenu beru vlh. ubr. na milost.
Prosim te, jak funguje ten perlan s olejickem? Perlan nastriham a ten olejicek se s necim redi kazdy den a da do rozprasovace? Proc se musi vecer nespotrebovany olejicek vylit? Nebo to mam popletene? :mrgreen:
Říkáš to správně, ředí se vodu a proč se má každý večer vylít nevím, já to nedělám :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
9.1.17 11:09

@pedigka Jinak já stříkám olejíček rovnou na zadek a setřu suchým ubrouskem, někdo stříká na ubrousek a utírá tím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.1.17 11:46

Segra pro sve decka pouziva jakesi prirodni. To jsou suche papiry a ma ve spreji namichane cosi přírodní a tim vlastne decka postrika a setre.
Kdyz byli nasi plenkovi nevedela jsem o tom, jinak bych to poridila libi se mi to.
My uz moc vlhcene nekupujeme, doma si chodi umyt ruce. Mame je jen v aute a v kabelce, kdyby nahodou bylo treba akutne po jidle ruce utrit nez se objevi benzinka nebo neco kde se da umyt. A to teda koupím 2-3× do roka balíček, kterykoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.1.17 11:49
@pedigka píše:
Necetla jsem prispevky..neni cas :mrgreen:.

Ja syna pri prebalovani oplachuji v umyvadle cistou vodou. Vlh. ubr. na zadecek nebo na otreni pusinky pouzivam jen vyjimecne v nouzi v terenu, doma nikdy.

Vlh. ubr. pouzivam na uklid. Na uklid jsou super :palec:. Pouzivam hlavne Linteo :palec:.

Na uklid kupujeme v lidlu primo ty uklidove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí