Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Nejlepší a nejlevnější - nastříhaný perlan v dóze v emulzi voda + olejíček. (Vyhneš se tím plácání jedovaté chemie na mimino, ušetříš a ubrouskový jednorázový komfort zůstane stejný)
Už 3 roky kupuji bílé z DM. Vyhovují nejvíc. Nesmrdí, nejsou mokré a jsou pevné. Linteo oranžové hrůza, prvních pár ubrousků z balení se dá, ale ke konci jsou mokré a teče z toho pěna. Špatné nebyly ani Nivea modré, ty jsem ale měla jen jedny. Druhorozenou plánuji umývat pod vodou nebo perlanem. Ale ubrousky se doma neztratí, záchod, prach a mastnotu umyjí bezkonkurenčně.
Tak tady alespoň vidíte, jakejma srač…a musejí být napuštěný, když to vyčistí všechno ![]()
Kupuji Baby love z DM, dceři nevadí žádné. Mě se udělala vyrážka po Linteo a to jsem si venku s nima utřela jen tvář.
Proto jsem tu psala tu Biodermu. Ale asi se hledí jen na cenu.
@bublinek píše:
já myslela, že jsme jediná. Ale po zjištění, že to vyčistí skoro vše, je to
Viď?
![]()
@bublinek píše:
já myslela, že jsme jediná. Ale po zjištění, že to vyčistí skoro vše, je to
Ne ne, nejsi, taky používám hlavně na úklid ![]()
@Ladybird146 píše:
Tak tady alespoň vidíte, jakejma srač…a musejí být napuštěný, když to vyčistí všechno
Taky si rikam. Proto pisi, ze syna oplachuji vodou a ubrousky mam na uklid.
Dobry jeste muze byt nastrihany perlan s olejickem na detsky zadecek, ale to nemam vyzkousene.
@pedigka píše:
Taky si rikam. Proto pisi, ze syna oplachuji vodou a ubrousky mam na uklid.Dobry jeste muze byt nastrihany perlan s olejickem na detsky zadecek, ale to nemam vyzkousene.
Já ano, pro mě nejlepší
Ale na cesty ty vlhčený ubrousky beru na milost.
@alenka84 píše:
Já ano, pro mě nejlepšíAle na cesty ty vlhčený ubrousky beru na milost.
Taky v terenu beru vlh. ubr. na milost.
Prosim te, jak funguje ten perlan s olejickem? Perlan nastriham a ten olejicek se s necim redi kazdy den a da do rozprasovace? Proc se musi vecer nespotrebovany olejicek vylit? Nebo to mam popletene? ![]()
@pedigka píše:Říkáš to správně, ředí se vodu a proč se má každý večer vylít nevím, já to nedělám
Taky v terenu beru vlh. ubr. na milost.
Prosim te, jak funguje ten perlan s olejickem? Perlan nastriham a ten olejicek se s necim redi kazdy den a da do rozprasovace? Proc se musi vecer nespotrebovany olejicek vylit? Nebo to mam popletene?
@pedigka Jinak já stříkám olejíček rovnou na zadek a setřu suchým ubrouskem, někdo stříká na ubrousek a utírá tím…
Segra pro sve decka pouziva jakesi prirodni. To jsou suche papiry a ma ve spreji namichane cosi přírodní a tim vlastne decka postrika a setre.
Kdyz byli nasi plenkovi nevedela jsem o tom, jinak bych to poridila libi se mi to.
My uz moc vlhcene nekupujeme, doma si chodi umyt ruce. Mame je jen v aute a v kabelce, kdyby nahodou bylo treba akutne po jidle ruce utrit nez se objevi benzinka nebo neco kde se da umyt. A to teda koupím 2-3× do roka balíček, kterykoli.
@pedigka píše:
Necetla jsem prispevky..neni cas.
Ja syna pri prebalovani oplachuji v umyvadle cistou vodou. Vlh. ubr. na zadecek nebo na otreni pusinky pouzivam jen vyjimecne v nouzi v terenu, doma nikdy.
Vlh. ubr. pouzivam na uklid. Na uklid jsou super. Pouzivam hlavne Linteo
.
Na uklid kupujeme v lidlu primo ty uklidove.