Vlhčené ubrousky 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2299
9.1.17 11:55

Já dostala od tchyně tyto a jsou super!!

https://www.google.cz/search?…

Pevné, ne moc vlhčené, neparfémované. Složení není tak hrozné jako u klasických z obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
9.1.17 12:38
@ka2ka píše:
@Aries6 jsem ráda, že někomu taky smrdí pampers plínky, když jsem tohle prohlásila veřejně tak si známá klepala na čelo a že jsem divná že přeci pampers je špička a nevěřila, že se mi po nich osypalo dítě

Ona nám je ta manželova mamka koupila právě v době, kdy se malá strašně opruzovala ze zubů. Že kupuju lenvější plínky a koupí lepší (nebylo to myšleno zle, je zlatá, máme výborné vztahy). A ono bum, měla to ještě horší. Takže za mě ani vidět. Jak se scházíme s dětma a jinýma maminkama, tak je občas některá má a mě se udělá nevolno, jen to ucítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.1.17 12:48

@barus62 Já mám docela ráda z DMka. Ale moc to neřeším, utřu dceři prdelku klidně i Linteo, pampers, huggies…Co je zrovna někde v akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.1.17 13:43

@zrcadlo cenu až tak neresim ale chci se dopidit nějakých dobrých, kvalitních, co by až tak nedrazdily mimco. Dcerka teda nemá zatím problém s nucim. Netrpí na opruzeniny ani vyrážky. Někdy je i levna věc dobra a kvalitní. Vůbec jsem treba nevěděla, že bioderma má ubrousky pro děti. Vyzkousim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.1.17 13:44

@prcekniky ty baby love z dm mi hned vyschly. I když si dávám pozor na dobre uzavření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
9.1.17 13:54
@Kelsey píše:
Na uklid kupujeme v lidlu primo ty uklidove.

Vim, ze existuji, ale ty Linteo v akci jsou levnejsi. Jinak lidl mam rada :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
9.1.17 14:06

@barus62 Tak to se mi nikdy nestalo…Stalo se mi jednou u pampers, ale stačilo je otočit dnem vzhůru a za nějakou chvíli byly opět vlhké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
9.1.17 18:39

@prcekniky to mě vůbec nenapadlo =) tak kdyby náhodou se mi příště stalo, vím, že stačí jen otočit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
9.1.17 18:42
@barus62 píše:
@zrcadlo cenu až tak neresim ale chci se dopidit nějakých dobrých, kvalitních, co by až tak nedrazdily mimco. Dcerka teda nemá zatím problém s nucim. Netrpí na opruzeniny ani vyrážky. Někdy je i levna věc dobra a kvalitní. Vůbec jsem treba nevěděla, že bioderma má ubrousky pro děti. Vyzkousim

Aha, tak mně přišlo, že když ti Huggies přijdou dobré, ale drahé, tak 5× dražší Bioderma už to kvalitou nevytáhne (ale jinak je to řada Bioderma ABCDerm, my z této produktové řady doma máma krém Peri-Oral na vysušené okolí pusy - syn se občas osype kolem pusy a v kombinaci s mrazem to má podrážděné, tenhle krém fakt pomáhá).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.1.17 23:48

Linteo jsou fakt hrozné. :roll:
Mám je na utírání prachu a ruce mám po nich vždy vysušené. :nevim:
Teď jsem koupila Pampers v akci v Tescu, tak jsem na ně zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
27.1.17 10:44

Také jsem vždy kupovala co bylo v akci. Někdy i ty bezejmené jako clever nebo něco podobného a nepřišel mi nějaký extra rozdíl mezi těmi levnými a např pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
30.1.17 14:35

Já nedám dopustit na utěrky, ale i pleny z Lidl, jiné už ani nekupuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
30.1.17 20:23

@Anežka21
Ano, plinky z Lidlu jsou nej :palec:.
Kolik stoji ty ubrousky? 40kc za 1 balicek?
Nebo jake uterky mas na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
30.1.17 20:32

Používám pampers natural ty zelené, skvěle voní, používám na intimní hygienu a na uklízení, huggies se strašně trhají - jak jsou tam ti medvídci a jsou zbytečně tvrdé, linteo mi nevoní a jiné jsem neměla, zůstávám u pampers.

• Citovat
  • Upravit
905
30.1.17 20:49

Babylove bile z DM kupuju velký balení 4×80ks za asi 100,– maximálni spokojenost. Jako první jsem koupila od Hippu a to nic moc, ale meli k nim pěknou plastovou krabičku a do ni ted davam ty z DM. Pampers nekupuju přijdou mi moc parfémovaný. Sama ubrousky používám a když jsem je Nela použít tam dole a mela sem poranění myslela sem ze mi odpadne jak to stipalo. Chudák dite když ma opruzeny zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí