Jaké vlhčené ubrousky jsou pro novorozence nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
17.8.05 14:07

Ahojky,

moc vám děkuju za názory. :D Ulehčí mi to výběr.
Hlavně aby to naše prdítko vybraný ubrousky sneslo :wink:
 Lukina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.05 14:52

Ahoj Luki,

my jsme taky vyzkoušeli více značek a jednoznačně Pampers jsou jedničky.Akorát navlhčený.jemný a decentně voňavý.Používali jsme je do 6m/bez problémů/ a pak jsem dostala od kamarádky balíček ubrousků ARO z makra a byla jsem mile překvapená.Teda Pampers jsou Pampers,ale tyhle jsou u mě hned za nima.Taky jemný/ale bez potisku medvídků :D /,netrhají se,příjemě voní.Cena kolem 50kč za balení :D
Takže mám vždycky zásobu Pampers i Aro a spokojenost na obou stranách.
Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
17.8.05 15:01

Ahoj. Já jsem před porodem zásoby taky nedělala. Říkala jsem si, že se musí vyzkoušet, co bude malému vyhovovat. Koupila jsem od DM babylove. Nakonec je používám jen na výletech, nebo procházkách a doma vítězí jednoznačně čistá voda a žínka :lol:
Přeju krásně růžovou prdýlku.
Kuřátko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 19:33

Ahoj,
můžu potvrdit kvalitu ubrousků Pampers, hlavně ty bílé bez parfému jsou super. Ale dost se prodraží, tak jsem se poohlídla po jiných značkách a vyzkoušela Babylove sensitiv, taky neobsahují parfém ani konzervanty a malá je snáší moc dobře. Vyjdou docela levně: 80 ks za 60 Kč nebo dvě balení za 110, a to nemusíš čekat na žádné akce, mají je v DM drogerii pořád.
Mamulka

• Citovat
  • Upravit
1242
17.8.05 22:06

Ahoj,

my používáme Fixies a taky v pohodě. Chci vyzkoušet i jiné, levnější, tak je značka Babylove pro mě dobrou inspirací.

Ještě by mě zajímalo, zda máte zkušenosti s kosmetikou od Rosmanna, tedy hlavně ubrousky.

Dík Mirri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35518
17.8.05 22:09

Ahoj,
ja taky vyzkousela kdeco, ale nejlepsi jsou nasi opravdu Pampers. Ted jsem ale objevila ubrousky s Pampers srovnatelne a daleko levnejsi - modre z Lidla. Bile z Lidla a ubrousky z Penny marketu jsou taky dobre, jen nevoni vubec(me az trochu smrdi). Jinak stejne jako ostatni Johnson, zelene Helen Harper, no name, Rossmann, Baby lindo - desne, uz nikdy. Huggies taky ne. Dobre modre Helen Harper, celkem Nivea. Ale ty z Lidla jsou fakt super.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35518
17.8.05 22:11

Jo, Babylove jsem zapomnela, mela jsem sensitive, nenadchly me, ale usly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
17.8.05 22:25

Ahoj, úplně koukám, kolik mamin si chválí ubrousky - Pampersky…Mně přijdou úplně děsné!!!! Prostě hrozně nepčříjemný zápach a takové jakoby olezlé…Mám na mysli Pampers sensitive… Opravdu si přijdu jak z jiné planety. Výborné jsou DM Babylove. Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
17.8.05 22:56

Ahoj,
já jsem taky zavrhla Johnsons ubrousky, protože se malá oprudila. Jinak jsem byla moc spokojená s Pamperskama, Huggieskama (na ty si ale musíš zvyknout - oproti ostatním jsou pevnější a takové tvrdší, hrubší, ale je to fakt o zvyku, pokud na ně přecházíš z jiné značky. Navíc jejich senzitiv verze (žlutá) je stejně drahá jako ta pro starší děti (zelená), narozdíl od pampersek). Z cenových důvodů jsem většinou kupovala HH (modré - mají vlastní zaklapovací uzávěr nebo zelené - ty mají jen lepítko a jsou spíš jako náhradní náplň do těch plastových boxů) nebo ARO (z makra). Opravdu ale záleží na snášenlivosti každéo miminka…

Zdraví Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
18.8.05 08:59

Ahoj všem,
taky budu brzo potřebovat ubrousky na otírání prdelky :lol: a byla jsem rozhodnutá pro ty od NIVEY, protože Nivea všeobecně mi krásně voní a myslela jsem si, že budou srovnatelné s Pampers. Máte někdo zkušenost s těmi Nivea Sensitive - jsou úplně bez vůně nebo trochu voní?
A jakou barvu Babylove si chválíte nejvíc?
Taky nechci, aby „pěnily“ - dělá to Pampers a Nivea?
Jak tak koukám, tak jsem Vás zasypala tisícem otázek :) :D :lol: .
Díky za Vaše odpovědi
 Reed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
18.8.05 10:16

...

Ahojky,

taky jedeme v zelených Pampers :lol:

Nejhorší byly Infinite Dolcezze od Chicco, byly tak parfémované, až se mi z toho navalovalo… :evil: (Zato dělají super ubrousky na prsa, ty se mi osvědčily, ač mám VELMI citlivou pleť! - PRELAT ubrousky s pleťovým mlékem)

Babylove z DM mi připadají takové vyschlé…

Ale jak říkají holky, záleží na každém miminku a mamince :wink:

S kosmetikou i s plenkami bych před narozením mimíka brzdila, nikdy nevíš, na co bude citlivé…

Peťula + Pavlík

http://tickers.TickerFactory.com/…f4c1/age.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.8.05 10:38

Ahoj, mě nejvíc vyhovuje Nivea a hned pak Helen Harper a Pampers

Magika

• Citovat
  • Upravit
174
18.8.05 11:00

Ahoj Magiko,
jaké ubrousky Nivea používáš?
Díky Reed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
406
18.8.05 11:54

Ahoj,
tak mě se osvědčily ubrousky z DM Babylove a samo Pampers ubrousky bílé. Ty od Helen Harper (zelený) jsou asi opravdu až pro větší mimi, ale mám je taky ráda a malej se po nich neoprudil ani jednou. Je to opravdu individuální stejně je to i s plínkama každému vyhovuje jiná značka, ale je fakt, že Pampersky jsou asi tak nejlepší.
Takže dobrou ruku při výběru Evel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
18.8.05 11:59

Tak přidám taky názor. Malá má citlivou pokožku osypala se po kdečem, takže kosmetiku nepoužívám žádnou. Jenže kdo by si nechtěl ulehčit práci s ubrouskama, takže po šesti týdnech jsme vyzkoušeli Pampers sensitive a modré Helen harper, nedělají nic. A já jsem s nimi dost spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí