Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
máme na zahradě bazén, do kterého se vejdou cca 3 kubíky vody. Normálně ho plníme dešťovkou, ale letos nám popraskala nádrž, kterou k tomu máme určenou a tak se nám podařilo napustit sotva jeden kubík a jsme na suchu. Máte někdo tip, kde se dá objednat dovoz vody do bazénu, aby to nestálo majlant? Jsme z Brna a potřebovali bychom min. 2 kubíky, max 8 kubíků (zbytek bychom dali do nádrže).
Díky předem za rady ![]()
Se ptam asi blbe… ale pitnou tam treba hadici napustit nemuzete?
@Tarinka Pitná voda tam není. Je to v osadě a vodu na pití si vozíme v barelech s sebou. Než bychom jí navozili a nanosili dost do bazénu, měli bychom ruce až po zem ![]()
@monrom Nikdo nemá dost. Je sucho a my jsme na kopci, odkud všechno steče dolů. A vlastně tam moc lidí ani studnu nemá. To je celkem nereálné. Právě proto potřebuji kontakt na někoho, kdo vodu doveze, ale nemůžu se ničeho konkrétního dopátrat.
@Meeshab většinou tu službu nabízí ten, kdo provozuje místní vodovody, nebo třeba nějaké hospodářské družstvo či zemědělci v okolí, případně třeba obec alespon by mohli vědět a předat kontakt
@Meeshab píše:
@Tarinka Pitná voda tam není. Je to v osadě a vodu na pití si vozíme v barelech s sebou. Než bychom jí navozili a nanosili dost do bazénu, měli bychom ruce až po zem
A ktera cast Brna to je, treba neco najdu…
@acimedaca V brněnských vodárnách a kanalizacích jsem tu službu nenašla. U technických sítí taky ne. Zkoušela jsem juknout i na hasiče a zase nic. Proto se ptám tady - jste tu lepší než google ![]()
@monrom Díky, to jsem nenašla. Kouknu na to
Edit: to je jen pro JIžní Čechy. Dovoz do Brna by se asi dost prodražil ![]()
@Meeshab píše:
@acimedaca V brněnských vodárnách a kanalizacích jsem tu službu nenašla. U technických sítí taky ne. Zkoušela jsem juknout i na hasiče a zase nic. Proto se ptám tady - jste tu lepší než google
aha, no já jsem to jednou sháněla v JČ a tam jsem to právě našla u provozovatele vodovodu a i na obci věděli
Místní dodavatel vody- tedy vodárny, ale je to dost drahý a nebo zkuste dobrovolný hasiče ![]()
Nebo pujcit si jen cisternu a dovezt si od nekoho napustenou z radu
Oživuji diskuzi. Řeším letos stejný problém. Dovoz užitkové vody na zalévání. 1,5 m3, napuštění sudů. Přístup do zahrádkářské kolonie - cesta max. 3 metry široká. Brno Slatina. Máte nějaké tipy. BVK službu nenabízí…