Vodnatý průjem a teplota

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
5.6.11 21:39

Přesně toto samé trápí teď mou dcerku .. ona už naštěstí není takový prcek .. má 2 roky ale vždycky jsem vystrašená z ledajaké chorôbky když má …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
5.8.11 20:38

Ahoj holky,jsem už bezradná.Máme 14 měsíční holčičku.Od úterní půlnoci má průjem zelenožlutý a horečky kolem 38.Vždycky srazíme,zase vylezou.Dneska jsme byli u DR,ale bohužel jen zastupující,naše má dovolenou.Udělala výtěr,koukla do krku a řekla zavolejte si po neděli na výsledky.Srajdíme někdy 3krát za hodinu,pak je třeba půl dne klid a pak zase.Pořád jen přebaluju a převlíkám.Má taky úplně horkou pusinku vevnitř.Co myslíte,nemohly by to bejt zoubky?A jak dlouho to může trvat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.8.11 04:42

Ahoj andy, moje 7 mesicni holcicka mela v pondeli taky horecku a ridkou stolici - po uzivani nurfenu se horecka za jeden den ztratila, ale ridkou stolici ma porad, v patek jsem volala dr. , ta mi rekla ze ted radi virozy ale ze na to nic nedavaji at hodne pije a muzu i neco na zlepseni mikroflory ve strevech. Nutrolin (myslim ze se to tak jmenuje) ja uz mam vyzkouseny infant dophilus plus a mela jsem ho uz koupeny, tak budu zatim pouzivat ten. Cetla jsem ruzne zkusenosti ostatnich na internetu a ted mam variantu od zubu po salmonelu a nemuzu z toho spat. Mala ma ridkou stolici tak 3-4 za den, jinak je pres den docela spava a neklidna, v noci se budi po trech hodinach a chce pit, pred den je plactiva a vztekla, ale vnoci neplace, napije se a spi dal, tak nevim, to mi zase na zuby moc nesedi. Pred tydnem mela uz krasny hovinka a ted zase blato - mate nekdo zkusenost? Andy chapu, ze je nervozni, jak na tom je tvoje mimi? Uz neco vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.8.11 04:42

Ahoj andy, moje 7 mesicni holcicka mela v pondeli taky horecku a ridkou stolici - po uzivani nurfenu se horecka za jeden den ztratila, ale ridkou stolici ma porad, v patek jsem volala dr. , ta mi rekla ze ted radi virozy ale ze na to nic nedavaji at hodne pije a muzu i neco na zlepseni mikroflory ve strevech. Nutrolin (myslim ze se to tak jmenuje) ja uz mam vyzkouseny infant dophilus plus a mela jsem ho uz koupeny, tak budu zatim pouzivat ten. Cetla jsem ruzne zkusenosti ostatnich na internetu a ted mam variantu od zubu po salmonelu a nemuzu z toho spat. Mala ma ridkou stolici tak 3-4 za den, jinak je pres den docela spava a neklidna, v noci se budi po trech hodinach a chce pit, pred den je plactiva a vztekla, ale vnoci neplace, napije se a spi dal, tak nevim, to mi zase na zuby moc nesedi. Pred tydnem mela uz krasny hovinka a ted zase blato - mate nekdo zkusenost? Andy chapu, ze je nervozni, jak na tom je tvoje mimi? Uz neco vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
6.8.11 04:43

Tak koukam ze se mi to tam nacetlo dvakrat, no delam to poprve,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
11.12.11 22:00

Tak my nakonec z toho průjmu a teplot měly salmonelu,která trvá dodnes.Zatím stále pozitivní výtěry.:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí