Vojtovka v 7.týdnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10584
6.4.13 08:15

My vojtovku odmitli, ale nas na ni poslala neurolozka, zatim co nase detska lekarka rekla, ze podle ni, je mala naprosto zdrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
6.4.13 08:38

To je právě ono. je důležitý aby dítě vyšetřil fakt odborník, aby měl zkušenosti s miminama (etdy dětský neurolog ne jen neurolog), a aby měl zkušenosti s pohybovým aparátem. nezkušenému oku se miminko může zdát ok, ale je třeba se zaměřit na to, jak se hýbe. ale samozřejmě jsou i jiné formy terapie a nikdy se nedozvíš, když cvičíš, zda by se to nespravilo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.4.13 10:28
@Alyss1 píše:
Ale pokud se o její dítko tak zajímáš, tak jí poraď, ať na to cvičení si najde nějakého odborníka. cvičit vojtovku SPRÁVNĚ je velice těžké. vyplatí se třeba několikrát jet do většího centra za zkušeným lektorem, než někde na vesnici někdo kdo dělá vojtovku a třeba ani nemá kurz. seznam akreditovaných cvičitelů najdeš zde: http://www.rl-corpus.cz/…metodou.html

Bacha na seznam. Myslím, že tam jsou jen ti, co mají kurz v Olomouci a ne pražští. Mezi centry se vedla jakási studená válka. A seznam není aktuální. Koukala jsem na naše město a jedna z osmi už nežije, dvě jsou mimo obor (i já a našla jsem se tam :-) ) A minimálně jedna je na mateřský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
6.4.13 10:55

No to jo, ale aspon něco. já osobně si myslím, že v olomouci jsou lepší:) ale aspon neco čeho se máš chytit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
6.4.13 11:20
Jé, kdyby tě moje bývalý kolegyně z Motola slyšely. :mrgreen: Ono to ale stejně není úplně o tom kurzu, nejde jen o naučení nějakých cviků. Ale je to samozřejmě podstatný začátek.
@Alyss1 píše:
No to jo, ale aspon něco. já osobně si myslím, že v olomouci jsou lepší:) ale aspon neco čeho se máš chytit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
6.4.13 12:06

No mě teda v motole říkali, že olomouc je lepší…a vzhledem k tomu, že v motole jsou olomoucký kurzy, tak na tom něco bude. ale kdybych měla na výběr, tak beru tu co má kurz z olomouce. ale kdybch měla jinej výběr, tak beru tu s více zkušenostma:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí