Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
To muze byt duvodu- abnormalni vysledek, chtej te preobjednat, technicka zavada nebo jinak podelana analyza vzorku a jutnost odber zopakovat, sestra zaoomnela neco zaskrtnout na zadance a je treba to dovysetrit, nejaka chyba ve vykazovani- potrebuji si overit pojistovnu…
Mně když volala doktorka z endokrinologie, tak se jednalo o výrazně zhoršené výsledky, okamžitě jsem měla přestat brát léky a přijít si pro jiné (brala jsem na sníženou funkci, ale po porodu mi to neskutečně vyletělo a měla jsem zvýšenou). Pravda, mně bylo teda obzvlášť mizerně…
A co ti bylo? Jak ses cítila?
Ja byla po porodu taky velmi slusne predavkovana, zrovna nedavno jsem nasla vysledky z prvni poporodni kontroly a tam TSH snad 0,05? Jindy se nedostanu pod 1,00 ani pri stopadesatce Letroxu. Paradoxne ja tam prisla a dr. se me ptala, jak se citim, a ja na to ze bajecne, jsem plna energie a ani trosku unavena, ze takhle skvele mi nebylo za tech 15 let, co me se sz lecila. Pak mi ukazala vysledky
U me teda stacilo snizit z tehotenskych davek na predtehotenske a zas jsem byla OK (teda hodnoty byly OK, ja na sobe zmenu nepoznala). Takze byt tebou, dnes v noci klidne spim, do rana neumres a cinknes tam, co se deje ![]()
Nešil, tím si to akorát přívoláš, mohla jsi tam nechat doklady taky třeba
Při zvýšené fci štítky jsem neuvěřitelně hubla. Po porodu jsem to vítala, ale ne tímto tempem. Při pohledu do zrcadla se mi chtělo brečet, ale ne, že bych měla porodní kila
, naopak. Tím jsem byla hooodně oslabená, unavená, nebyla jsem vůbec schopná fungovat, není to taková ta normální únava. V těhotenství jsem přibrala 20 kilo a dva měsíce po porodu jsem měla mínus 10. Také zvýšená fce způsobuje „zrychlené“ fungování organismu, či jak to napsat. Takže vedle únavy neustálé bušení srdce, roztěkanost, neschopnost se soustředit, neschopnost odpočívat. A doma miminko a manžel nefungoval vůbec (teď už exmanžel). No horor. Vůbec jsem netušila, že to může být štítná žláza.. Teď po druhém porodu mám také výkyv, ale nedá se to vůbec srovnat.
pokud se zakladatelka cítí dobře, určitě to nebude nic vážného. Jak psaly holky, snad jen přeobjednání…
Já a má paní jsem si se štítnou žlázou zažil samý jobovky, nešlo to, umělé 3 krat nic, zase nic, hubla, tloustla a nálady.. už jsem to chtěl vzdát o jejím stavu nálad to se nedalo.. je to težkej soupeř štítná, tahali ji od čerta k dablu NEVER VSEM DOKTORUM VETSINĚ JDE JEN O JEJICH BENEFITY s VZP a spolupráce se zentivou, na člověka serou.(příběh meho otce s rakovinou a doktor machirek v pantoflích, musel jsem ho už napálit co kydal za nesmyslY a tlačil otcovu léčbu tam kde bylo nejvetší sousto a otec by byl po smrti dnes podle něj-TATA JE ZDRÁV RAK TO VZDAL)zpatky ke štítné, až jsem poznal pana doktora na doporučení, peníze jsem neřešil tech bylo dost, ale v tomhle nám nepomohly ani ty miliony, starej pán dnes už je v důchodu 5 let zpatky to bylo, mě vyhodil co to prej melu o pěnězích, ja si to uvedomil, že něco jako pokora atd omluvil jsem se a on jak když mávne proutkem.. po tom všem krásná holčička. Můj postřeh z toho všeho, což mi pan doktor i potvrdil. JE TO VŠECHNO PŘEDEVŠÍM O PSYCHICE!!ono se to takhle říká já vím, ALE VĚŘ TOMU. když se furt budeš strachovat, pro sebe si naříkat a pochybovat.TAK TO NEDÁŠ! JEN TO PŘIVOLÁŠ
mrkni na film Tajemství the secret CZ..je to tak jednoduchý a u mě to funguje ve všem zdraví, krasná holčička, za vodou,..Píšu tady jak nějakej jehovista, dnes jsem tady prvně a nahodou a dokonce píšu - sám nechapu. VŠE BUDE OK naka stitná svine jedna tak si za rok vzpomen a piju chivasku
Možná to vidím jinak, ale cizí čísla vždy beru. Nikdy nevím, co se kde stalo, co kdo potřebuje. Třeba může někdo z rodiny skončit v nemocnici a oni dávají vědět…
Pokud je to nějaký výzkum, reklama, prodej, tak okamžitě sděluji-Nemám čas a zavěsím. A sama si vyselektuji, s kým budu mluvit a s kým ne.
Zakladatelko-a po odběrech krve na endokrinologii ti sdělili, že si máš zavolat pro výsledky? Nebo že oni se ozvou? A kdy máš ofiko kontrolu?
Co vím od nás z práce, tak se telefonuje jen v opravdu závažných situacích-není čas jen tak sdělovat, že je něco trochu špatně. Nebo v případě přeobjednání. Takže může to být prkotina, či závažná věc. Uvidíš až tam zavoláš.
Já si o výsledky píšu @ svému endokrinologovi, pří změně termínu návštěvy může volat sestřička nebo posílají dopis se změnou termínu.
Nicméně, měla jsem na začátku roku hodně zvýšenou funkci šž, nasadil mi léčbu, podle odběrů a výsledků přes @ upravoval dávkování léků. V červenci díky lékům funkce šž zase klesla, tudíž jen vysadil léky a za nějakou dobu si mě objednal na kontrolu a odběry. Poslední kontrola min. pátek - ok, hladina se zase srovnala.
Pokud bereš léky, můžou ovlivnit opačnou hodnotu výsledků. Není nic jednoduššího než ráno zavolat sestřičce ![]()
@nicneníjistý tak ono je to doktor od doktora, že jo, jako všude a ve všech oborech medicíny…
Nešil dřív, než musíš
… Třeba potřebují doplnit údaje nebo si tě objednat ještě na nějaké vyšetření nebo se jen na něco zeptat… Může to být tolik důvodů
Klíííííd
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes mi volali z endo, bohužel neberu cizí čísla tak jsem to nezvedla ale teď večer jsem zjistila na netu číslo a prý je to z endo, byla jsem tak před týdnem na odběru krve, se divim že mi volají? Nemůže to byt nějaký problém? Vám normálně volají vysledky?
kdyz ti cizi cislo tak neda spat, ze si ho googlis, tak ho zvedej - co se ti stane? Maximalne posles nejakou paci z callcentra do pr. casu ti to zabere min, nez to googleni.
a na endokrino dnes zavolej, treba si chtej jen overit pojistovnu nebo tak, moznosti je spousta.
Ahoj tak jsem tam dnes volala a sestřička mě řekla že paní doktorka je po infarktu od července a že do konce roku nebude ordinovat a mám to ted řešit s obvodačkou, výsledky mi pošle na adresu. Je mi to líto co se stalo, snad to není jen fígl jak se zbavit nad míru klientů. Zakl.
Jinak se jedná o paní doktorku Vladimíru Hauerovou z Českých Budějovic tak kdybyste jí někdo znal tak mi prosím potvrdte zda-li je to pravda či ne.
@Anonymní píše:
Ahoj, dnes mi volali z endo, bohužel neberu cizí čísla tak jsem to nezvedla ale teď večer jsem zjistila na netu číslo a prý je to z endo, byla jsem tak před týdnem na odběru krve, se divim že mi volají? Nemůže to byt nějaký problém? Vám normálně volají vysledky?
mi volají, pokud není vše ok ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj tak jsem tam dnes volala a sestřička mě řekla že paní doktorka je po infarktu od července a že do konce roku nebude ordinovat a mám to ted řešit s obvodačkou, výsledky mi pošle na adresu. Je mi to líto co se stalo, snad to není jen fígl jak se zbavit nad míru klientů. Zakl.
proč by se měla zbavovat lidí? však to ji živí, ne?