Volání ze Slovenska do ČR

129
8.7.18 22:36

Volání ze Slovenska do ČR

Zdravím všechny, měla bych prosím dotaz, jedeme na Slovensko na dovolenou, vím že byl zrušený roaming a našla jsem na internetu, že mohu ze Slovenska na česká čísla volat jako bych byla doma? Takže neomezeně když mám neomezený paušál… Raději si to ověřuju, abych pak neplatila šílené peníze za mezinárosní hovory, pokud bych to špatně pochopila. Pokud máte někdo zkušenost, budu ráda za odpověď. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35781
8.7.18 22:40

Ano, pokud voláš na české číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
8.7.18 22:41

Pokud z ceskeho cisla na slovensku volas na české cislo do ceska tak platis jak kdybys byla v cesku…

• Citovat
  • Upravit
129
8.7.18 22:43

děkuju mockrát aspon mám jistotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
8.7.18 22:43
@Kattka6611 píše:
Zdravím všechny, měla bych prosím dotaz, jedeme na Slovensko na dovolenou, vím že byl zrušený roaming a našla jsem na internetu, že mohu ze Slovenska na česká čísla volat jako bych byla doma? Takže neomezeně když mám neomezený paušál… Raději si to ověřuju, abych pak neplatila šílené peníze za mezinárosní hovory, pokud bych to špatně pochopila. Pokud máte někdo zkušenost, budu ráda za odpověď. :nevim:

Něco o to je ZDE ale myslím že máte naprostou pravdu :).V rámci tarifu voláte v zemích EU+ sms jako u nás.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
9.7.18 07:21

Telefonní hovory, sms i mobilní data jsou cenou jako u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
9.7.18 07:32

Jojo když volas na Česká čísla tak platíš pořád stejně. Přítel volal z českého čísla na slovenská a myslel že se nedoplatí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
15.7.18 23:38

tak doufám, že to tak bude, už jsme doma, tak uvidím jak přijde faktura :) právě známí tak loni měli zjištěné, že z Chorvatska také můžou volat jako v ČR a pak jí přišla faktura na šílenou sumu, na pobočce jim řekli, že můžou volat neomezeně a když šli reklamovat faktutru, tak jim řekli, že to tak je v pořádku, … tak nevím … jinak děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
27.7.18 17:01

@Kattka6611 Dorazila již faktura? :) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.7.18 11:48

ano faktura přisla a platím normálně jak každý měsíc, nic se nenavýšilo a to jsme volali i posílali sms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
30.7.18 16:46
@Kattka6611 píše:
ano faktura přisla a platím normálně jak každý měsíc, nic se nenavýšilo a to jsme volali i posílali sms

Tak to má byť,tak je to správne! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.21 19:12

Nevíte prosím, jsem v Řecku a mám operátora O2 family, když volám z Řecka z českého čísla na české číslo do ČR, je to za stejnou cenu jako v ČR?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák