Facebook - rada ohledně nastavení soukromí

735
7.7.18 10:34

Facebook rada ohledne nastaveni soukromi

Ahoj, prosim o radu, zkousim to uz asi 2 dny, ale myslim, ze to porad nemam spravne. Jak zabezpecit FB tak, aby moje fotky a prispevky videli jen Pratele, a napr. prodejni prispevky vsichni? Uplne nejvic mi ale jde o ty osobni udaje, zjistila jsem, ze si je nekdo (od koho bych to fakt necekala) prochazel. Pripadne existuje nejaka moznost zkontrolovat, kdo se mi dival na ucet? Moc dekuji za pripadnou pomoc :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Twixinka
7.7.18 10:37

sama jsem facebook měla, ale už ho dávno nemám a to i z důvodu, že všechno, co tam dáš ať už na zeď nebo pošleš někomu ve zprávě, tak je majetkem facebooku a můžou to kdykoliv použít, takže ochrana soukromí je tam opravdu nulová ..
věřím, že Ti tu někdo poradí, jak to zabezpečit, ale já osobně bych se na sociálně sítě vykašlala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1380
7.7.18 10:41

V nastaveni soukromi zvladnes vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
7.7.18 10:46
@Twixinka píše:
sama jsem facebook měla, ale už ho dávno nemám a to i z důvodu, že všechno, co tam dáš ať už na zeď nebo pošleš někomu ve zprávě, tak je majetkem facebooku a můžou to kdykoliv použít, takže ochrana soukromí je tam opravdu nulová ..
věřím, že Ti tu někdo poradí, jak to zabezpečit, ale já osobně bych se na sociálně sítě vykašlala :nevim:

Ale to není jen FB,i emimino třeba. Je potřeba si dát pozor,co kde pises. Bez sociálních sítí to v dnešní době bohuzel nejde-firmy,skoly..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
7.7.18 10:50

@Jana206 to máš sice pravdu, ale emimino nechce téměř žádné soukromé informace, kdežto jen na založení facebooku musíš vyplnit poměrně dost takových informací .. a věř, že to bez sociálních sítí jde, stačí jen chtít a nepodlehnout tlaku ;)

• Citovat
  • Upravit
735
7.7.18 15:14

Holky,prosim,ruzne to tu zkousim,byl by nekdo ochotny se mi podivat na profil,jestli uz to neni videt? Bohuzel musim takto pozadat nekoho ciziho,koho nemam v pratelich.dekuji (Svuj FB bych pripadne poslala do zpravy). Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák