Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Taurielka já
Měla jsem ho chvilku, mě nepříjde moc normální dávat své fotky a tegovat je pro celý svět ![]()
Mám FB pro nejbližší a to mi stačí ![]()
Vím, že něco takového existuje, ale nikdy jsem tam nebyla a ani po tom netoužím. Mám facebook jen pro rodinu a pár nejbližších přátel a to mi úplně stačí ![]()
Nemám ani instagram, ani Facebook. Ráda sleduji mateřské blogy a jejich příspěvky na instagramech, ale sama si své soukromí strezim.
@Taurielka mám ho asi 3 měsíce. Ale jen kvůli sledování. Nepřidala jsem jedinou fotku. Ani to neplánuju.
Zase nemám Facebook.
Používám ho. Jsou tam úžasné fotky míst ze zemí, kam se nikdy nedostanu. Nezajímají mě lidi, ale města, příroda, oceány a tak.
Já instagram mám, ale jen kvůli svým dětem, abych věděla, co tam dávají za fotky. Jinak mě to nezajímá. Fotky nesdílím nikde, ani na facebooku,ten mám jen čistě pro komunikaci s lidmi, s kterými se nevídám často.
Ja instagram nemam. Nevim co krom sdileni fotek umi. Prichazim o neco? Snad jen souteze you tuberek.
Měla jsem jak instagram tak facebook. A smazala jsem obojí, o nic jsem nepřišla. Ztráta času. ![]()
Ráda bych se tak ze zvědavosti poptala, jestli je tu někdo, kdo nemá instagram? Tato aplikace je neskutečně populární a přijde mi, že jsem snad jediná, která ho nemá. Resp. vyzkoušela jsem ho, ale nic mi to neříkalo. Nemyslím jen přidávat vlastní fotky, ale třeba jen někoho sledovat. Teď jsou velmi populární insta mámy a já až mám pocit, jestli snad své dítě nebo sebe o něco „neochuzuju“.