Voláte si s dítětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101532
8.1.23 16:45
@CrewGirl píše:
@j.a.n.i1 nasi by ho privezli domu hnedka, kdyby najednou otocil a byl nestastny, kdyby chtel volat, nechali by ho na 100%, v tomhle problem s nimi rozhodne neni, jsou uplne v pohode. Jen asi nechteji zbytecne jitrit emoce, ktere tam nejsou, kdyz je maly spokojeny.

Pak bych nevolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.1.23 16:49

@Mariane.B budu to drzet, asi jsem fakt i hormonalni :mrgreen: proste se mi styska, za to malej nemuze, jsme na nej pysni, jak to pekne zvlada a trpelive se uci lyzovat, nechame ho byt, manzel mi to taky uz rozmlouva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
8.1.23 16:49

Nevolala bych. Jestli s tebou cloumaji hormony, tak se rozbrecis, až ho uslyšís a je malér na světě. Jak píše on se má báječně, doma by se akorát nudil. Naber síly na porod, za chvíli ho máš doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
8.1.23 16:52

@Mallorka kdyz ja jsem ted tak blba, ze si rikam, ze za nami ani uz nebude chtit :mrgreen: vim, ze je to nesmysl, ale bojim se, ze po nas ani nevzdechne :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2169
8.1.23 16:53
@CrewGirl píše:
@Mallorka kdyz ja jsem ted tak blba, ze si rikam, ze za nami ani uz nebude chtit :mrgreen: vim, ze je to nesmysl, ale bojim se, ze po nas ani nevzdechne :mrgreen: :mrgreen:

I kdyby udělal nějakou scénu, že třeba zůstane u babi a dědy, tak si to neber osobně, malé děti jsou prostě takové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
8.1.23 16:57

Synek je jistě v pohodě a prarodiče si ho náležitě užívají, zprávy o něm máte, asi je tam všechno O. K. Tak malé dítě vnímá čas jinak a určitě si nebude myslet, že jste na něj zapomněli. Přimluvila bych se za netelefonování. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
8.1.23 17:00

Tak 3,5 neni tak malo, aby se ho nemohli zeptat. ja se vnuka od tech cca tri let vzdycky ptala, jestli chce volat rodicum a ustalilo se to na pravidelnem vecernim volani na dobrou noc - od tri let ho hlidam pravidelne 2-4 dny v tydnu vcetne noci. a nemluvit s nim pres vikend, kdyz je doma u rodicu aspon jednou, tak to bych nedala, je mi po nem smutno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
8.1.23 17:06

S takhle malým dítětem zkušenost nemám, ale s cca 5-7 letými z těch letních táborů a jo - i jeden krátký telefonát umí udělat pěkné slzavé údolí a dítě rozhodit. Do té doby je naprosto v pohodě, baví se, je veselé, třeba si i na rodiče vzpomene (napíšeme jim pohled atd.), ale jak slyší jejich hlas v telefonu, je schopné jim do něj usedavě plakat a prosit, ať si pro něj hned přijedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101532
8.1.23 17:08

@klamonožka Jojo, taky jako organizátoři nemáme tyhle telefonáty rádi, skoro vždy nadělají víc škody než užitku a to i u starších, klidně 10 - 11 letých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
8.1.23 18:06

My si s dcerou voláme, k babi jezdí na víkend/týden tak od dvou let a zvládá to v poho. Řekne babičce že chce volat, babi naťuká videohovor, povíme si co dělala ona, co my, pošlem pusu a nazdar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
8.1.23 19:29

My voláme, ale spíš tak, že kvůli organizačním věcem volají prarodiče nám nebo my jim a dostaneme malého (3 roky) na chvíli k telefonu. Ale on je v pohodě, žádné stýskání se nekoná, takže ho hovor nevykolejí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11151
8.1.23 19:50

Když začala dcera být u babičky na víc dní o prázdninách, volala jsem občas babičce, jak se mají, dceři ne. A vždy jsem doufala, že nebude volat babička mně, protože žádná zpráva, dobrá zpráva :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274
8.1.23 19:55

Nevolala bych, pokud by si o to ditko samo od sebe neřeklo. Vy to vydrzite, a pokud by tesknil prcek, babicka by to věděla/viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
9.1.23 11:57

Volala jsem, když bylo dítko u prarodičů týden, ale věděla jsem, že je v pohodě a občas nemělo ani čas se mnou mluvit.
Na školky a školy v přírodě, tábory a podobně jsem nikdy nevolala, dítko dostalo první telefon až na konci 5. třídy. Dítko ale bylo odmalička odkládací a jakmile začínala věta: chceš jet…, tak už nadšeně souhlasilo a bylo mu jedno, kam, s kým a na jak dlouho. Při odjezdu už ve školce nemělo ani čas se rozloučit, co kdyby mu ujeli a nechali ho doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí