Volné pracovní místo v Děčíně - víte o něčem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
volne pracovni misto v decine
Ahoj maminky, prosim Vas nevite nekdo o nejakem volnem pracovnim miste v Decine? v unoru mo konci materska tak shanim nejakou praci abych mohla odvezt a vyzvednout nase dvojcatka ze skolky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@affection hledej na inzertních a pracovních serverech. Kdo hledá, najde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Joo kdyby to bylo tak jednoduche s tim kdo hleda najde
a kdyz najde, zadna zaruka ze vezmou…
- Citovat
- Upravit
Tak to jsme dvě
. Já v Děčíně budu hledat od března-dubna. Jdu na víkend na inventuru do Kauflandu, tak jsem se rovnou ptala na práci, a paní mi řekla, at se připomenu o inventuře, že si většinou vyhledávají zaměstnance takto, že vidí jak pracují a tak. není to moje vysněná práce, ale lepší něco než nic. tak třeba budu mít štěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@KackaDoup píše:
Joo kdyby to bylo tak jednoduche s tim kdo hleda najdea kdyz najde, zadna zaruka ze vezmou…
jasné, ale myslíš, že najde práci na emiminu?
tady těžko.. hledat musí tam.. a mmchdm, sorry, ale Děčín na tom není zase tak zle..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danoe píše:
Tak to jsme dvě. Já v Děčíně budu hledat od března-dubna. Jdu na víkend na inventuru do Kauflandu, tak jsem se rovnou ptala na práci, a paní mi řekla, at se připomenu o inventuře, že si většinou vyhledávají zaměstnance takto, že vidí jak pracují a tak. není to moje vysněná práce, ale lepší něco než nic. tak třeba budu mít štěstí.
správný přístup
ať to klapne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@affection - tak podle toho, co chceš dělat. Vím, že přijímají v Kauflandu na kasu, pak od února uklizečku na gympl, prodavačku do trafiky na nádraží, nějakou obsluhu do bývalé Kablovky… Trošku to specifikuj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
jasné, ale myslíš, že najde práci na emiminu?tady těžko.. hledat musí tam.. a mmchdm, sorry, ale Děčín na tom není zase tak zle..
jasny, ale co vis, nahoda je blbec…a kazdy neni tak prubojny a nebojacny, jen zkousi jestli nekdo neco nevi…a tak, ja chapu…
Příspěvek upraven 14.01.14 v 17:38
- Citovat
- Upravit
@martina.se kéž by to vyšlo, uvidíme. každopádně už hledám. já teda hledám i v české lípě, tam je hodně fabrik a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledam, shanim jak se da, ale potrebuji neco max.do 15.30hod abych stihla vyzvednout deti ze skolky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se - tak míra nezaměstnanosti je relativní. Pro někoho je nezaměstnanost kolem 13,5% málo, pro někoho hodně.
Já vím třeba o řadě míst v Děčíně, ale o málo lidech, kteří by opravdu šli pracovat na „podřadnější“ místa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danoe píše:
@martina.se kéž by to vyšlo, uvidíme. každopádně už hledám. já teda hledám i v české lípě, tam je hodně fabrik a tak.
jj, vim. Znam oboje. Dělala jsem jak v Lípě, tak v Děčíně.. práce se sehnat fakt dá.. chce to se snažit
snad Ti to klapne.. aspoň pro začátek. Lepší, jak úp, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi to v celku jedno hlavne ze budou penize.ale potrebuju pracovni dobu tak abych stihala do skolky.budu rada za kazde info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit