Voní vám přítel?

Anonymní
7.9.20 19:45

Voní vám přítel?

Ahoj,
je to trochu trapné, tak nechám anonyma. Chci se zeptat.. voní vám přítel tam dole? Jde o to, že vždy, když po mě chce, nebo mu už od sebe věnuji orál, není mi to moc příjemné, protože mi spíš tak jako jeho šulda zapáchá (i když se třeba před tím myl). Říkám si, zda to tak má být nebo jak se říká u žen, když nevoní dole svému partnerovi, není mu souzena. Tak zda je to tak i u mužů. Bohužel já nemám víc zkušeností, abych to mohla porovnat. Je to můj první přítel, takže se musím ptát ostatních. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.9.20 19:49

Ne, musí být opravdu čerstvě vymydlený.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 19:51

Měla jsem to tak se svým ex. Taky mi zapáchal a přitom vím, že hygienu nezanedbával. Prostě tam nefungovala chemie, a já to i vnitřně cítila, že není ten pravý. Skončila jsem to s ním. Manžel mi voní i po patnácti letech :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

No mám zkušenost, že když mi nevoněl, bylo to špatně. Příroda… anonym, nebo smazat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Ne, musí se umýt. A teď v těhotenství i 2× :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 19:53

U nás oralu předchází koupel nebo sprcha, když to nejde, tak používáme jiné techniky, takže mi přítel voní i chutná. A řekla bych, že se přitahujeme hodně vzájemně. Nejednou mi řekl, že mu voním a chutnám. Myslím si, že je to důležité.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 19:59

Mam 13 let partnera a chutna mi neskutecne :palec: u predchozich mi nevonel nikdo a musela jsem se premahat. Tady je to naopak, sama mam na to vzdy chut ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 20:10

No.. mě jako nevadí mu orál dát, ale dělám ho jen, když si řekne, nebo když jsem připitá a jeho „zápach“ mě nezajímá. Co se týče chuti.. tam je to asi 50/50. A co se týče umytí, je to i opravdu hned po umytí, jak moc důkladně si ho dře, to netuším :D

• Citovat
  • Upravit
1096
7.9.20 20:12

Voni, a to neuveritelne. Vsude - v podpazi, tam dole… smrdi mi jen jeho nohy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
7.9.20 20:14
@Anonymní píše:
No.. mě jako nevadí mu orál dát, ale dělám ho jen, když si řekne, nebo když jsem připitá a jeho „zápach“ mě nezajímá. Co se týče chuti.. tam je to asi 50/50. A co se týče umytí, je to i opravdu hned po umytí, jak moc důkladně si ho dře, to netuším :D

To chce rejžák a savo. A půjde to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 20:24

Jo, ale musi byt primerena hygiena. Jakoze nerikam, ze si ho musi umejt zrovna pred aktem, ale aspon jednou za par dni by mohl.

• Citovat
  • Upravit
4928
7.9.20 20:32

(sorry, úklep)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
7.9.20 20:47

Ano, voní. Zkus se s přítelem někdy společně vykoupat. Pak uvidíš, jestli ti opravdu nevoní, nebo „jen“ nezvládá vlastní hygienu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.9.20 20:54

Voni mi komplet cely a vzdy.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 20:56

Pritel nevoní, ani ihned po sprše, delam to nerada. Milenec voní i chutná.
Anonym jinak smazat

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí