Mám milence

Anonymní
7.9.20 16:06

Mám milence

Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1553
7.9.20 16:13
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?

Ty radeji nic neres.
Vysukavej si s milencem, pockej, az se to manzel dozvi a on uz to pak vyresi i za tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
7.9.20 16:21

Gratuluju k dokonalému životu. :kytka: Musí to být úžasný pocit, stavit své štěstí na šlapání po člověku, který tě nejspíš miluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
7.9.20 16:23

Neboj, to se vyřeší samo, až ti na to manžel přijde, nechápu proč zahýbáš když máš spokojený manželství, jak by ti bylo kdyby tohle dělal tvůj manžel, a pochopitelně budeš s milencem štastná dokud se budete jenom scházet, ale pokud by jsi s ním měla žít tak realita bude dost jiná, tak přestaň myslet rozkrokem a zapoj mozkové závity než bude pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
7.9.20 16:24

Podle mě bys to měla říct manželovi, protože, jestli jsi díky milencovi šťastná a máte lepší manželství, měl by si uvědomit, že teď je na něm, aby také zlepšil Vaše manželství tím, že si najde milenku. To by bylo nefér, abys jen ty zlepšovala manželství a manžel se jen vezl. Jen ať se taky posnaží a najde si milenku, aby vaše manželství dosáhlo dokonalosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
7.9.20 16:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
7.9.20 16:40
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?

Asi ten vas vztah nebyl moc vcelku spokojeny, kdyz mas milence. Jinak nevim, co chces ted resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.9.20 16:40

S manželem máte krásný vztah a proto máš milence. Díky tomu je vztah s manželem ještě krásnější. Aha :D

• Citovat
  • Upravit
7765
7.9.20 16:45

Proč milenec, když je s manželem hezky? Většinou si milence hledají nespokojení lidé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
7.9.20 16:47

A jaky byl duvod k tomu, ze sis nasla milence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
7.9.20 16:47

Já už pro dnešek musím vypnout ty internety nebo se fakt z některejch lidí pozvracím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
7.9.20 16:48

Nekrmte ji.
Tohle je pečlivě formulovaný tak, aby to lidi nasralo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
7.9.20 16:51
@MrsNorris píše:
Nekrmte ji.
Tohle je pečlivě formulovaný tak, aby to lidi nasralo :P

A co má na tom s.rat? Takových témat je 12 do tuctu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 16:56

@Josefuna chci řešit jestli mám opustit milence nebo manžela nebo i oba dva. Teď jsem sice spokojená, ale věčně takhle žít nechci.

• Citovat
  • Upravit
10644
7.9.20 16:57
@Lorry1 píše:
A jaky byl duvod k tomu, ze sis nasla milence?

Důvod byl, že ji s manželem bylo dobře, teď je to ještě lepší, jen neví roupama coby… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí