Mám milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
392
7.9.20 22:55
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?

Chudák manžel 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetaOV
7.9.20 22:56
@Nihanin.1 píše:
Chudák manžel 8o

Přesně, chudák manžel. Je to moderní mrcha co má mozek mezi stehny.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.9.20 23:30

Snad dopadneš jako moje budoucí ex-manželka(23 let) která mě(30 let) rok po svatbě začala podvádět s kolegou v práci. Po provalení nevěry ji i jejího milence vyhodily z práce kvůli porušení pravidel na pracovišti, její rodiče a sestra se k ní otočily zády a vůbec s ní nemluví a protože jsem měl předmanželskou smlouvu tak jsem ji z domu vyhodil s jednou igelitkou a holým zadkem. Odešla žít k milenci ale ten ji po 2 týdnech vyhodil na ulici. Momentálně přespává u kamarádky gauči. Je bez práce/peněz/rodiny a střechy nad hlavou protože přítel té její kamarádky je můj spolužák a ten ji chce do týdne vyhodit z bytu. Dostal jsem od budoucí ex hromadu sms a dokonce už několikrát přišla žadonit o to abych ji dal druhou šanci a vzal ji zpět ale já ji druhou šanci dát nehodlám a čekám na rozvodové řízení co bude v říjnu a co bude s ní je mě jedno. Nevěru ODSUZUJI a POHRDÁM lidmi co jsou nevěrní. :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
13923
8.9.20 00:27
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?

Vidím to stejně jako @pohledzdruhestrany - manžel by to měl vědět.
tj. že má šťastné manželství a že je to kvůli tomu, že máš milence - Myslím, že především ta první informace ho bude zcela šokovat, tu druhou bude jakž takž čekat, ale když mu to podáš dohromady. bude to úplně dokonalé a určitě se bude radovat s tebou.

No ve skutečnosti je to jen tvoje iluze a tvoje manželství je naprosto v troskách.
Každá schůzka s milence vás odcizuje a až tě milenec omrzí (nebo ty jeho) zjistíš že si manžel poradil po svém, našel si jinou ženu nebo se zařídil jinak, ale už tě nepotřebuje.

Takže by jsi mu měla dohodit nějakou kamarádku, aby chudák nenarazil na nějako takovou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 04:33

My kandauliste to tak moc neprozivame…nekdy mlcky prihlizime a prejeme zene, ktera „vykvetla“

• Citovat
  • Upravit
2077
8.9.20 06:15
@PetaOV píše:
Jsi prostě charakter. Nechtěl bych Tě za nic. Jsi celkem spokojená a máš milence. Opravdu musíš být na sebe hrdá. Kopl bych tě víš kam.

Kam? Do počítadla lásky? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
8.9.20 06:30
@Proximus píše:
Kam? Do počítadla lásky? :potlesk:

:mrgreen: :mrgreen: počitadlo lásky

BTW v čem to asi může počítat - na kusy, délku, objem? :think:

• Citovat
  • Upravit
21111
8.9.20 08:04
@aquarian píše: :mrgreen: :mrgreen: počitadlo láskyBTW v čem to asi může počítat - na kusy, délku, objem? :think:

Počet najetých cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
8.9.20 08:07
@pohledzdruhestrany píše:
Počet najetých cm.

Tak to může dodat nový význam pojmu „stočený tachometr“. :think:

• Citovat
  • Upravit
21111
8.9.20 08:21
@aquarian píše:
Tak to může dodat nový význam pojmu „stočený tachometr“. :think:

Přesně, ctyricitka s umelejmma kozama a kachní pyskem už většinou jede na stočenej. To je hlavní důvod návštěvy těch klinik, stáčí se tam tachák. A pak jsou případy jako Darina Rolincova, ta ho nemá stocenej ale už pretocenej, tak má relativně nízký číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Diagnozaotec
8.9.20 11:56
@Anonymní píše:
Snad dopadneš jako moje budoucí ex-manželka(23 let) která mě(30 let) rok po svatbě začala podvádět s kolegou v práci. Po provalení nevěry ji i jejího milence vyhodily z práce kvůli porušení pravidel na pracovišti, její rodiče a sestra se k ní otočily zády a vůbec s ní nemluví a protože jsem měl předmanželskou smlouvu tak jsem ji z domu vyhodil s jednou igelitkou a holým zadkem. Odešla žít k milenci ale ten ji po 2 týdnech vyhodil na ulici. Momentálně přespává u kamarádky gauči. Je bez práce/peněz/rodiny a střechy nad hlavou protože přítel té její kamarádky je můj spolužák a ten ji chce do týdne vyhodit z bytu. Dostal jsem od budoucí ex hromadu sms a dokonce už několikrát přišla žadonit o to abych ji dal druhou šanci a vzal ji zpět ale já ji druhou šanci dát nehodlám a čekám na rozvodové řízení co bude v říjnu a co bude s ní je mě jedno. Nevěru ODSUZUJI a POHRDÁM lidmi co jsou nevěrní. :cert: :cert: :cert: :cert:

Tolik smůly najednou jako vaše budoucí exmanzelka nemá ani pověstný Tomáš Pech…

• Citovat
  • Upravit
17935
8.9.20 12:08
@MrsNorris píše:
Nekrmte ji.
Tohle je pečlivě formulovaný tak, aby to lidi nasralo :P

Presne. Potrebuje jen vyvolat diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 16:43
@Diagnozaotec píše:
Tolik smůly najednou jako vaše budoucí exmanzelka nemá ani pověstný Tomáš Pech…

No to je tím že žiju v menším městě na jižní moravě kde se skoro všichni znají. Drby po městě létají rychlostí zvuku takže tou svojí nevěrou udělala ostudu celé rodině. Byl jsem s jejím otcem posedět nedávno na fotbale a furt se do něho hodně lidí strefovalo urážkami.

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
8.9.20 20:55
@Anonymní píše:
Snad dopadneš jako moje budoucí ex-manželka(23 let) která mě(30 let) rok po svatbě začala podvádět s kolegou v práci. Po provalení nevěry ji i jejího milence vyhodily z práce kvůli porušení pravidel na pracovišti, její rodiče a sestra se k ní otočily zády a vůbec s ní nemluví a protože jsem měl předmanželskou smlouvu tak jsem ji z domu vyhodil s jednou igelitkou a holým zadkem. Odešla žít k milenci ale ten ji po 2 týdnech vyhodil na ulici. Momentálně přespává u kamarádky gauči. Je bez práce/peněz/rodiny a střechy nad hlavou protože přítel té její kamarádky je můj spolužák a ten ji chce do týdne vyhodit z bytu. Dostal jsem od budoucí ex hromadu sms a dokonce už několikrát přišla žadonit o to abych ji dal druhou šanci a vzal ji zpět ale já ji druhou šanci dát nehodlám a čekám na rozvodové řízení co bude v říjnu a co bude s ní je mě jedno. Nevěru ODSUZUJI a POHRDÁM lidmi co jsou nevěrní. :cert: :cert: :cert: :cert:

Přesně! Jsou to ubožáci.

• Citovat
  • Upravit
PetaOV
8.9.20 21:11
@Anonymní píše:
My kandauliste to tak moc neprozivame…nekdy mlcky prihlizime a prejeme zene, ktera „vykvetla“

To je něco jiného…Ty s tím souhlasíš, ale on je kandaulista nedobrovolně!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky