Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Však je spokojená a manžel údajně taky. Tak v čem je problém? Navrhni manželovi trojku ![]()
A to ještě nevíš, že když budeš mít milence dva, že vase manželství bude ještě lepší ![]()
@Anonymní píše:
@Lorry1 asi ten že se s manželem nudím, prostě mi tam chybí ta vášeň.
Já si myslím že by jsi se měla vyprdnout na milence a pracovat na manželství. Když jste jinak šťastní Tak to chce nějak oživit. Stereotyp do dlouhodobého vztahu přijde vždycky…
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?
Proč jak dál? Nech to, jak to je…
Nechápu smysl této diskuze, když jsi tedy spokojená, holt máš milence, nejsi první ani poslední.
No tak sis zazila trochu toho adrenalinu, a uz bych si ten zivot vyresila do budoucna. Takze na milence bych se vykaslala a kvuli chvilkovymu vzplanuti nenicila diteti rodinu ![]()
Taky nechápu, co chceš jako dál. S milencem to časem taky zevšední, tak to nech tak jak to je a jen se dál snaž, aby to na tobě nebylo poznat. Je jasný, že po X letech s mužem ta vášeň není taková, důležité je si uvědomit, co riskuješ, pokud by se to manžel dozvěděl. Takových žen jsou mraky, jen tradičně na emiminu jsou všechny svaté.
@Anonymní píše:
@Josefuna chci řešit jestli mám opustit milence nebo manžela nebo i oba dva. Teď jsem sice spokojená, ale věčně takhle žít nechci.
No s největší pravděpodobností to na věčnost nebude, ono to dřív nebo později obvykle praskne, takže no stress. ![]()
@marg píše:
Taky nechápu, co chceš jako dál. S milencem to časem taky zevšední, tak to nech tak jak to je a jen se dál snaž, aby to na tobě nebylo poznat. Je jasný, že po X letech s mužem ta vášeň není taková, důležité je si uvědomit, co riskuješ, pokud by se to manžel dozvěděl. Takových žen jsou mraky, jen tradičně na emiminu jsou všechny svaté.
A po jak dlouhé době to zevšední? Já třeba takovou zkušenost nemám.
Když máš milence, abys byla spokojená, doufám, že ti nebude vadit, když s tebou manžel v rámci svoji spokojenosti vyrazí dveře. ![]()
@Anonymní píše:
Tak mu o tom milenci řekni a uvidíš tu vášnivou reakci. A nudit se už taky nejspíš nebudeš ![]()
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?
Jsi prostě charakter. Nechtěl bych Tě za nic. Jsi celkem spokojená a máš milence. Opravdu musíš být na sebe hrdá. Kopl bych tě víš kam.