Mám milence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
7.9.20 17:01

@Lorry1 asi ten že se s manželem nudím, prostě mi tam chybí ta vášeň.

• Citovat
  • Upravit
7.9.20 17:02

Však je spokojená a manžel údajně taky. Tak v čem je problém? Navrhni manželovi trojku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
7.9.20 17:03

A to ještě nevíš, že když budeš mít milence dva, že vase manželství bude ještě lepší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
7.9.20 17:05

Třeba si chce hrát na rozhoďnožku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.9.20 17:11
@Anonymní píše:
@Lorry1 asi ten že se s manželem nudím, prostě mi tam chybí ta vášeň.

Já si myslím že by jsi se měla vyprdnout na milence a pracovat na manželství. Když jste jinak šťastní Tak to chce nějak oživit. Stereotyp do dlouhodobého vztahu přijde vždycky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.9.20 17:13
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?

Proč jak dál? Nech to, jak to je… :nevim: Nechápu smysl této diskuze, když jsi tedy spokojená, holt máš milence, nejsi první ani poslední.

• Citovat
  • Upravit
2653
7.9.20 17:16

No tak sis zazila trochu toho adrenalinu, a uz bych si ten zivot vyresila do budoucna. Takze na milence bych se vykaslala a kvuli chvilkovymu vzplanuti nenicila diteti rodinu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
7.9.20 17:30

Taky nechápu, co chceš jako dál. S milencem to časem taky zevšední, tak to nech tak jak to je a jen se dál snaž, aby to na tobě nebylo poznat. Je jasný, že po X letech s mužem ta vášeň není taková, důležité je si uvědomit, co riskuješ, pokud by se to manžel dozvěděl. Takových žen jsou mraky, jen tradičně na emiminu jsou všechny svaté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
7.9.20 17:40
@Anonymní píše:
@Josefuna chci řešit jestli mám opustit milence nebo manžela nebo i oba dva. Teď jsem sice spokojená, ale věčně takhle žít nechci.

No s největší pravděpodobností to na věčnost nebude, ono to dřív nebo později obvykle praskne, takže no stress. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
7.9.20 17:48
@marg píše:
Taky nechápu, co chceš jako dál. S milencem to časem taky zevšední, tak to nech tak jak to je a jen se dál snaž, aby to na tobě nebylo poznat. Je jasný, že po X letech s mužem ta vášeň není taková, důležité je si uvědomit, co riskuješ, pokud by se to manžel dozvěděl. Takových žen jsou mraky, jen tradičně na emiminu jsou všechny svaté.

A po jak dlouhé době to zevšední? Já třeba takovou zkušenost nemám.

• Citovat
  • Upravit
952
7.9.20 17:49

Nechat věcem volný průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
7.9.20 18:50
@Berry77 píše:
A pointa :nevim:? (Krom toho, že jsi běhna )
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
7.9.20 18:51

Když máš milence, abys byla spokojená, doufám, že ti nebude vadit, když s tebou manžel v rámci svoji spokojenosti vyrazí dveře. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
7.9.20 19:45
@Anonymní píše:
@Lorry1 asi ten že se s manželem nudím, prostě mi tam chybí ta vášeň.

Tak mu o tom milenci řekni a uvidíš tu vášnivou reakci. A nudit se už taky nejspíš nebudeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetaOV
7.9.20 22:52
@Anonymní píše:
Prosím zachovat anonym a nebo smazat. Už pár měsíců mám milence, skvěle si rozumíme, jsem sním šťastná a myslím že díky tomu mám i lepší manželství. Manžel asi nic netuší, aspoň, mi teda nic neřekl. Ale přemýšlím, jak dál, s manželem máme dítě a v celku spokojený vztah, a chci s manželem zůstat. Ale milence opustit nechci, myslíte že to mám nějak řešit, nebo to nechat tak?

Jsi prostě charakter. Nechtěl bych Tě za nic. Jsi celkem spokojená a máš milence. Opravdu musíš být na sebe hrdá. Kopl bych tě víš kam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky