Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nikdy bych ne pomyslela, že podle vune tam dole poznáme, zda si jsme souzení, nebo ne. Přítel mi hodně voní, až na ono místo, proto oral neprovozuji, ale ani naopak, nemám to ráda. Mmchdm má někdo stejně pozorování, že kešu ve velkém množství v pytli voní jak penis?vždy když rozbaluju těch 22kg tak me to praští do nosu.
Uchyl nejsem, ale radši anonym
To víš no, pytlík jako pytlík ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
je to trochu trapné, tak nechám anonyma. Chci se zeptat.. voní vám přítel tam dole? Jde o to, že vždy, když po mě chce, nebo mu už od sebe věnuji orál, není mi to moc příjemné, protože mi spíš tak jako jeho šulda zapáchá (i když se třeba před tím myl). Říkám si, zda to tak má být nebo jak se říká u žen, když nevoní dole svému partnerovi, není mu souzena. Tak zda je to tak i u mužů. Bohužel já nemám víc zkušeností, abych to mohla porovnat. Je to můj první přítel, takže se musím ptát ostatních.
Je to chlap a ne pečené kuře, aby ti voněl a chutnal. Musíš žužlat šuldu co nejčastěji, tím odstraníš původní pach a začne ti vonět ![]()
Taky jsem kdysi měla přítele, kterej mi fakt nevoněl, ani po společný vaně. Jinak všichni ostatní jo. Současnej přítel mi voní po všech stránkách.
@zoidberg píše:
Je to chlap a ne pečené kuře, aby ti voněl a chutnal. Musíš žužlat šuldu co nejčastěji, tím odstraníš původní pach a začne ti vonět
@Anonymní píše:
Tak to vypadá, že mi přítel asi není úplně souzený.. bohužel se přiznám, že to někdy i tak cítím v hloubi duše, ale rozejít se s ním kvůli tomu to.. je to hrozně hodný kluk, snaživý, musela bych být úplně blbá se ho vzdát kvůli mě nevonícímu pytlíku
Bereš hormonální antikoncepci? Ta může hodně měnit tyhle přirozené „živočišné“ záležitosti. S práškama ženám voní a přitahují je jiní muži než bez nich. Jsou na to výzkumy, že antikoncepce ovlivňuje výběr partnera.
@Kassy píše:
Bereš hormonální antikoncepci? Ta může hodně měnit tyhle přirozené „živočišné“ záležitosti. S práškama ženám voní a přitahují je jiní muži než bez nich. Jsou na to výzkumy, že antikoncepce ovlivňuje výběr partnera.
No.. beru, od samého začátku, ale upřímně se mi nechce ji teď vysadit, dobu čekat, než přestane účinkovat a riskovat pak hrátky bez ochrany, abych zjistila, zda mi pak už vonět bude či ne.
@Anonymní píše:
Nikdy bych ne pomyslela, že podle vune tam dole poznáme, zda si jsme souzení, nebo ne. Přítel mi hodně voní, až na ono místo, proto oral neprovozuji, ale ani naopak, nemám to ráda. Mmchdm má někdo stejně pozorování, že kešu ve velkém množství v pytli voní jak penis?vždy když rozbaluju těch 22kg tak me to praští do nosu.
Uchyl nejsem, ale radši anonym
Hned po sprše mi voní. Myje se jen čistou vodou (stejně jako já), takže je to fakt jeho vůně a ne sprcháče ![]()
Zpocenej a ulítanej mi nevoní a šulda po čůrání mi taky nevoní
Ale já si taky smrdím, když mám běhání po městě a stresy
Zpocený po výšlapu do kopce o víkendu mi voní chlap i já.
@Anonymní píše:
Ahoj,
je to trochu trapné, tak nechám anonyma. Chci se zeptat.. voní vám přítel tam dole? Jde o to, že vždy, když po mě chce, nebo mu už od sebe věnuji orál, není mi to moc příjemné, protože mi spíš tak jako jeho šulda zapáchá (i když se třeba před tím myl). Říkám si, zda to tak má být nebo jak se říká u žen, když nevoní dole svému partnerovi, není mu souzena. Tak zda je to tak i u mužů. Bohužel já nemám víc zkušeností, abych to mohla porovnat. Je to můj první přítel, takže se musím ptát ostatních.
To bych nemohl mit žádnou ženskou, protože každé jde cejtit mušle. Pach genitalii je proste cejtit. Čím starší ženská, tím agresivnější pach. Stejne jako nevoni pera, tak stejně tak nevoní škeble.
@Anonymní píše:
Mám jen milence a voní mi vždycky celý.
I řiť po tom co šel na velkou?