VOŠ sociální Brno, Kotlářská 9 - dálkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
VOŠ Pionýrská
Pro plsik : mohla by jsi mi doporučit literaturu k přijímačkám na VOŠ(Pionýrská)?Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
VOŠ Brno - Pionýrská
Ahojík, chystá se někdo 27.8. na přijímací zkoušky VOŠ Brno(Pionýrská), obor Ekonomicko - právní činnost? Jak se připravujete? ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já studuji na voš sociální na Kotlářské v Brně.
Vzali mě na vysokou a teď zvažuji, že vošky nechám z nedostatku času, neboť zvládat obě školy, když máš rodinu, práci a nejsi z Brna, je obtížné. Jen jestli mohu srovnat, tak studium na vysoké mi přijde víc v pohodě. Soustředíš se na tři čtyři hlavní předměty místo deseti, čtrnácti předmětů na vošce. Ale to je jen můj názor. Jestli má někdo jiné zkušenosti, budu moc ráda, když napíšete.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den,mohl by mi někdo prosím doporučit literaturu k přijímačkám na VOŠ pionýrská.Mnohokrát děkuji za odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nevíte někdo, jak je to na Vošce s jazyky? Já jsem na to blb, dělala jsem krátce V3, ale nechytala jsem se právě u angliny
. Ještě mě napadlo oprášit ruštinu, tu jsem měla na základce, ale já už i azbuku zapomněla
. Taky bych si ráda ještě něco udělala, ale ty jazyky mě brzdí. Nehledě na to, že bych chtěla dělat socku a stejně jazyk nevyužiju ![]()
- Citovat
- Upravit
VOŠs
Ahojky, brněnskou vošku sice neznám, ale mám vystudovanou vošku CARITAS v Olomouci (http://www.caritas-vos.cz/). Mám sice vystudované další dvě vysoké školy, další stále studuji, ale na tuhle vošku nedám dopustit. Kdybych se měla rozhodovat znovu, jdu ji studovat opět. Tolik zkušeností do života a praxe v oboru jsem ani na jedné vysoké škole, jako tam, nedostala. (Musím podotknout, že to je církevní škola, já na tu školu nastupovala jako ateista a nebyl sebemenší problém - naopak.) Navíc současně se studiem na VOŠ se studuje bakalářské studium na VŠ a oba tituly (DiS. a Bc.) lze získat zároveň. Ale pro mě to o titulech opravdu nebylo, nýbrž o těch zkušenostech a získaných znalostech … Pokud bys chtěla bližší info, stačí mi napsat na mail (jani7@seznam.cz) Mej se, Janca ![]()
- Citovat
- Upravit
VOŠ Pionýrská 23, Brno
Ahoj,já jsem studovala na VOŠ Pionýrská, dálkově, ekonomicko-právní obor, rok 2007/2011. S dítětem, který má dnes 6 let, když je hlídání dá se to zvládnou. Je to ovšem velmi náročná škola, která překračuje hranice středního vzdělávání, a za to, když se ti zadaří dostaneš titul Dis., který téměř nikde nechápou. Musíš dobře umět jazyk, který si vybereš jako první studovaný, nejlépe B2. Já si zvolila A.J., a ve 3. ročníku jsem odešla, protože mě to úplně semlelo. 2. ročník jsem i kvůli A.J. opakovala, což na této škole vůbec není vyjímkou. K tomu se musíš soustředit na ostatní odborné předměty, kterých není málo.
Já ti doporučuji VŠ. ovšem jestli to chceš risknou, že se ti nepodaří dojít do konce třeba jako mně, ale chceš se něco naučit co se týče obchodu není lepší volba než VOŠ Pionýrská 23, Brno.
- Citovat
- Upravit
Jsem na VOŠ Pionýrská, obor Ekonomicko-právní činnost/dálkově. Teď mi začíná hlavní jazyk - anglina. Už mám strach, jak jsem si přečetla příspěvek, že cizí jazyk je tam dost těžký. A já nejsem v tom moc dobrá. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj,
tak to neměj strach a s chutí do toho!
Je to velmi zajímavé, ta obchodní angličtina a záleží také na učitelovi
. Já měla Tuschxxvou
. Ahoj
- Citovat
- Upravit
Paní Tuschlová je jistá, teď záleží jestli angličtinářů bude hodně, tak budeme rozděleni do dvou skupin, tak je naděje, že budu přiřazena k jinému učiteli.Ale při mém štěstí, to moc růžově nevidím ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, kdyby jsi chtěla nějaké info, nebo něco potřebovala ke studiu vědět, písni na ***@gmail.com. ![]()
- Citovat
- Upravit
přijímačky
Ahoj, můžu se jen zeptat, jak moc jsou náročné přijímací testy? Už mám podanou přihlášku, tak se spíše orientačně ptám, zda-li to není nějaká šílenost? Našel jsem nějaké testy na stránkách školy, ale nejsou moc aktuální, proto se ptám? Děkuji…
- Citovat
- Upravit
Přijímačky jsou celkem lehké. Něktěří nenastoupí, tak berou dodatečně. U dálkového studia je jen všeobecný přehled, u denního je i test z jazyka. Podívej se na ten test ze stránek školy, podobné otázky tam budou. Doplňování čísel do řady, něco z literatury, pochopení textu, ekonomika, právo. Většinou je to ze života, tak ti ani nemůžu doporučit učebnici.
- Citovat
- Upravit
Pro: mlv - ještě se nekonaly přijímačky na VOŠ Pionýrskou a ty už víš, že v září nastupuješ