VOŠ sociální Brno, Kotlářská 9 - dálkové studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
30.5.13 11:19

Voš jsem studovala denní studium, takže tam se ta praxe liší od dálkového, je jí víc a na VŠ dálkové to byly v prváku jednodenní praxe, ve druháku vícedenní v rozsahu xxx hodin (každá škola to má opravdu jiné) a ve třeťáku byla zpravdila praxe v zařízení, které se vztahovalo k tématu bakalářské práce…obecně existuje možnost dohody mezi zaměstnavetelem a tebou o zvyšování kvalifikace (zaměstnavatel může nebo nemusí povolit studium), VŠ jsem studovala na Univerzitě Hradec Králové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luuuuckaaa
30.5.13 12:28

DEKUJI VSEM ZA ODPOVED…MYSLELA JSEM TO TAK ZE SE VRATIM DO PRACE PRED RODICAKEM (PRACOVNIK SOCIALNI PECE V DPS) A V TE PRACI SI DODELAM VS NEBO VOSKU socialni stim ze mne na skole uznaji praci jako praxi ktera je tam povinna…abych nemusela chodit do prace plus jeste na praxi kterou ma skola… :-O..poptam se tedy zamestnavatele jestli by povolil.. :)

• Citovat
  • Upravit
nopainnogain.pb
31.5.13 23:30

Ahoj, po zkušenosti s VOŠ bych šla radeji na VŠ. Bakalář z ekonomie je za stejnou dřinu jako DiS v ekonomicko-právní činnosti. Doporučuji studim cizího jazyka, to budeš potřebovat jak na VOŠ tak na VŠ. Studium se dvěma dětima zvládneš, pokud ti učivo bude připadat známé. Vím jak je těžké rozložit čas mezi rodinu, studim a péči o domácnost. Hodně štěstí ;)

• Citovat
  • Upravit
luuuuckaaa
2.6.13 09:05

Ja mam prave zdravku a ten obor soc. cinnost mne prijde dosti pribuzny..chtela bych dalkove pri zamestnani jak budud mit obe deti ve skolce…ctela sjem jen vosku ale co tu ctu uvazuji o VS…jenze je jen v Blansku 3000kc mesicne nebo mimo Brno jinde jsem nenasla..budud hledat dal :) nebo kouknu po jinem pribuznem oboru..stim jazykem se budud muset asi nejak poprat :D:(

• Citovat
  • Upravit
1908
2.6.13 18:59

Tak na VOŠ jsme měli holky ze zdrávky a bohužel obor sociální práce na VOŠ i VŠ je úplně o něčem jiném, se zdrávkou nemá vůbec nic společného, snad jen na pár hodin z psychologie, psychiatrie…je to o sociálním zabezpečení, sociální politice, metodách sociální práce a právu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luuuuckaaa
5.6.13 19:02

Ja totiz nestojim moc uz oto zustavat ve zdravotnictvi :)…tak s eto nadrtim to nme vzdycky slo :)

• Citovat
  • Upravit
164
2.1.14 12:07

VOŠ - Pionýrská

Studujete prosím někdo na VOŠ Knihovnické obor Sociální práce? Je studium a přijímačky těžké? A jak často probíhá výuka? Uvažuji nad tímto oborem, ale mám 2 děti, tak nevím zda lze studium zvládnout. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.3.14 19:27

VOŠ Kotlářská - přijímačky

Chtěla bych se zeptat jestli nedělal někdo přijímačky na VOŠ Kotlářská obor Sociální práce? Chtěla bych vědět jak těžké jsou a jestli by mi někdo neporadil z čeho se připravoval nebo nedoporučil nějakou konkrétní literaturu? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
22.2.15 18:22

VOŠ Sociální

Chtěla bych zkusit vyšší školu sociální v Brně. Bohužel jsem narazila zatím jen na VOŠ Kotlářská. Proč bohužel, je tam jazyk a ten nedám. Nevíte náhodu někdo o nějaké jiné VOŠ sociální, ale bez jazyka. Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.15 18:35

Myslím si, že u VOŠ je jazyk všude, protože je z něj absolutorium. To je na VOŠ, pro ty co nevládnou tolik jazykem, to nejtěžší. Navíc je to odborný jazyk. Studovala jsem sociálně-právní. Pro mě alespoň byl jazyk nejtěžší, odborné předměty u absolutoria jedna, dva a jazyk za tři. Ale dá se to nějak zvládnout. Třeba na VŠ Bc. se musí složit pouze zkouška z jazyka, ale ne státnice. Dnes bych asi zkusila rovnou tu VŠ - bakalářský obor. Ty VOŠ mají nejasnou budoucnost.

• Citovat
  • Upravit
590
29.6.15 18:42

VOŠ

Holky mám vystudovanou jak VOŠ tak VŠ, můžu srovnávat jen můj obor Řízení lidských zdrojů, ale když srovnám rozsah a náročnost studia, tak VOŠ byla o dost náročnější, daleko víc odborná a co se týče jazyka tak ten byl na VOŠ nesrovnatelně těžší, měli jsme ho 3 roky jako hlavní předmět, na VŠ z něho byla jedna zkouška.
Mrzí mě jak jsou VOŠky podceňované, ale uplatnění z nich rozhodně je, i když VŠ je pro dnešní trh práce lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
29.6.15 18:53

@coffewomen jakou VŠ jsi studovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.7.15 11:44

Ahojky, už delší dobu uvažuju o tom, že začnu po 15 letech opět studovat.
Na tuto školu jsem se hlásila před dvěma lety, ale byl plný stav.Tak to zkouším letos.Ale pořád nevím, jestli opravdu není lepší se rovnou přihlásit na vysokou školu. V práci mi umožní volné pátky a dceru už mám velkou/11let/takže čas a chut´ by byla.
Jaké máte zkušenosti a popř. jakou školu v jihomor. kraji byste doporučili?
Obor veřejně správní, ekonomický apod.
Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
24.7.15 11:17

Sociální pedagogiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556