VOŠ Sociální práce a uplatnění v okolí Brna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19388
21.4.20 14:01

@Luculka mrkni na stránky škol, my jsme měli dané praxe, v jakých typech zařízení. OSPOD, DETSKY DOMOV, pastoracni práce v nemocnici nebo věznice, potom poradenské zařízení, zařízení prevence apod. Záleží na škole. Potom z toho výstup dle osnovy. To bylo vždy dost obsáhlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.20 18:25
@Luculka píše:
A kde mohu mit praxi? Zalezi treba na tom v jakem jsem rocniku? napr. v prvaku muze byt praxe kdekoliv nebo v konkretnim zarizeni? A mohu praxi absolvovat o vikendu?

Já dělám VŠ a praxi o víkendech jsme mít nemohli, my jsme tam byli po ruce sociálním pracovníkům a ti většinou o víkendu nedělají. Mámě praxi jednu týdenní na každý semestr v různých typech zařízení - ambulantní, pobytová, terénní, úřad… apod

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.20 18:37

Ano, je to tak, soc.prac. dělají většinou jen v týdnu a studentské praxe musí být pod dohledem SP. Jinak za mě opravdu doporučuji VŠ (mám obě srovnání). Co se týče uplatnění sociálních pracovníků, tak záleží, zda chceš do státního nebo nestátního sektoru. A taky je třeba si rozmyslet, s jakou cílovou skupinou se ti bude dobře pracovat… Bohužel - v sociálních službách je i veliká fluktuace zaměstnanců.

• Citovat
  • Upravit
21
22.4.20 08:43

Děkuji za všechny odpovědi a informace. Moc mi pomohly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
22.4.20 08:44
@Anonymní píše:
Já dělám VŠ a praxi o víkendech jsme mít nemohli, my jsme tam byli po ruce sociálním pracovníkům a ti většinou o víkendu nedělají. Mámě praxi jednu týdenní na každý semestr v různých typech zařízení - ambulantní, pobytová, terénní, úřad… apod

Prosím Tě jakou VŠ studuješ? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.20 15:17
@Luculka píše:
Prosím Tě jakou VŠ studuješ? Děkuji

Palackého v Olomouci

• Citovat
  • Upravit
6.1.21 22:07
@Anonymní píše:
Palackého v Olomouci

Dobrý den,
Mohla bych se zeptat na pár informací? V jakém jste ročníku? A jak byste hodnotila náročnost přijímacích zkoušek a poté i studia? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze