Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Uhh, jednou jsem si depilovala nohy a byl to můj konec… představa, že to udělám na podpaží nebo snad jinde mě úplně děsí. Sice jsem neporadila, ale mám potřebu vyjádřit svůj hluboký obdiv všem ženám, které depilaci zvládají. 😂 🙈
Ja mam waxx, používám ho teda primárně na podpaží, ale to je podobný
z drogerky nevim, tam sem koupila jednou voskové pásky a slezla mi s tím i kůže ![]()
Já to zkoušela akorát párkrát takovýma těma připravenýma páskama co se mají nahřát a přiložit. A nikdy to nevytrhlo ani chlup a to mluvím jen o nohách ![]()
Mám jednoho dne v plánu zkusil IPL epilátor, ale zatím to není na pořadu dne a žiletkou mně to už nějak zoufale nebaví furt..
Já používám pásky na nohy z DM, jen si je nastriham na menší a na doholeni co nevezmou epilátor. Ale dělala jsme to na několikrát protože to celkem bolí. A na pyscích jsem si netroufla vůbec, ty beru žiletkou.
A plus IPL, ten to omezuje ale čekala jsem trochu lepší výsledek.
Půl roku zpátky jsem byla na epilaci třísel voskem a už nikdy víc…
![]()
@Anonymní píše: Více
Jo, mě ty pásky vezmou hodně. Ale chce asi vychytat délku chlupů. Ani dlouhý ani moc krátký. Teď už jen doholuji epilatorem tak 1× týdně.
@JancaS84 Hmm děkuju, dám tomu šanci a holt zaexperimentuju s tou délkou.
tak byla jsem na tom poprvé a bolí to prostě hodně no, třísla jsou citlivá a je tam poměrně tenká kůže, která dostává dost zabrat, takže za mě tato metoda ne.. ![]()
Kupuju si v rosmannu ten jejich vosk do mikrovlnky. Stojí kolem 100 Kč a vystačí mi na dvě depilace (podpaží, nohy, intimní partie). Chce to trošku cviku, ale za v salonu bych za tohle nechala tak 2k.
Jojo papírky v balení jsou, ale málo. Koupila jsem si netkanou textilii a striham si papirky navic.
Otázka je jasná.
?
Má někdo zkušenost s domácí depilací kolem intimních partií?
A tip na vosk, který je na to dost výkonný a ještě by byl ideálně k sehnání v drogerii
Nedokážu se přemluvit jít do salonu