Vracení mlíčka - nespí

2
23.10.16 20:51

vracení mlíčka - nespí

Dobrý den, chtěla bych poprosit o pomoc zkušenější maminky. Malému jsou 2,5 měsíce a zhruba po 6ti nedělí nám přestal večer usínat. Je na něm vidět, že je hrozně ospalý ale vrací se mu mlíčko. Nejde o blinkání, ale vždycky když ho položím, tak se mu mlíčko začne vracet do pusinky (do krku) a on ho zas polyká zpět a brání mu to ve spánku. Hrozně se vzteká a brečí. Když už konečně usne, tak ho to zase za 5 minut vzbudí. A takto třeba od 8 do 11. Myslela bych si, že je to reflux, ale děje se mu to opravdu jen takhle večer. Podmínky jsou pořád stejné, stejné mlíčko jako přes den, místo kde spinká jako přes den. Děje se mu to jak v postýlce, tak v kočárku atd. Jen v lehátku, asi jak je hodně zvedlý, mi přijde, že je to lepší, ale v tom ho zas člověk nemůže nechat. A když ho v něm uspíme a pak ho přendáme do postýlky, třeba po hodině, tak se mu to zase začne vracet :( Jsme z toho už s manželem úplně zoufalý. Prosím poraďte nedělo se někomu něco podobného? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1240
23.10.16 20:58

A nebasti na noc vetsi porci? Ze by byl prepity? Jinak zvysena poloha v postylce - pod matraci staci dat treba prelozenou osusku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.16 21:03

Nebaští. Když se mu to začalo dělat, tak jsem ještě kojila. Teď ho krmíme a dostává dávku právě pořád stejnou, po stejný pauze všechno. Je vyprázdněný. Postýlku máme taky podloženou a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
23.10.16 21:04

Mě tohle malá dělala v porodnici a tam mi ji dávaly úplně do zvýšené polohy. Porad se u Mudr a zkusila bych do postýlky pod matraci ten klín. A i když se to děje jen večer, tak bych se doktorky na ten reflux zeptala raději, ať vás někam pošle kdyžtak..

• Citovat
  • Upravit
1240
23.10.16 21:07

Tak zkusit na noc pridat do mlicka nutriton? Jinak me uz nic bohuzel nenapada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
23.10.16 21:35

Na reflux synovi hodně pomohl sirup Gastrotuss.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí