Vrácení objednaného zboží u H&M

18151
12.5.17 21:58

Vrácení objednaného zboží u H&M

Holky,
kdo máte zkušenost s objednáním přes internet u H&M. Dá se zboží vrátit bezplatně na prodejně, nebo se musí posílat a platit poštovné?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
238
12.5.17 22:01
Přes prodejnu se vrátit nedá, musí se posílat zpět ;)
@bigl píše:
Holky,
kdo máte zkušenost s objednáním přes internet u H&M. Dá se zboží vrátit bezplatně na prodejně, nebo se musí posílat a platit poštovné?
Díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
12.5.17 22:10

@Martinulinka Díky, tak to je pro mě impuls si tam přes net už nikdy nic nekoupit. Koupila jsem tam synovi softshellky, na délku jsou mu akorát a na šířku a v pase by se do nich vešel 2×. Byly sice v docela dobré akci a doprava byla zdarma, ale když si připočtu 109 za poštovné při vrácení, tak už se mi to neoplatí.
Je to jasné, že tím donutí lidi zboží pokud možno nevracet. U Tchiba není problém vrátit zdarma na prodejně, myslela jsem, že to bude stejné. Asi proto tam moc lidí zboží neobjednává…
Tedy můj první a poslední on- line nákup u H&M. :mavam:

Příspěvek upraven 12.05.17 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
12.5.17 22:10

Posila se zpet, oni ti zdarma poslou kuryra a ty jen predas :) Je tam k tomu prilozeny kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
12.5.17 22:12

@yasmine5 Zdarma? Tam je napsané, že to stojí 109 Kč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
12.5.17 22:16
@bigl píše:
@yasmine5 Zdarma? Tam je napsané, že to stojí 109 Kč…

Zdarma to není, posílala jsem jedenkrát zpět, ale přes poštu, takže mě to stálo méně, byl to tuším doporučený balíček, ale stejně ;) lepší by bylo, kdyby to šlo vrátit na prodejně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
12.5.17 22:27

Poplatek za vrácení zboží činí 109 CZK. Tento poplatek se odečte od částky za dopravu, kterou jste zaplatili při dodání zboží.
Takze jsem neplatila asi proto, ze jsem nemela postu zdarma. Ode me kuryr penize nechtel tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
12.5.17 22:28

Stojí to 109,–, které Vám strhnou z těch peněz co Vám vrací, takže kurýrovi nedáváte nic, aspoň tedy u dpd, absolvovala jsem to několikrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
12.5.17 22:32

Je to tak jak píše @yasmine5

když jsem si objednala zboží v akci doprava zdarma, tak nevím, buď se to nestrhne vůbec nebo z těch peněz co se Vám vrací

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
12.5.17 22:44

@Conulka Díky. Oni to podle mě strhnou určitě. Ale je to teda fakt blbé, nevím, proč by se to nedalo vrátit na prodejně, je to snad jedna firma, ne?
To by mě ani nenapadlo, že to nemůžu v obchodě vrátit.
Takže jak píšu, za mě je to má první a poslední objednávka a jsem docela vytočená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
12.5.17 22:58

@bigl no ono je to spíš na to, že si člověk jednou za čas nakoupí ranec věcí - pro mamku, taťku i dítě a pak když chce něco vrátit, tak to strhnou z těch 129,., takže dva dovozy jsou za 129,–, ale věcí nakoupíte třeba za 5000,– a nemusíte táhnout dítě a manžela do obchodu, ušetříte za benzín nebo šalinu a ušetříte čas a nervy v obchodě, a když objednáváte po několikáté, tak už i trefujete velikosti a moc nevracíte…

proč to nejde vrátit na prodejně nevím, ale vím, že jsem to kdysi někde vykoukala na jejich web stránkách, tak jsem to věděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
12.5.17 23:01

@bigl a už se mi taky stalo, že se mi třeba z celé zakázky nelíbila jedna věc za 250,– a nechtělo se mi to vracet, tak to třeba prodám kamarádce nebo na bazárku jako nové zboží a nemusím se zalamovat vracením na HM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
13.5.17 07:30

Ja z eshopu kupuju hodne casto - hlavne pro deti a tehotenske veci… vracela jsem jednou a to pres postu (vyjde to na cca 70kc), ale samozrejme mi strhli i tech 109 a vratili o to min, ale zavolala jsem na infolinku a 109 doposlali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
13.5.17 15:27

@Conulka Jo, díky za odpověď. Já teda do HM občas nakoupit zajdu, máme to 20 Km do krajského města, tak když tam máme cestu, tak se tam stavím. Přes net jsem objednávala proto, že většinu těch věcí, co jsem chtěla, na prodejně neměli.
Je to moje chyba, že jsem si nezjistila podmínky dřív, ale jak píšu, fakt mě nenapadlo, že by to nešlo vrátit na prodejně, brala jsem to jaksi automaticky.
Taky chci vrátit jen ty softshell kalhoty za cca 350, takže platit vratné za 109 je pro mě nevýhodné. Prodat na bazárku bych to mohla, cena byla super, ale připadají mi v pase fakt velké, spíš na baculaté dítě to se bude blbě prodávat. Hlavně to fotit, vkládat a pak čekat, jestli se někdo ozve se mi fakt nechce…
Věřím, že pro někoho to je cesta, jak nakoupit pro celou rodinu. Pro mě je to teda zase opravdu důvod k tomu, už si tam neobjednat.
To už radši zajdu někam do obchodu a vyzkouším, nebo objednám u Tchiba, Sportissima, Orsay apod., kde se to dá bezplatně vracet na prodejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.10.17 14:45

@MarryFrank Dobrý den, a na jakou adresu jste posílala, na adresu DPD nebo jakou. Nic jiného tam nemůžu dohledat. :zed: A bylíček byl doporučeně nabo obyčejně, díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák