Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Malike píše:
@J_Doe to byla otázka ne osvěta.
Jo tak chápu…každý kdo napsal..zakladatelko, klid to je přece normální ze manžel je na děvčátka pod zákonem..je v poradku
A kdo napsal..normální to není je hystericky.Z úhlu pohledu bych mohla napsat…
Každý kdo řekl to první není normální a podporuje pedofilii..
No tak to prave vyzniva. Takze sis to zaskatulkovala, jsi spokojena? Moc nechapu, o co ti jde.
Nerozumim ani tvymu rovnitku, ze kdo se nezhrouti z predstav zakladatelcina manzela, tak je moralni vyvrhel.
@Malike píše: Nojo…zakladatelka napíše ze chlap je pedofil..je hysterka i když se přiznal.Já se na něco ptám..jsem hysterka…
Každý kdo si mysli ze to není OK je taky hystericky..
Takže jediný racionální člověk je ten co nic nenapíše.
Ne, pokud se přiznal (a postřehl jsem že ano) už je to trošku v jiném gardu. Ale hysterie to byla ve chvíli když našla v počítači to co našla, nic o tom nevěděla (důvod proč to tam je) a předváděla tady co předváděla (no proti některým tady byla ještě beránek), místo toho aby se ho prostě zeptala (což nakonec udělala) a on jí narovinu řekl o co jde (kupodivu v rozporu stím co tu řada z vás psala - viz. přemoudřelé hystericky laděné " Myslíš si, že když se ho zeptáš tak ti řekne ano mám sklon k pedofilii.") Že tu žádná nenapsala něco ve smyslu - já jsem pipi když jsem si myslela že manželce neřekne pravdu. Jedna věc je řešit tu přiznanou pedofilii ale úplně jiná věc je řešit tu nepodložené podezdření po sedmiletém nanželství. To jsou prostě dvě naprosto rozdílné a samostatné příběhy!!! Hájil jsem ho jako chlapa na kterého se tu bezdůvodně plivalo. Nyní to už není bezdůvodné a proto (pokud si přítomné dámy všimly) mé héjení ustalo. ![]()
@J_Doe píše:
Tohle je přesná ukázka hysterické reakce, která je důvodem, že s tebou o tom nechci a nebudu diskutovat. Zkoušela to @BohunkaP, zkoušel to @Fofrník i mnozí další, ale ty si prostě inkviziční komise. Tak si měj tu svou pravdu, dále lidem vkládej do úst to, co neřekli, a do hlav to, co si nemyslí… Určitě sama se sebou prožiješ hezký večer.
Přesně tak, debata nemá smysl. Konkrétně tato diskuse totiž nebyla založena kvůli nějaké „osvětě“, to je jen pokrytectví - skutečným smyslem je hon na čarodějnice, tj. na ty, kteří nevytasili plamenný meč a nemáchli jím správným směrem a na jejichž šéf-ježibabu jsem byla pasována.
Diskusi sleduji od počátku, ale nemám potřebu v debatě nějak pokračovat - vlastně už nemám potřebu pokračovat ve vůbec žádných debatách. Asi jsem potřebovala poznat bezmoc člověka, který stojí proti davu hysterických fanatiků s pochodněmi a ví, že ať udělá cokoli, hranice ho stejně nemine. Dostala jsem slušnou lekci, kterou si budu chvíli zpracovávat - člověk se má pořád co učit.
A děkuji, žes udělala to, s čím se za celých dvanáct stránek neobtěžoval nikdo z těch, které si mne berou do úst (dokonce ani zakladatelka, která doslovně citovala můj příspěvek, tu slušnost neměla).
„Zmínila“ jsi mne.
@suvik, děkuji.
@BohunkaP píše:
Přesně tak, debata nemá smysl. Konkrétně tato diskuse totiž nebyla založena kvůli nějaké „osvětě“, to je jen pokrytectví - skutečným smyslem je hon na čarodějnice, tj. na ty, kteří nevytasili plamenný meč a nemáchli jím správným směrem a na jejichž šéf-ježibabu jsem byla pasována.Diskusi sleduji od počátku, ale nemám potřebu v debatě nějak pokračovat - vlastně už nemám potřebu pokračovat ve vůbec žádných debatách. Asi jsem potřebovala poznat bezmoc člověka, který stojí proti davu hysterických fanatiků s pochodněmi a ví, že ať udělá cokoli, hranice ho stejně nemine. Dostala jsem slušnou lekci, kterou si budu chvíli zpracovávat - člověk se má pořád co učit.
A děkuji, žes udělala to, s čím se za celých dvanáct stránek neobtěžoval nikdo z těch, které si mne berou do úst (dokonce ani zakladatelka, která doslovně citovala můj příspěvek, tu slušnost neměla).
@suvik, děkuji.
„Zmínila“ jsi mne.
A nebo je to možná tak, že manžel má rád sice dívku, mladšího vzhledu, ale spíš jakože pubertálního.. Třeba chtěl zakladatelce naznačit, že by se mu líbilo, kdyby se např vyholila nebo tak něco..
Ono je to těžko, takto posuzovat chlapa, co tím myslel. Mě se zase nezdá, že ji řekl, že chtěl, aby to věděla. to mi přijde divné..
Navic, pokud je v manželství x let spí se ženou nevím, kolik je zakdlatelce let, ale třeba 30 a výš, tak zase až takový pedofil nebude.. ![]()
Já bych spíš počkala, co se bude u zakladatelky vyvíjet, co k tomu připá chlap, co ji řekne, dál…
No, že zakladatelka jednala hystericky, se vůbec nedivím. Nelíbílo se mi ale to přiživování hysterie, ani nabádání, ať ho udá. (Za co? Za koukání na, s největší pravděpodobností, dospělé ženy s malými prsy??)
Ano, klidně to mohlo být tak, že prostě chtěl s manželkou vyzkoušet něco, co se mu líbí, tak to tam nastražil, aby to našla a inspirovala se.
Pokud opravdu nějakou deviaci má (jak jsem pochopila v nejhorším případě by to byla hebefilie), tak s tím samozřejmě třeba příslušně nakládat tak, aby se nedopustil nějakého trestního činu. To asi bude muset řešit sama zakladatelka, a hlavně s chladnou hlavou, aby nenadělala víc škody než užitku.
@suvik píše:
No tak to prave vyzniva. Takze sis to zaskatulkovala, jsi spokojena? Moc nechapu, o co ti jde.Nerozumim ani tvymu rovnitku, ze kdo se nezhrouti z predstav zakladatelcina manzela, tak je moralni vyvrhel.
no každý kdo má pro manžela tamté zakladatelky pro mě osobně normální není - kor když se ten pán, jak vyplynulo z diskuze odmítá léčit..čili vyvrhel ne, ale člověk který má ty hodnoty hodně jinde než já ano.. ![]()
@J_Doe píše:
@Fofrník @BohunkaP![]()
No, že zakladatelka jednala hystericky, se vůbec nedivím. Nelíbílo se mi ale to přiživování hysterie, ani nabádání, ať ho udá. (Za co? Za koukání na, s největší pravděpodobností, dospělé ženy s malými prsy??)
Pokud opravdu nějakou deviaci má (jak jsem pochopila v nejhorším případě by to byla hebefilie), tak s tím samozřejmě třeba příslušně nakládat tak, aby se nedopustil nějakého trestního činu. To asi bude muset řešit sama zakladatelka, a hlavně s chladnou hlavou, aby nenadělala víc škody než užitku.
Ano, klidně to mohlo být tak, že prostě chtěl s manželkou vyzkoušet něco, co se mu líbí, tak to tam nastražil, aby to našla a inspirovala se.
tak asi jsi nečetla vývoj - zakladatelka s mužem v klidu mluvila on sexuální přitažlivost k dětem ve věku 12-14 let (ano hebefilie je součást pedofilie ač to asi zní přijatelněji jak se zdá) a nebude to nijak řešit a chtěl aby to zakladatelka našla.. jinak v nejhorším případě hebefilie, přiznám se, že to slovní spojení nepobírám - máš dceru?
@Janasas píše:
A nebo je to možná tak, že manžel má rád sice dívku, mladšího vzhledu, ale spíš jakože pubertálního.. Třeba chtěl zakladatelce naznačit, že by se mu líbilo, kdyby se např vyholila nebo tak něco..
Ono je to těžko, takto posuzovat chlapa, co tím myslel. Mě se zase nezdá, že ji řekl, že chtěl, aby to věděla. to mi přijde divné..
Navic, pokud je v manželství x let spí se ženou nevím, kolik je zakdlatelce let, ale třeba 30 a výš, tak zase až takový pedofil nebude..
Já bych spíš počkala, co se bude u zakladatelky vyvíjet, co k tomu připá chlap, co ji řekne, dál…
a mě přijde divné, že jí říkal jak ho na těch dětech vzrušuje ta jejich nevinnost - to přece neudělá muž který touží po vyholeném klínu své dospělé ženy
@jdukolem tak nevím, kolikrát jsem zde četla, když se mluvilo o vyholením klínu, že i ženy napsaly, že nebudoujak malé děcka a nebo partner reagoval s tím stylem, že se mu to nelíbilo, že byla jak malé děcko..
Ale já si hlavně myslím, že je potřeba, aby to rozebrali.. kdoví, jak to je..
Me tedy i fascinuje jak se tu neustale omyla, ze jsou to zeny starsi 18, ale s malymi prsy, nebo ze 14 se maluji a vyzyvave oblekaji a vypadaji na 18. To s tematem temer nesouvisi! Zakl. manzel, stejne jako pedofil nehleda deti, ktere vypadaji jako zeny, ale deti ktere jako deti vypadaji!! Hledaji tu „nevinnost“…
To koneckoncu priznal i mamzel zakl ze zminovane diskuze…tudiz to proste je otresne a zavrzenihodne… a veta „prinejhorsim to bude hebefilie…“ od @J_Doe je tedy pro me nepochopitelna a korunovaci vseho.
@saadet no ale zase, když se někdo třeba podívá třeba sex žena s koněm, a líbí se mu to, tak neznamená, že bude chodit hledat někde koně..
Nevíme, jak na tom je, třeba mu stačí někde se na netu podívat.. nemusí někde hledat u školy děti..
@Janasas ale pro me zoofilie neni s pedofilii srovnatelna, coz je mozna muj prolblem. Dite je proste zneuzito pro tu fotografii/video jen proto, ze je potom stran techto „lidi“ poptavka. Tudiz neprimo se ten pouze pozorovatel obrazku/videi podili na zneuziti deti, ac sam nehleda nekde u skolky. A deti se proste branit neumi a nemohou - nekdo namitne, ze zvire take, rovnou rikam, ze zvire pro me neni na urovni cloveka. Takhle to vidim ja ![]()
@Fofrník píše:
Ne, pokud se přiznal (a postřehl jsem že ano) už je to trošku v jiném gardu. Ale hysterie to byla ve chvíli když našla v počítači to co našla, nic o tom nevěděla (důvod proč to tam je) a předváděla tady co předváděla (no proti některým tady byla ještě beránek), místo toho aby se ho prostě zeptala (což nakonec udělala) a on jí narovinu řekl o co jde (kupodivu v rozporu stím co tu řada z vás psala - viz. přemoudřelé hystericky laděné " Myslíš si, že když se ho zeptáš tak ti řekne ano mám sklon k pedofilii.") Že tu žádná nenapsala něco ve smyslu - já jsem pipi když jsem si myslela že manželce neřekne pravdu. Jedna věc je řešit tu přiznanou pedofilii ale úplně jiná věc je řešit tu nepodložené podezdření po sedmiletém nanželství. To jsou prostě dvě naprosto rozdílné a samostatné příběhy!!! Hájil jsem ho jako chlapa na kterého se tu bezdůvodně plivalo. Nyní to už není bezdůvodné a proto (pokud si přítomné dámy všimly) mé héjení ustalo.
promiň, ale po včerejší diskusi ti nevěřím, že vše řešíš v klidu a s chladnou hlavou. I kdyby byla, teoreticky, prvotní reakce zakl. hysterická, tvé osočování a urážky nebyly na místě. Měl jsi dost možností, jak ji empaticky a zdvořile uklidnit a slušně jí sdělit stanovisko z pohledu muže. To se nestalo. Takže už si nemyslím si, že jsi takový pohodář, jak se prezentuješ. Ano, tvé reakce mě zklamaly.
@saadet Ale já spíš myslím, že neznamná, že když se někdo na něco podívá, že to znamená, že hned někdo poběží to vyhledávat.. Má vztah s partnerkou a pokud mají sexuální vztah v normě, tak bych možná!!řekla, že to nemá tak, jak pedofil, že se prostě podívá po dítěti a má chtíč.. třeba se mu jen líbí- což neomlouvám!!! jen chci napsat, že to nevyhledává jako jedinou nutnou potřebu..
Navíc.. a teď nechci, abych to vypadalo, že čučím na nějaké prasečiny, ale oni prostě dokážou nafilmovat všechno. ty slečny ani děti být nemusí..on to tuší, může to brát jako osvěžení fantazie, ale v reálu by to doho nešel..
Prostě toto člověk neví, to si musí vyříkat doma