Vraťte dívkám dětství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43029
13.11.16 15:26
@Lakejja píše:
Tak to se priznam, ze nevim. Ale delal se vyzkum preferenci muzu na vzhled zeny, delali takovou univerzalni krasku a vysel jim oblicek 11lete divky na zenskem, dospelem tele ^_^ takze asi sklony tam budou nejak obecne. Ale ze by 60% muzu davalo prednost 15tkam, to fakt ne. I u homo se rika 4% a pritom he skutecnym homosexualu ani ne 1% :)

ja jsem slysela, ze to jsou prave detske rysy, ktere se libi muzum na zenach - teda pomineme-li prsa (mimochodem zalezitost az poslednich staleti, drive se obdivoval zadek). Muzum se libi na zenach velke oci, vysoke celo, jemna plet bez ochlupeni - detske rysy, ktere se zeny normalne snazi na sobe vytvorit holenim a makeupem. A dalsi vec - dlouhe nohy k nepomeru k telu - to presne maji dospivajici divky. ukazuje to na to, ze zena je mlada a ma dlouhe plodne obdobi pred sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
13.11.16 15:29

@Malike ja souhlasim se @suvik. Jsi nepochybne hodna holka skrz naskr prosakla dobrymi umysly, ale tvoje cernobile vnimani sveta je ponekud nestastne. Ve vysledku nekdy skoro az paradoxne nemoralni - takova ta krutost zasadovych lidi. A ani tobe neprospeje, kdyz se budes sama uvrzovat, ze lidi jsou naz na vyjimky prohnili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.11.16 15:33

@BohunkaP @Fofrník necetla jsem celou debatu, ale ja s vami souhlasim. To co se rozpoutalo je hon na ty, co pri podezreni na „pedofilii“ hned nezapalovali pochodne.
To, ze se pak dotycny priznal je jina pohadka a to je pak na samostatnou diskuzi.
Jinak k tematu a trosku od tematu doporucuji vsem seversky film „Hon“, myslim AJ bude nazev The Hunt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.11.16 15:47

@Malike Já jsem s tebou, zas taková černá ovce nejsi. Většině normálních lidí se z pedofilů a hebefilů zvedá kufr, tak tyhle diskuze prostě nečtou. Já taky nemám žaludek pročítat tohle podrobně, proto jsem ráda, že ty se tady jako jedna z mála veřejně stavíš proti podobnejm úchylům. Jako je mi jedno, že to tady většina matek toleruje, já zjistit, že takovej dobytek žije někde poblíž, tak samosebou budu všechny informovat takovým způsobem, že se odstěhuje. 8)
Jestli dámy něco podobného máte doma a ještě to omlouváte, tak teda good luck. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
13.11.16 16:00

Mě by zajímlao, jestli toto zakldatelce pomohlo… Ano pán se přiznal, ale osobně bych čekala rada, sedni si s ním, promluvte si, jeslti neni vhodná léčba, jak často se na to dívá, proč, jeslti je to jenom blbá zvědavost!!! což může utnout a nebo ho to opravdu zvrušuje.. atd..
To, že někdo nepřiléva ještě víc paniky neznamená, že s něčím souhlasí..
To je stejné, když napíše maminky upadlo mi malé dítě na hlavičku co mám dělat..
Někdo reaguje okamžitě k lékaři, maminka se bojí, tak ji konejčí nemusí to být zlé, ale radji jdi..
No a pak jsou maminky, co ješt začnou, jaké může mít následky, a samou hrůzu..
Osobně bych počkala, jestli se zakladatelka napíše, co manžel jak se k tomu postavil, jak to budou řešit a pak bych dělala nějaký hon s předpokladem, že někde stojí u školy a..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
13.11.16 17:13

No, když to tady tak čtu, tak se ani nedivím, že je tolik matek, které ignorují zneužívání vlastního dítěte nějakou blízkou osobou. :( Ani se @Malike nedivím, že jí to zvedlo ze židle.
K první diskusi - průběh, mi připomněl jinou diskuzi, kde manželka přišla na to, že si ho její manžel nechal vykouřit od gaye. Ona dala najevo, jak je otřesená a lomcují s ní emoce a plno uživatelek z ní dělalo hysterku. Lidi pochopte, že člověk je tvor emocionální, obzvláště ženy. Bylo mi smutno z toho, co si o sobě musela všechno přečíst. Nakonec jí manžel přiznal svou orientaci a opustil jí i její dítě. Takže její první emoce plné znechucení byly na místě. A to samé si myslím o původní diskuzi, kvůli které byla tahle založena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
13.11.16 18:01

@Pudloslava to jo, jinak ochlupeni je spis vec altualni mody, totez hubenost, ale telo by melo byt zenske, ne nadarmo se rika, ze jsou idealni miry 90-60-90 :) cili vyrazny hrudnik a proporcionalne odpovidajici pas zvyrazneny utlym pasem. A na plodnost vice nez delka nohou poukazuje tvar panve :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.6.25 10:42

Pedofilie, neboli zaměření na předpubertální osoby, se v Česku podle dřívějších informací NUDZ vyskytuje asi u 0,3 procenta populace. Hebefilie či efebofilie, zaměření na pubertální osoby, přibližně u 1,9 procenta lidí. Asi 3,6 procenta preferuje znehybnění partnera a procento má preferenci pro patologickou sexuální agresi. Může se jednat ale také o exhibicionismus nebo sexuální sadismus. Převažují muži, parafilie se ale mohou vyskytovat i u žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
19.6.25 11:02

Jinak, je potřeba se na hebefilii podívat i z druhé strany. Jsou to od mala vychovávané dívky, kterým je vštěpováno, že o sebe mají pečovat, snažit se být krásné, malovat se, dělat si účesy, hezky a sexy se oblékat, aby o ně pak měl nějaký kluk zájem a někdy v budoucnu se holka vdala a měla rodinu. Zvýšený zájem dívek o kluky začíná plus mínus někdy v 12 letech, kdy dívce začnou růst výrazněji prsa, pubické ochlupení, menstruace a masturbace je již běžná. Dívky se snaží „vypadat co nejlépe“, aby podvědomě sváděly kluky/muže, resp. cítily, že je o ně zájem. Takové upnuté šortky, krátký top, nejsou v létě ničím výjimečným. Ženy jsou podvědomě exhibicionistky, mají to v sobě dané, právě proto, aby svedly samce a měly potomstvo. Koneckonců to i dnes vidí na soc. sítích, kde jsou mraky ženských nahotinek a dívky v tom pak mají nevědouce a podvědomě vzor. A muži na to samozřejmě, resp. přirozeně pudově reagují. Pokud má dívka vyvinuté pohl. znaky, je pro ně podvědomě potencionální kandidátka na pohl. styk a tím pádem oplodnění, což genetický program přírody, který do mužů naprogramovala. S tím nikdo nic neudělá, to tak prostě je. Pokud vyfotíte nahou 14l dívku s prsama a pub. ochlupením, muž ji bude v podvědomí vnímat jako zralou k pohl. styku. Pokud mu řeknete, že je jí 18 let, budou chtít i sex. styk realizovat. Pokud řeknete, že je jí 16 let, procento mužů se zájmem o sex. styk se výrazně zmenší, a to kvůli avizovanému věku. No a pokud řeknete, že je jí 14 let, tak 98% mužů vám řekne, že nemají zájem. Ale ne protože by nebyla sexuálně žádoucí, ale kvůli zákonům. Ale pokaždé, je bude vnitřně a sexuálně přitahovat, ikdyž to přímo nemusí přiznat.
Mladé vyspělé dívky přitahují VŠECHNY muže, ale málokdo vám to přizná, protože by jeho žena reagovala negativně na takovou věc, aniž by si uvědomovala přirozenost tohoto. Prostě jakmile má dívka vyvinuté pohl. znaky, je žádoucí a je jedno, jestli je jí 14 nebo 50 let. Hebefilie je v podstatě druh parafilie, kdy toho muže přitahují mladé dívky více a převažujícně, než dospělé ženy. Muž může mít dospělou ženu, ale preference bude hlavně k těm mladým a s dospělou ženou může mít problém.
Autorka vyčítá mužům, že mají zájem o mladé dívky, ale s tím nic nenadělá, je to program a algoritmus, který mají muži od přírody v genech, stejně jako mají ženy v genech a výchově, že mají muže podvědomě svádět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
19.6.25 15:53
@Jirka26 píše: Více

Odkud máš informaci, že mladé vyspělé dívky přitahují VŠECHNY muže?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.6.25 08:25
@Alterna píše: Více

Na to jsou výzkumy v sexuologických laboratořích. Příčinou je příroda, jakmile muž vidí mladou dívku, která má vyvinuté pohl. znaky, automaticky ji bere za zralou a vhodnou k pohl. styku a oplodnění. To vše podvědomě, na základě toho, co mu příroda do hlavy naprogramovala. Když tu dívku svléknete do naha a vyfotíte a předložíte fotky mužům, a zároveň jim budete měřit přes PPG vzrušení, reagovat budou všichni (kromě gayů). Druhá věc je samozřejmě preference, ne každý muž preferuje v životě mladé, ale obecně naměříte vzrušení všem, kteří jsou normální. To neznamená ale automaticky, že váš partner bude vyhledávat mladé dívky, preference a podvědomý zájem jsou v tomto případě rozdílné. Navíc je taky zájem mužů o mladé dívky u nás ve společnosti považován za poněkud nevhodný, neslušný, dotyčný je zvláště ženami označen „za prasáka“ a proto to muži tají a nikdy ženě nepřiznají, ikdyž po žádné zrovna přímo nepasou. Ale kdyby byla dívka nahá, a muž by byl třeba někde u rybníka s ní sám, tak vždy po ní min. hodí okem a bude si představovat s ní sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
20.6.25 09:22
@Jirka26 píše: Více

Já nesouhlasím s tím tvrzením všichni a vždy. Mícháte dohromady měřitelnou fyziologickou reakcí na nahé tělo mladé dívky, což je prokazatelné a máte v tom pravdu, a přítažlivostí té dívky pro dospělého muže. V těch výzkumech je to podle mého reakce na to tělo, ne na věk.

Myslíte, že učitelé, pediatři (obecně lékaři na dětských klinikách, záchranáři), muži vychovatelé v dětských domovech, policisté vyšetřující zneužívání děti a mnoho dalších, jsou přitahováni mladými vyspělými dívkami? Že když u rybníka potkají nahou třináctku, je pro ně přítažlivá? Já z vlastní zkušenosti tvrdím že mladé vyspělé dívky zejména na základní škole jsou vnímány jako děti. Že by VŠECHNY chlapy přitahovala nahatá sedmačka, to se mi nezdá.
Velké množství dospělých zdravých chlapů má vůči těmto mláďatům ochranitelský pud, obzvlášť pokud mají sami dceru, a ti co nad nimi pomlaskávají a poslintávají, nedejbože sahají, jsou pro ně dno. Takže podle mě není pravda, že všichni muži a vždycky jsou přitahováni mláďaty a musí to tajit svým ženám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.6.25 09:52
@Alterna píše: Více

Váš pohled je poněkud zkreslený naivní představou vzorného partnera, který jede podle vzoru, kterým mu dává okolní společnost a i vy sama, ale to je už ženy - partnerky poměrně jasně odůvodnitelné. Ochranitelský pud mají muži u svých dcer, to je zcela přirozené a bez debat. Ale sama uznáváte, že muži na nahou dívku, resp. její tělo, budou reagovat. Ano, stejně tak i na dospělou, jednoduše proto, že má vyvinuté pohl. znaky. To, jestli se pak rozlišuje její věk nebo ne, je až sekundární věc, která rozhodne o tom, jestli je reálné nebo ne, aby došlo k fyzickému styku. Ale záleží samozřejmě na mnoha parametrech přitažlivosti, situaci, prostředí, sociální vyspělosti, ale neznamená to automaticky, že všichni muži půjdou po těch mladých a budou po nic chtít mít sex. Jedna věc být s nimi v běžném kontaktu jako učitel, lékař apod. a druhá věc je teoretická situace, kdy může dojít k intimnostem, anebo, což je běžnější, pak fantazie či představy po shlédnutí či představení si mladého nahého těla dívky. Abych to shrnul, nikdo neříká, že po mláďatech půjdou všichni muži jako vosa po medu, tomu naše společnost svým nastavením v podstatě brání, ale uvnitř v hlavě mnoha mužů (nemusí být úplně všech) v skrytém koutku duše (který je uzavřen jako trezor) je, že by se pomilovat s takovou mladou bylo velmi příjemné a hezké, byť je to v podstatě na 99% nesplnitelná fantazie. Vám samozřejmě partner nikdy nic takového nepřizná, ale kdyby se ocitnul někde sám na ostrově (t. j. situace bez přítomnosti sociální společnosti) a s ním tam byla nahatá a vyspělá 14tka, tak…, o tom nepochybujte.

Příspěvek upraven 20.06.25 v 10:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12877
20.6.25 09:55

@Jirka26 vyhledej odbornou pomoc.

A nahlášeno, samozrejmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.6.25 09:58
@Liberalissima píše: Více

Není potřeba ji vyhledávat, já to mám v hlavě srovnané, a pročpak vlastně, vy nejste schopna pochopit elementární zákony přírody a tak budete prudit druhé?
Hlásit můžete co chcete, třeba na lampárnu, ale evidentně neumíte a nebo nechcete přijímat fakta a stavíte se do role někoho, kdo vše ví a rozhoduje o všem? Že by nějaký mindráček? :think:
Kdyby jste třeba dala do diskuse svůj názor či argumenty, v pořádku, ale takhle? Už jste se někdy nad sebou zamyslela?
A netykejte mi, neznám vás, krávy jsme spolu nepásli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová