Vřídek vedle stydkých pysků

4
28.11.22 23:33

Vřídek vedle stydkých pysků

Dobrý den, mám otázku, je tady někdo jako já, co mel vedle stydkých pysků takový " vřídek" vypadalo to jak beďar, ale hojil se dlouho a dost bolel a teď tam mám takovou jizvicku a teď asi 2 měsíce se nic nedělo..dělali jsme to s přítelem do análu a nějakou dobu na to se to objevilo a jemu též, neví někdo, co by to mohlo být? Teď už to tak děláme normálně a nic se neděje, to jen poprvé když jsme to zkusili. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24717
28.11.22 23:39

A jéje, anál trollové zase vylejzaj… :lol: Musíte se občas umejt, čuňata! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
28.11.22 23:55
@lucad77 píše:
A jéje, anál trollové zase vylejzaj… :lol: Musíte se občas umejt, čuňata! :jazyk:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
29.11.22 00:14
@Anezka_n píše:
Dobrý den, mám otázku, je tady někdo jako já, co mel vedle stydkých pysků takový " vřídek" vypadalo to jak beďar, ale hojil se dlouho a dost bolel a teď tam mám takovou jizvicku a teď asi 2 měsíce se nic nedělo..dělali jsme to s přítelem do análu a nějakou dobu na to se to objevilo a jemu též, neví někdo, co by to mohlo být? Teď už to tak děláme normálně a nic se neděje, to jen poprvé když jsme to zkusili. Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8014
29.11.22 05:28

:roll: :roll: Já myslím že to je tím, že jste to valili moc hluboko a začal vám tím tlakem vylejzat mozek ale tím že kůže je pružná tak se nemůže dostat ven, proto to aj bolí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
29.11.22 08:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat