VŠ ekonomického směru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
VŠ ekonomického směru?
Ahoj/Zdravím,
chtěla bych se zeptat, zda někdo máte VŠ ekonomického směru a jaké uplatnění jste našli? Pokud ne, jaký na to máte názor? Vyplatilo se Vám toto studium nebo byste tuto práci mohli dělat i bez nebo s jiným titulem? Popřípadě našli jste práci hned? Děkuji moc za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám a ekonomický směr je strasne široký pojem…nicméně s uplatněním nemám problém ani já, ani nikdo z mých spolustudentu, aspoň o kterých vím. Práci jsem našla, ještě než jsem dostudovala, a když jsem měnila, tak do pár týdnů až měsíců…těch pár měsíců bylo po dětech, kdy jsem ale hledala práci s dost konkrétními parametry.
Jinak některé moje pozice se daly dělat i bez titulu i s jiným titulem, ale jiné dost těžko. Fakt záleží na specializaci. Já se profesně motám kolem obchodu, administrativy apod, tam ten titul a znalosti že skoly zas tolik důležite nejsou. Naproti tomu napriklad finance, ucto, controlling apod je vyžadují, stejně tak já nevím, motat se někde kolem makroekonomickych analyz, modelu apod, tam by člověk bez vzdělání asi moc neškrtnul ![]()
A těch ekonomických směrů je podstatně víc.
Příspěvek upraven 25.10.24 v 19:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám účto. Práci jsem našla hned. Škola mi určitě pomohla, i když jsem se toho hodně musela ještě učit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vystudovala jsem statistiku a bez VŠ a angličtiny bych se do kontrolingu velkých korporátních firem nedostala. Práci jsem našla vždy rychle, ono to je i o tom jak vypadáš a odprezentujes se… mě to fakt baví - vzít si lodičky, elegantně se obléct a jít na pořadu s notebookem řešit budgety, kpi, benchmarky. Peníze na to, že jsem žena fakt dobrý
- Citovat
- Upravit