Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky,nevíte zde prosím některá maminka o nějakých obchodech v Plzni pro miminka?I oblečení,ale i koupaní (vaničky,přebalovací podložky)a tak..Cenovo dostupne..u některých věcech bych chtěla totiž vedět,jestli se vyplatí osobne nebo po netu..Díky..:-)
Tak jediný co mě napadá je U Krtečka-Kaufland.Ale je to tam teda takový dražší
Já vaničku kupovala v Tescu pod 200kč.Stejně tak přebalovací podložku.V Tescu máš velký výběr těchto dětských potřeb a levnější než ve specializovaném dětském krámečku.A dalších spousty věci jsem objednávala z netu
taky mě napadá jen krtek a pak u velkého tesca na rokycanské ten obchod baby něco - ale oba jsou dost drahé a na ten obchod u tesca jsem neslyšela nic dobrého. já tedy drtivou většinu věcí objednávám přes net a ted je to aktuální, taky řeším výbavičku ![]()
Jám koupila něco i v Kice a ve Velrybě v Olymoii,ale nejlevnější je to asi opravdu v Tescu.
krtek superbaby drahý.Já jako prvorodička sem sice vše nakoupila tam,ale ted když vidim že v tescu koupíš za pul a ještě hezčí,tak už budu chytřejší ![]()
a kdyby si chtěla bazarové věci tak vim že na locháči si chválí jeden bazárek.Je to tam dost velké a maj i vaničky,oblečení,odrážedla,prostě vše.Nevim jak se to centrum jmenuje.Je to tam na tom rohu co se jedek remusu,dole je cukrárna,kadeřník,bazar
přesně tak, vše se dá koupit levněji v obchodácích - Tesco, Hyperalbert…
oblečení - Verlyba, Kik,
a v různých bazarech, ten mna lochotíně se jmenuje S:T:O:P: je v areálu naproti Solidní nejistotě.
další jsou na slovanech- myslím Sladkovského ulice, blízko tramvaje č1.
Jj,ve S.T.O.P.u se dá nakoupit velice dobře a levně.Je i někde na Slovanech.
Zkus opravdu nějaký ty hypermarkety.Kik má hezký oblečení.Do Krtka a Superbaby je to fakt pálka ![]()
V Plzni nic levného není, až na ty velké obchoďáky jako Tesco apod. Já vše objednávám přes net. Něco nové, něco na MMB, jiné vyaukruju. Něco jsem měla půjčené od ségry, ale když vidím ty pidiceny za kvalitnější věci na aukru jako je sedačka a tak, tak jedině na netu. Vygogluju, vypíšu si na papír za kolik to kde mají vč. poštovného a objednám třeba pár věcí najednou. ![]()
jj..děkuji za rady..Taky nakupuji hodne na netu,ale co se mi třeba líbi v jednom e-shopu,ostatne veci jsou ve druhem..a tak..kvuli poštovnému bych ráda více věcí koupila na jednom místě.Kupuji taky na MMB a aukru,ale třeba jednu věc..A také drobnosti,jako třeba vanička,podložky bych moc objenavat nechtěla.A prosím jěšte o radu,těhotenské kalhoty,kde nejlepe sehnat..samozřejme nedám za ně více jako 400-500,–.Protože je to jenom nutnost na 4 měsíce..Díky moc,jste super.. ![]()