Lahvičky a dudlíky z Tesca

532
12.1.11 21:15

Lahvičky a dudlíky z Tesca

Ahoj holky, dneska jsem moji holcicce koupila v Tescu dudliky a lahvicku, je to vyrobene pro Tesco, ale vyrobeno v Cine :zed: Bohuzel jsem si toho vsimla az doma. Pouzivate to nekdo doma? Ja se bojim ,aby se z toho treba neuvolnvoaly nejake nebezpecne latky. Doted jsem pouzival jen Nuk nebo MaM. Tak nevim :nevim: Diky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
12.1.11 21:18

ja bych se toho asi nebala, po sterilizaci. U nas teda frci jen avent a vyhradne dudliky nuk. Co jsem mela z tesca a odjinud nam nevyhovovalo, to jsem rozdala…
zaprve nema ortodonickej tvar dudliku a lahvicka neni protikolikova

Příspěvek upraven 12.01.11 v 21:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
12.1.11 21:21
martula78 píše:
Ahoj holky, dneska jsem moji holcicce koupila v Tescu dudliky a lahvicku, je to vyrobene pro Tesco, ale vyrobeno v Cine :zed: Bohuzel jsem si toho vsimla az doma. Pouzivate to nekdo doma? Ja se bojim ,aby se z toho treba neuvolnvoaly nejake nebezpecne latky. Doted jsem pouzival jen Nuk nebo MaM. Tak nevim :nevim: Diky za radu.
:mrgreen: :mrgreen: ted si mě pobavila :D :D :mrgreen: co se v dnešní době v číně nevyrábí :mrgreen: kdyby si měla kupovat jen výrobky, nevyrobené v číně moc si nevybereš, ono totiž i značkové věci se v číně vyrábějí :D :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3542
12.1.11 21:22

tak avent jsem nikdy neměla.. podle mě zbytečně drahé. Kupovala jsem v dmku a od bočka což je v kaufu,intersparu a tesco jsem též měla.. neboj se toho… v číně je vyrobeno defakto všechno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
12.1.11 21:22

To bych se nebala, v Cine se byrabi prakticky vsechno, jenom do takovejch retezcu si nedovolej dat jedovaty sunty. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nnella
12.1.11 21:27

Přesně jak psaly holky to bys nemohla koupit skoro nic,protože skoro všechno je vyrobený v číně,taky kolikrát koukám… :nevim: takže se neboj :-D

• Citovat
  • Upravit
5502
12.1.11 21:30

používám tesco lahvičky a vyhovují nám… malá při nich zvládá i částečný kojení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
12.1.11 21:31

Jojo, z Ciny je vazne vsechno, kupovala jsem drahej HOLANDSKEJ kocarek Easywalker pro dvojcata,samotnej sportak stoji kolem 18 tisic a kdyz mi prisla krabice, bylo na ni:Design by Dutch, made in China :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
12.1.11 21:41

Tesco lahvičky mám taky, ve srovnání s lahvičkou NUK, tak nukácká mi dávno popraskala a stupnice se sloupala, ale tesco se stále drží :-) Savičky mám od nuku, naštěstí pasujou, jenom je víčko trochu stlačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.1.11 21:44

mofiz: ani bych nerekla, ja nakoupila lahvicku na aukru a dokoupila nove savicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
12.1.11 21:45

no ja s aventem teda max spokojenost:D po sterilizacich kazdy den zadna vysisovana stupnice, vsechny komponenty do sebe zapadaji:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.1.11 21:47
mofiz píše:
tak avent jsem nikdy neměla.. podle mě zbytečně drahé. Kupovala jsem v dmku a od bočka což je v kaufu,intersparu a tesco jsem též měla.. neboj se toho… v číně je vyrobeno defakto všechno..

tak konkretne avent ma made in england :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
12.1.11 22:34

Používám, akorát kupuju antikolikový savičky(značku nevím), a chci ho naučit na ty co jsou u toho, ale ten tajtrdlík nechce :zed: no a dneska akce 2 lahvičky za 60kč :lol: ničeho se neboj,nedávno bylo v telce že na některých kojeneckých lahvičkách je v takovým trojúhelníku 07 že to něco uvolňuje, na těhle to není, a co mám z lékárny tak na těch to je :nevim: tak si vyber.

• Citovat
  • Upravit
20777
13.1.11 00:45

My teda přešli na flašky, hrnečky a dudlky bez BPA. Když je ta možnost. Takže všechny flašky a hrnečky kupované dřív (v DM a Tescu za pár šupů) šly z baráku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
13.1.11 07:26

Avent a TommeeTippee se vyrábějí v Anglii, to uvádím jako tip pro ty, co nechtějí Čínu . A vybavuji si, že MAM se vyráběl v Rakousku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák