Všem, kteří potřebují pomoci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Všem, kteří potřebují pomoci
Krásný dobrý den všem!
Jsem Míša z Donio, crowdfundingové platformy. Do této skupinky jsem se připojila z toho důvodu, abych nabídla pomoc všem, kdo ji potřebují. Spousta lidí totiž neví, kde podobnou pomoc hledat. Nejčerstvější je například příběh Mikuláška, pro kterého se podařilo vybrat peníze na potřebné neurorehabilitace a další pomůcky.
Abyste věděli, jak to u nás funguje, zasílám stručné informace o založení sbírky na Donio: ● Sbírka na Donio běží pod veřejnou sbírkou. ● Sbírku založíme zdarma. ● Předáme 100 % vybrané částky (nebereme si provize). ● Dar předáme rychle na základě darovací smlouvy. FO dar nedaní. ● K založení sbírky potřebujeme obdržet příběh, fotky a prokázat totožnost. ● Dbáme na 100 % transparentnost. ● Po ukončení sbírky chceme vždy prokázat, že penízky byly použity na tentýž účel, který ve sbírce uvádíte.
Pokud je tu někdo, kdo takovou pomoc potřebuje, prosím, kontaktujte mě pomocí soukromé zprávy. ![]()
Míša H. z Donio
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tarjei píše:
@Zumpa jdi do háje.
zase neříkej mi, že by hledali potřebné na epipi. Navíc je to tu poněkolikáté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka ale Donio normálně funguje, tak se asi snažej šířit informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarjei píše:
@vokishka ale Donio normálně funguje, tak se asi snažej šířit informace.
Jenže ostatní nemohou, nevidím jediný důvod, proč by to tu mělo zůstat jen proto, že je to charitativní organizace. A ty sbírky tam, někdy zůstává rozum stát.
Jsem zastáncem, že ať si tu dělají reklamu prostřednictvím diskuze všichni nebo nikdo.
@admin
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den.
@Zumpa Není třeba nahlašovat. O diskusi víme. Co vás tak rozčílilo? ![]()
@ka2ka Odkazy nevkládat, prosím. Snadno si projekt kdokoliv, kdo máte zájem, dohledáte ![]()
Diskuse je v kategorii Dobré skutky, kam podle nás patří… ![]()
Hezký den. ![]()
Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Dobrý den.@Zumpa Není třeba nahlašovat. O diskusi víme. Co vás tak rozčílilo?
@ka2ka Odkazy nevkládat, prosím. Snadno si projekt kdokoliv, kdo máte zájem, dohledáteDiskuse je v kategorii Dobré skutky, kam podle nás patří…
Hezký den.
Petra
já si to dohledám, ale je zajímavý že kolikrát tu spamují reklamy a odkazy i několik dní a ty nesmažete a na charitu ho nechcete ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@admin píše:
Dobrý den.@Zumpa Není třeba nahlašovat. O diskusi víme. Co vás tak rozčílilo?
@ka2ka Odkazy nevkládat, prosím. Snadno si projekt kdokoliv, kdo máte zájem, dohledáteDiskuse je v kategorii Dobré skutky, kam podle nás patří…
Hezký den.
Petra
Vždyť to je regulérní spam, navíc od účelově založeného fejka. Aha, zase dvojí metr, ještě jsem si nezvykl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den.
@ka2ka snažíme se mazat naprosto všechny odkazy. Bez výjimky… Pakliže tu někdy něco zůstane, je to prostě proto, že nám to uniklo. Kontrolujeme diskuse skrznaskrz, ze všech stran, máme různé mechanismy, ale někdy prostě něco unikne
Je tu toho skutečně obrovské množství… ![]()
Proto jsme rády, že máme vás, kteří nám nahlásíte příspěvek, jenž odkaz obsahuje
A za to velmi děkujeme! ![]()
Petra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, než to přemažete, chtěla bych vám ve stručnosti představit sbírku, jedná se o https://www.donio.cz/…psim-zitrkum?… Moc vás tímto prosím, zda je možné u vás požádato sdílení na vašich stránkach. Snažím se oslovit veřejnost a sbírku podpořit, avšak moc možností nemám. Nezlobte se, pokud budete mít dojem, že obtěžuji. S přáním hezkého dne Martina Horáková
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím sdílejte
https://patrondeti.cz/…na-prochazky prosím sdílejte tento odkaz je to pro malou holčičku která nemá život jednoduchý potřebuje kočárek aby se jí lépe žilo a mohla se dopravovat k lekari
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!