Vši v porodnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9374
31.5.14 16:24

@pampeklička Nevěř tomu :roll: Dřív jsem si vlasy žehlila a ku prospěchu mi bylo to, že jsem si při tom vlasy prohlížela a tak jsem hnidy objevila dřív, než bych se udrápala k smrti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
31.5.14 18:08

Kdysi k nám domů donesla vši ze školy jedna z mých sester… Nic nám nepomáhalo, až obarvení vlasů - vši zlikvidoval ten peroxid, či co :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20861
1.6.14 06:59

Ohledně psaní názvů produktů

Dobrý den,

ráda bych upozornila, že mezi napsáním názvu léku, či jiného produktu a doporučení a cílenou reklamou je velký rozdíl. Nikdo nechce bránit uživatelkám ve sdílení skutečných zkušeností s produkty na našem fóru.

Přeji pěkný den,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
1.6.14 08:38
@Amaranthe píše:
Už jsem poslala SZ :mrgreen:

jak muzes reagovat na veci, ktere jsem nikdy nenapsala? 8o
Radeji nic (to uz neni na tebe…)

Jinak k tematu, ten silikonovy olej, jak tu nekdo radil, bude mit neco do sebe. V detstvi na me babicka pouzivala petrolej pod pytlik(mela jsem dlouhe vlasy, tak abych o ne neprisla), pry by se mely dusit i hnidy. Ale i tak vycesavala na bilem polstari a vybirala i hnidy. Nedavno jsem narazila na netu na majonezu. Tudiz ten olej by mohl fungovat na stejnem principu - udusit je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
3.6.14 12:09

No to je radost, se člověk vrátí z porodnice s nechtěným suvenýrem. Neporadím, ale když jsem byla malá a dostala jsem ve školce vši (protože jedna problémová rodina je tam tahala pořád dokola :cert: ) a tátu přestalo bavit vyčesávání dlouhých vlasů a umývání speciálním šamponem, tak mě ostříhal úplně dohola a bylo po problému. Až na to, že se to u dívek moc nepraktikuje a vypadala jsem děsně :oops:. Jo, ten petrolej zkoušel taky, ale děsně to štípalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
3.6.14 12:15

Jako prevence hodně pomáhá tea tree oil. Ségra je jeden čas nosila pořád ze školy a od té doby, co si každé ráno kápne do vlasů, tak nic :pankac: no a jinak jestli už je máš, tak se poradit v lékárně. Obarvení ani žehlení nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí