Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ráno tam zavolej a uvidíš, co ti řeknou. S virózu bych tam na blind nešla, taky by ti mohli solidně vynadat.
@Anonymní píše: Více
Tak to záleží, kdy nastupuješ. Jestli 15/7, tam už moc prostoru na přeobjednání nebude. Jestli až od srpna, ok, ale dr. taky může mít dovolenou.
Vždyť říkám, abys tam ráno zavolala a uvidíš. Nemocnou tě s otevřenou náručí nepřivítají.
Až? Tak to bych se zkusila přeobjednat, myslela jsem, že to hoří daleko víc.
Do 17.8. je celý měsíc čas… to nemáš pusu, abys tam ráno zavolala a prostě se přeobjednala na příští týden?
![]()
@Lil Kitkatt píše: Více
U nás je to normální obvoďák, kam chodí i nemocní. A běžně tam sedí, i když na tu vstupní prohlídku jdeš. Bohužel to tak má i můj obvodní, sice na preventivku objedná, ale sedí tam i nemocni neobjednání. A vzhledem k tomu, že měl minulé pul hodiny zpoždění, tak i nemocní objednání ![]()
Jestli máš na nástup měsíc, zavolala.bych jim, řekla situaci a buď řeknou, ať dojedeš nebo tě preobjednaji ![]()
@vokishka píše: Více
U nás se všude k lékaři musí předem objednat, jak nemocní, tak zdraví. Od dob covidu tam nikoho nevezmou, když přijde jen tak. A to jak u obvodního, tak závodního, tak dětského lékaře. Každý to má jinak, proto je nejlepší zavolat, pokud zakladatelka neví. Nastupuje až za měsíc ![]()
@Lil Kitkatt píše: Více
U nás to je taky tak a jsem za to moc ráda. Navíc u nemocných trvají na roušce nebo respirátoru, což je taky fajn.
Stala se mi prekérní situace. Zítra mám jít na vstupní prohlídku k závodnímu dr před nástupem do nové práce. Od včerejška mám zvýšenou teplotu 37,6 °C a bolí mě celý člověk. Šly byste tam? Manžel říká, že by šel a řekl, že má virózu. Že to nemá vliv.