Všude jen oblečení na holky!
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Všude jen oblečení na holky!!
Jdu si postěžovat.
V každém obchodě najdu dva stojany s klučičím oblečením, holčičí oblečení zabírá zbytek obchodu. Tak není tohle diskriminace?
A když se objeví něco pěkného klučičího, jsou toho tři kusy a je to hned pryč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@triada Taky to tak u nás je. Na kluky nic, na holky plný regály. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada a vše hezké je do velikosti 80 a od velikosti 98. 86 a 92 se pomalu nedá sehnat - v miminkovském to už nemají a ve „velkém“ ještě nemají.
A všechno je jen modré, u holek je i víc barev.
- Citovat
- Upravit
@triada máš chlapečka, že?
Já mám zas holku a mám pocit, že všude je jen oblečení na kluky a takové krásné. A co tak vím od kamarádek, mají tyhle pocity všechny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verca1989 píše:
@triada máš chlapečka, že?Já mám zas holku a mám pocit, že všude je jen oblečení na kluky a takové krásné. A co tak vím od kamarádek, mají tyhle pocity všechny
Kamarádka má páreček - dvojky a má stejné pocity jako já, že na holčičku nakoupí vždycky a s klukem má problémy.
- Citovat
- Upravit
Mam obdobne pocity diskriminace
ne teda, co se tyka mnozstvi stojanu, ale co se tyka nejakeho napadu, neceho zajimaveho nebo vyjimecneho. mam pocit, ze pro kluky se delaji prevazne dziny a mako tricka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je fakt. Ale u těch holčičích věcí mě zase štve, že není možný sehnat něco, co by nebylo růžový ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada je to diskriminace.. a všimla sis třeba i barev? hnusná modrá, khaki, hnědá, černá, toť vše.. já přímo šílím, někdy je to pěkně nefér.. jdu pro bundu, mají jen černou, kupuju kombinézu, pro holčičky takové krásné, pro kluka jedna barva, černá.. šlak by mě trefil… teď už to jde, ale to menší oblečení, to bylo fakt za trest…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to tak, na kluky žádný výběr (a to mám dva
),vždycky než něco seženu, no hrůza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co mě hrozně vadí je to že na kluky je vše s lebkama, spidermanem apod. hovadiny. Nechci roční miminko v takových hadrech. Na roční kluky už prostě roztomilý oblečení nedělají. Prostě od půl roku na vše cpou tyto blbiny.
Na holky je výběr větší, když zase je na všem ta blbá kočka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím, i když po dlouhé době jsem zašla do Taka a dalo se tam vybrat, i když je fakt, že na holčičky bylo zase víc. Občas chodím na kupovat do takového malého obchůdku a paní sama říká, že jí chodí převážně na holčičky a když přijde na kluka, tak je to za chvilku pryč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo, ale zkus na tu holku, nejlépe hubenou, shánět něco konkrétního, nerůžového, bez potisků, flitrů, volánků a podobných blbostí… To je taky pro Sherlocka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
Mam obdobne pocity diskriminacene teda, co se tyka mnozstvi stojanu, ale co se tyka nejakeho napadu, neceho zajimaveho nebo vyjimecneho. mam pocit, ze pro kluky se delaji prevazne dziny a mako tricka
Jo, přesně..Ještě k tomu bez nápadu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@triada naprostá pravda. S tím oblečením je to hrozný. Buďto nemaj žádný, nebo na tom jsou praštěný vzory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás to samé, mám dva kluky a je problém na ně sehnat něco pěkného. Na holčičky toho najdu spoustu od šatiček, přes trička, kalhoty, vestičky… a na kluka nic. Jen klasické T trika a sem tam nějaká košile. Nikde žádný nápad
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit