Vtipné poznámky ze školy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3724
8.2.22 23:02

Pašuje višňový kompot z jídelny - v kapse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22727
9.2.22 06:57
@Mutlice píše:
Pašuje višňový kompot z jídelny - v kapse…

A v misce, v zavarovacce nebo jen tak vylity? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80258
9.2.22 07:27

Špatně slyší, zejména příkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.2.22 07:33

Tohle mě příjde jako přežitek z doby komoušů. Ale naštěstí nás to baví po desítky let potom :D Já mám zatím hodné děti a sám jsem byl docela pohodář, co si uměl užít zábavu tak, aby nic neporušoval a když už tak vypočítavej hajzlík, že jsem radši byl za slušňáka, protože jsem věděl, že dostanu lepší známky i za horší výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.22 08:29

Třeťák na SŠ, loučila jsem se ráno se svým milým na chodbě. :hug: Právě procházející učitelka to nemohla nějak rozdýchat, ona byla celkově nesmírně důležitá. Poznámka z toho nebyla, jenom zápis v „žákovské“, že se rodiče mají dostavit na konzultační hodiny (asi se těšila, že mne rodičům napráská). Máma přišla na konzultačky, učitelka jí sdělila mé známky a to bylo vše. :nevim: Jinak dotyčný chlapec (dnes už manžel) tehdy u nás doma už půl roku přespával, takže máma tam šla dost pobavená, co si jako vyslechne. 8)

• Citovat
  • Upravit
3724
9.2.22 08:30
@Oriseka píše:
A v misce, v zavarovacce nebo jen tak vylity? :lol:

Misky je musely vracet… :mrgreen: takze vylity. To bylo za komara a nic se nesmelo vynaset z jidelny. Vetsinou to bylo jabko. My jsme se ruzne sazeli, kdo co vynese pres dozor. No a spoluzak tvrdil, ze vynese kompot. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
9.2.22 08:37

Přestávky tráví zavřená na záchodě, kde si se svými spolužačkami vesele hraje.

no, učitelka mohla být ráda, že si jenom hrajeme. taky jsme tam mohli natajňačku vyrábět mnoholičný lektvar, a pak ho zneužívat, že jo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6275
9.2.22 16:35

@Lama Lama Nám je doporučováno rodičům případné problémy psát, aby pak nebyla schůzka hned „z ničeho nic“. Aby prostě věděli, že není vše OK a může nastat problém. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.2.22 16:56
@Lelio píše:
@Lama Lama Nám je doporučováno rodičům případné problémy psát, aby pak nebyla schůzka hned „z ničeho nic“. Aby prostě věděli, že není vše OK a může nastat problém. :nevim:

No v takovém případě spíš ocením, když mi paní učitelka napíše informační e-mail (co má nějaký úvod, popsání problému, pointu/navrhované řešení/představu paní učitelky), než když vyšvihne děcku dvouvětnou slátaninu do žákajdy, viz. některé předchozí příklady, která akorát v očích dětí i rodičů autoritu učitele značně snižuje.

Chápu informace o nošení nevhodných a nebezpečných věcí do školy (za přinesený vystřelovací nůž u dětí ve škole se okamžitě volali rodiče a řešilo se to ještě ten den v ředitelně), o ubližování, nebezpečném, neslušném chování, nenošení pomůcek.
Nicméně mi i tak přijde vhodnější tohle napsat mailem nebo rodiči zavolat.
Výkřiky typu přestávky tráví na záchodě, maluje po sobě fixou, znehodnotil jídlo ve školní jídelně, stále se usmívá nebo storku s pavoukem, si fakt učitelé můžou zcela odpustit. :nevim:

Příspěvek upraven 09.02.22 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
9.2.22 17:03

Jeden spolužák dostal poznámku: Vypil své plnicí pero, aby nemusel psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81490
9.2.22 17:06
@Lelio píše:
@Lama Lama Nám je doporučováno rodičům případné problémy psát, aby pak nebyla schůzka hned „z ničeho nic“. Aby prostě věděli, že není vše OK a může nastat problém. :nevim:

No, já měla štěstí a nikdy poznámku já ani děti nedostaly. Domnívám se, že to není nějakou rodovou zodpovědností, spořádaností a úctou k autoritám, ale tím, že já byla na víceletém gymplu, žákovské jsme nevlastnili a tím pádem se žádné poznámky nekonaly. Děti měly štěstí na úči, co si to dokážou bud vyřídit samy s dítětem ve třídě. A pokud už bylo něco k řešení se mnou, tak to byla alespon záležitost která jim stála za to sednout ke kompu, napsat zprávu/mil do bakalářů, s oslovením, nějakým úvodem do problému, vysvětlením, návrhem řešení a případným očekáváním z její strany směrem ke mně. Ně nějaký výkřik - avavava von mi… ( aneb - opakovaně chodí bez přezůvek!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
13.9.22 18:22
@inkakřivák píše: Špatně slyší, zejména příkazy.

LOL, tak tohle me rozsekalo asi nejvic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky