Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Dabera klidne i na ven ja jsem pro kazdou spatnost ostuda mi nevadi
@zuzameduza nebo ti takto bude volat a rikat „Ponizene hlasim, ze do konce trestu zbyva…“ ![]()
Jinak mi to pripomnelo, ze v zacatcich naseho vztahu jednou po hadce manzel usnul. Jak me tak ukrutne nakrknul, tak jsem mu nalakovala nehty na nohou. Takovym decentnim lesklym lakem. Asi 3 dny nebo dokonce tyden na to jsme jeli surfovat, vzali jsme na vylet i moji mamcu. On se prevlikal, ona zustala zirat na jeho nohy a pravila "Muzu se te na neco zeptat? Ty si normalne lakujes nehty na nohou?
"… pokracovat nemusim, ale smali se tomu vsichni.
@AniNevim no to by asi cucel
@magicalee no to jo to by neslo do kanclu v takovej capackach
p
Pokud nemá ježka, můžeš mu vytvořit parádní účes a ať jde šmajdat přes město nebo ho pošli tak do práce s tím, že tak musí přijít domů
nebo na velký nákup v gatích vytažených pod cickama a s pletenou čepkou „na debílka“ ![]()
@Dabera
v tech gatich uz to uplne vidim ten by se mi pak pekne pomstil.
Hele já jsem jednou na podzim viděla z autobusu jet nahýho chlapa, pouze v tangách na kole po městě..
myslela jsem že sázka nebo
![]()
No ja neco vyberu. Ale klidne vymyslejte dal budu mit zasobu
@AniNevim taky jsem chlapům lakovala nehty a vždycky mi na to přišli
No ale raz jsme byli na chatě s našima, můj chlap si ručně přepral spoďáry a pověsil si je na šňůru na terasu a šel si lehnout (Podotýkám, že ta šňůra je hned vedle jídelního stolu). S mamkou jsme začly kout pikle, čím mu to zašpinit, ať to vypadá reálně, jakože si to vypral špatně. Naše ratolest se zrovna posr**a, tak jsme mu to mázly opravdovým hovnem a pověsily zpátky hnědkou ke stolu. Podával se oběd a my jsme se s mamkou na sebe nemohly ani podívat
Dělaly jsme chvíli, že nic, a pak, jak si toho furt nevšímal, mu říkám: „No Romane?! Ty jsi takové čuně!!! běž si ty připosraný spoďáry vyprat znovu!!!“
Byl rudý, ale pral statečně
![]()
@Dabera píše:
„No Romane?! Ty jsi takové čuně!!! běž si ty připosraný spoďáry vyprat znovu!!!“Byl rudý, ale pral statečně
![]()
![]()